Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: MOBEL - Skoda Ploiesti  (Citit de 104108 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline laslito

• Junior
  • *
  • Locaţia: PLOIESTI
  • Mesaje postate: 80
  • Auto: octavia-1.8tsi
Re: MOBEL - Skoda Ploiesti
« Răspuns #165 : Martie 16, 2009, 02:03:07 p.m. »
Azi am facut si eu prima revizie la Mobel :chiar daca am facut niste remarci nu prea dragute la adresa lor vreau sa remediez si sa spun ca totul a fost foarte bine, de la primire pana la plecare. Au lucrat rapid si curat, totul durand maxim 1.5h si a fost si pretul acceptabil : 450lei. De vorba am stat cu Lucian Nistor care m-a si intrebat daca vreau sa schimb si altceva in afara de ulei si filtru, deci o nota buna si pentru el. In rest, am vazut totul de la etajul 1 pe geam.
Skoda Octavia II Elegance-1.8TSI.Gri satin cu interior crem!

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #164 : Martie 10, 2009, 08:58:25 p.m. »
Ma bucur ca ne am revazut si ca esti multumit de lucrare.Intr adevar,faptul ca nu se poate plati cu card este un dezavantaj pt client,dar sper sa se gaseasca o solutie in viitorul apropiat.  >:D<

Offline 72THX

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Dr. Taberei)
  • Mesaje postate: 995
« Răspuns #163 : Martie 10, 2009, 07:58:25 p.m. »
Astazi am efectuat la mult disputatul MOBEL revizia aferenta a 30.000Km (real 26.000km).
Cu ajutorul lui FLORIN (  >:D< ) am fost programat la ora 08:30 scapat din service 10:40.
Total costuri 820ron din care manopera 240ron iar piese si altele 440ron = 689ron + tva = 820ron.
S-a schimbat:
- filtru ulei = 37ron
- fitru aer = 66ron
- filtru polen = 43 ron
- filtru motorina = 131ron
- ulei VALVOLINE Durablend Diesel 5W40 1L = 43ron / 5L= 215ron
- altele = 21ron

De lucrat s-a lucrat ingrijit nu pot contesta acest lucru.
Momentan singura obiectie ar fi plata care NU se face si cu card.
« Ultima Modificare: Martie 10, 2009, 08:13:03 p.m. de geolik »
SKODA OCTAVIA 2 Elegance, 4x4; 1,9 TDI BXE; Xenon, PDG, Tempomat, Maxi-Dot, Hill Hold...
[URL=http:/

Offline laslito

• Junior
  • *
  • Locaţia: PLOIESTI
  • Mesaje postate: 80
  • Auto: octavia-1.8tsi
« Răspuns #162 : Martie 10, 2009, 06:39:15 p.m. »
Cips 1227 nu ne spui si noua preturi la filtre, ulei? Mersi!
Skoda Octavia II Elegance-1.8TSI.Gri satin cu interior crem!

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #161 : Martie 10, 2009, 04:23:41 p.m. »
Chiar ei mi-au semnalat o problema de garantie, este vorba de proiectoarele crapate in partea superioara, foarte ciudat dar se rezolva.

Cred ca este vreo actiune de fabrica, ca altfel...

Offline cips1277

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #160 : Martie 10, 2009, 04:15:57 p.m. »
Salutare, am facut si eu revizia de 15 000 pentru masina din semnatura la Mobel. Totul a durat 1.5 ore, schimbat toate filtrele si uleiul, completat antigel, verificat bateria, o mica diagnoza la partea electrica. Totul a mers foarte bine. Chiar ei mi-au semnalat o problema de garantie, este vorba de proiectoarele crapate in partea superioara, foarte ciudat dar se rezolva. In timpul asta am urmarit de sus operatiunile si am fost chemat de 2-3 ori in service pentru a discuta despre micile probleme aparute. Oamenii chiar si-au facut treaba, de la consilierul de service pana la mecanici. Personal ma declar multuimit, scuze pt. nota discordanta dar asta e, nu pot sa-i critic ca nu am de ce. Urmatoarele revizii tot acolo le voi face.
Skoda Superb II Elegance 2.0 TDI 140CP
Kawasaki KLE 500 50 CP

