Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: cum se desface trapa electrica  (Citit de 7719 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
Re: cum se desface trapa electrica
« Răspuns #9 : Mai 17, 2009, 05:35:19 a.m. »
cand e complet inchisa nu e permis sa se auda ceva

e vorba de cele 4

celelalte 2 sunt pe scheletul instalatiei si practic nu poti regla nimic din ele decat daca confectionezi saibe speciale  - e mai lunga povestea si cu siguranta nu e relevanta pentru problema ta, trust me
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline sady

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Tulcea
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: O1, 1.8 t
« Răspuns #8 : Mai 16, 2009, 05:17:18 p.m. »
Poate nu 5, poate doar 3-4... Chestia este ca troncane (usor) chiar si atunci cand e complet inchisa, la mersul pe piatra cubica.
Suruburile de reglaj ar fi cele 4 amintite de tine sau cele 2 la care "nu e cazul sa se umble" (banuiesc din motivul ca ar fi mai greu accesibile si as putea mai mult strica) ?
1.8T  L&K, '02, berlina

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #7 : Mai 16, 2009, 04:21:17 p.m. »
inseamna ca s-a slabit cel putin unul dintre suruburiile de reglaj
nu are voie sa joace 5 mm
uneori mai poate bate cand trapa nu e deschisa complet, dar nu sa aiba joc mare

Offline sady

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #6 : Mai 15, 2009, 10:04:53 p.m. »
n-am prea inteles cum e cu jocul partii posterioare

1.prin parte posterioara a trapei am vrut sa zic zona din imediata vecinatate a laturii mari (cea dinspre scaunele din spate, nu dinspre parbriz) . Practic cea care se si ridica voit atunci cand optezi pt. deschiderea oblica a trapei.
2. prin joc inteleg o miscare pe axa verticala . Acest joc (miscare) e de 3-4 , poate 5 mm (pe verticala), suficient cat sa produca zgomot la lovirea de suport dupa usoara ridicare. Adica nu sta fix(etans) inchisa(stransa) . 
E posibil ca tot pe acolo, la ploi f.puternice sa patrunda apa .
1.8T  L&K, '02, berlina

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #5 : Mai 15, 2009, 12:21:29 a.m. »
nu poti strange decat cele 4 suruburi care fixeaza si regleaza pozitia trapei pe schelet
mai exista pe schelet 2 suruburi din care am mai reglat eu ceva dar acolo nu e cazul sa se umble
n-am prea inteles cum e cu jocul partii posterioare

scheme cu trapa pe vagcat.com sau are bebeko :D
poze nu am dar cu putina rabdare ii dai de capat

Offline sady

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #4 : Aprilie 24, 2009, 05:13:18 a.m. »
si eu am o mica problema la trapa, in sensul ca , pe drum cu piatra cubica sau gropi troncane un pic, zgomotul fiind produs de jocul partii posterioare. Dealtfel, daca imping cu mana (din interior) zona din imediata apropiere a capatului din spate al trapei, sesizez un joc de cca 3-4 mm.
Are cineva idee (fabian, vad ca stii cu ce se mananca...) daca se poate strange vreun surub-ceva pe acolo ?
1.8T  L&K, '02, berlina

Offline lordmb2002

• Junior
  • *
  • Locaţia: PETROSANI
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #3 : Aprilie 23, 2009, 01:06:51 p.m. »
cam complicat tovarasu'... :D
intai scoti "acordeoanele" cu trapa deschisa inclinata - tragi de partea de jos inspre inainte ca sa iasa de pe sina iar de partea de sus tragi de ea ca sa iasa din clipsuri
apoi desfaci cu torx 20 (parca) cele 2 perechi de suruburi si din ele reglezi inaltimea trapei; fa-ti rost de un prelungitor flexibil pt capul torx ca sa poti lucra usor
iti recomand sa scoti cu ocazia asta si trapa ca sa cureti de jeg zonele de drenaj si eventual sa ungi cu vaselina scheletul acolo unde e necesar
Oare as cere prea mult daca as vedea si niste poze , sau o schita ?
SKODA FABIA -ELEGANCE - 1.4 16V MPI - 75 CP - BENZINA - 2001 SI FOARTE NERVOASA. :))

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #2 : Aprilie 22, 2009, 10:51:59 p.m. »
cam complicat tovarasu'... :D
intai scoti "acordeoanele" cu trapa deschisa inclinata - tragi de partea de jos inspre inainte ca sa iasa de pe sina iar de partea de sus tragi de ea ca sa iasa din clipsuri
apoi desfaci cu torx 20 (parca) cele 2 perechi de suruburi si din ele reglezi inaltimea trapei; fa-ti rost de un prelungitor flexibil pt capul torx ca sa poti lucra usor
iti recomand sa scoti cu ocazia asta si trapa ca sa cureti de jeg zonele de drenaj si eventual sa ungi cu vaselina scheletul acolo unde e necesar
« Ultima Modificare: Aprilie 22, 2009, 10:53:46 p.m. de FABIAn RuSu »

Offline lordmb2002

• Junior
  • *
  • Locaţia: PETROSANI
  • Mesaje postate: 71
cum se desface trapa electrica
« Răspuns #1 : Aprilie 22, 2009, 10:26:20 p.m. »
Salut , 
Am o mica problema cu trapa electrica . Cand se inchide se ridica prea mult si as vrea sa o desfac sa vad ce are  , dar nu stiu cum se desface . 
Daca stiti cum se face please help me  :056:
Dao o bere .  :080:
SKODA FABIA -ELEGANCE - 1.4 16V MPI - 75 CP - BENZINA - 2001 SI FOARTE NERVOASA. :))

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()