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #159 : Martie 05, 2009, 11:21:12 p.m. »
Eu nu am auzit pana acum reclamatii referitoare la calitatea " indreptarii tablei ",dar la calitatea felului in care a fost vopsita masina au mai fost.
Pt Leonard faptul ca i au facut retusurile fara sa plateasca inseamna gratis,chiar daca au incarcat dupa cum spui tu factura de la asigurator,cu toate ca acum nu prea mai merge sa procedezi asa. ;)

Offline dezamagit_de_mobel

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #158 : Martie 05, 2009, 11:10:16 p.m. »
pai daca nici bara nu o vopseau corect puteau sa inchida service-ul.
sa te fereasca sa ai de reparat din tabla ca acolo o sa vezi cat de " buni " sunt cei de la mobel
nu=ti face tu probleme ca bonificatiile ale nu au fost gratis, ele sunt incluse in factura ptr asigurator
Skoda Octavia 1.6 , 102 CP " reparata " de Mobel

Offline Leonard

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 167
  • P H 25 N A B
« Răspuns #157 : Martie 02, 2009, 06:54:17 p.m. »
astazi am luat masina din semnatura de la MOBEL.am fost atins in spate de o tanti cu un matiz...f multumit de lucrare..bara vopsita a "iesit" exact la nuanta .."bonificatii" din partea firmei dar sa nu mai spuneti la nimeni - retusat cateva zgarituri anterioare unele pana la alb + polishat bara fata....
ca si gluma au spalat-o si s-a umflat ..am ridicat o SKODA SCOUT    =))
« Ultima Modificare: Martie 02, 2009, 07:38:23 p.m. de Leonard »
Fabia Combi Elite HTP 1.2-64 CP

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #156 : Martie 01, 2009, 10:23:48 p.m. »
Ce bine ar fi !  :))

Offline meistergica

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 13
  • Skoda OII 1.9Tdi pachet drumuri grele ( si altele)
« Răspuns #155 : Februarie 28, 2009, 07:03:47 p.m. »
Uitati va la seria de la sasiu sa vedeti daca nu cumva aveti alta masina.  8-}

Hahahahah ... ( m-am dus si m-am uitat ) mi-au schimbat-o cu una RS :))
Skoda OII 1.9 TDI 2008

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #154 : Februarie 28, 2009, 06:35:12 p.m. »
Uitati va la seria de la sasiu sa vedeti daca nu cumva aveti alta masina.  8-}

Offline meistergica

• Doar inscris
« Răspuns #153 : Februarie 28, 2009, 04:43:28 p.m. »
Parca seful sectiei tinichigerie sau alt cineva de pe o pozitie similara mi-a declarat ca nu a putut sa-mi repare masina in termenul stabilit fiindca le-au plecat tinichigii , parca la momentul respectiv mai aveau doar unu .
  Referitor la componentele de pe masina ( si avind in vedere ca masina a stat 6 saptamini la rind la ei ), nici nu stiu ce sa zic sper doar ca n-au apucat sa ia piese si dupa a mea . Oricum asta stiu ca e o practica des intilnita ( schimbul de peiese de pe o masina pe alta ) .
 Un prieten al meu ce era mecanic la ei, dar ca multi altii si-a gasit un alt loc de munca ( mai bine platit ), mi-a confirmat ca se practica schimbul de piese .
« Ultima Modificare: Februarie 28, 2009, 04:45:20 p.m. de meistergica »
Skoda OII 1.9 TDI 2008

Offline dezamagit_de_mobel

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #152 : Februarie 28, 2009, 01:51:57 p.m. »
"( in realitate am aflat ca fugeau tinichigii de la ei )" >> explica-mi si mie ce inseamna asta?  vrei sa zici ca la mobel nu mai lucreaza tinichigii?

daca zici ca masina ta a stat la mobel 3 saptamani iti recomand sa verifici componentele de la masina ( avand in vedere ca era aproape noua ) ca umbla vorba prin targ ca se fac schimburi de piese

inca un client " multumit " de mobel, trist e faptul ( si asta stiu si ei ) ca daca vrei sa-ti repari masina doar la ei poti sa apelezi. ma refer la vopsitorie si tinichigerie ca de restul se ocupa si altii
« Ultima Modificare: Februarie 28, 2009, 02:04:09 p.m. de dezamagit_de_mobel »
Skoda Octavia 1.6 , 102 CP " reparata " de Mobel

Offline meistergica

• Doar inscris
« Răspuns #151 : Februarie 23, 2009, 03:40:33 p.m. »
Salut ,Ma numesc Dragos Georgescu si sunt fericitul utilizator ( ca proprietar e porsche leasing) a unui autoturism Skoda O2 1.9TDi din anul 2008 .  Va scriu si eu despre intimplarile mele cu cei de la MOBEL auto Ploiesti . In primul rind, toata stima pentru serviciul vinzari si in special al domnului Ardelean, ce a fost in stare sa ma convinga, sa intocmeasca actele necesare ( ma refer la dosarul de leasing) sa primeasca aprobarea si sa-mi inmineze cheile masinii in 24 ore( ar fi fost bine daca mi le dadea dinsul ca fatuca ce a fost desemnata sa-mi predea masina era cu pluta rau ) . Pina aici totul bine si frumos, chiar ma gindeam ca e o mare diferenta fata de dealerii Dacia, numai ca spre nefericirea mea am lovit masina ( nu din vina mea ) si bineinteles am dus-o la MOBEL ( avarile au fost aripa stinga fata, bara fata, far stinga fata, pivot inferior ). Asta se intimpla intr-o zi de vineri mai exact seara deci pina luni masina a stat la ei in parcare fara a o lua cineva in evidenta. Luni dimineata ma duc la service sunt luat in primire de un consilier, apoi impreuna cu seful sectiei de tinichigerie i se face o evaluare si ... toata hirtogaraia inclusiv partea cu asiguratorul ... . Urmeaza intrebarea mea fireasca ( zic eu ), cind e gata masina ? mi se raspunde ca in trei saptamini motivindu-se ca trebuie sa comande piesele si dureaz cel putin o saptamna pina apar si ca nu am fost programat deci trebuie sa mi se faca programare . Inghit in sec si imi vad de treaba vreo doua saptamini dupa care ma duc in vizita la masina, cind observa ca era in aceeias pozitie, cer lamuriri si mi se spune ca va fi gata la timp ca abia au venit piesele bla bla bla . Dupa o alta saptamina ma duc iar la ei bineinteles ca masina era in aceeias pozitie fara sa fi umblat cineva la ea. Cind cer lamuriri asupra situatiei mi se spune ca nu am avut programare si au f multe comenzi ( in realitate am aflat ca fugeau tinichigii de la ei ) la care le-am spus ca nu am avut nici eu programare la accident si ca-mi pare foarte rau ca masina nu poate merge pe rotile ei ca sa o duc la alt service . Dupa alte doua saptamini de amenintari, crize, certuri, reusesc sa-mi iau masina din service, arata ca dracu stratul de praf gros pe ea ca cica nu trebuie sa o spele dupa revopsire si ce m-a deranjat cel mai mult a fost ca o saptamina sau nu stiu cit au tunut-o in sectie ptr mecanica,  cu geaurile deschise , deci tapiteria mea cea neagra era acum usor maronie . Ma duc cu masina la spalatorie dupa care la un amic al meu de meserie tinichigiu-vopsitor ptr o evaluare .Omul se uita la masina se uita la mine si incepe sa-mi arate bara pusa strimb , aripa montata strimb si ceea ce m-a enervat cel mai tare o alta nuanta de vopsea aplicata pe elementele vopsite .Ma duc cu masina la ei le atrag atentia asupra celor mentionate mai sus , fac o reclamatie scrisa in acest sens . La inceput au incercat sa ma fraiereasca sa-mi spuna ca e vopsea a carei nuante se schimba in functie de unghiul din care o privesti ... o gramada de nesimtiri pina la urma a ramas ca o sa ma contacteze ei sa rezolvam problema . Norocul meu a fost ca firma de asigurari a platit banii de despagubire in contul meu unde au ramas pina si-au dat seama si domnii de la MOBEL .M-au programat la rectificarea reparatiei ca nici nu stiu  cum sa-i zic ( asta s-a intimplat cam la trei luni dupa reparatia initiala) mi-au revopsit aripa si bara cu o nuanta mai apropiata de vopseaua originala le-am dat banii si sa nu mai aud de ei in veci .As putea sa va mai spun despre lipsa de respect pentru client si lipsa de interes pentru problemele generate de ei, dar oricum am scris cam mult asa ca ma inclin si va recomand sa va feriti de service MOBEL .

Sorin83: Ti-am modificat culoarea pentru ca pe albastru era greu de urmarit scrisul.
[/]
« Ultima Modificare: Februarie 24, 2009, 12:32:35 p.m. de meistergica »
Skoda OII 1.9 TDI 2008

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()