Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Problema Turatii! (Skoda Fabia 1.4MPI(AME) 2002 Elegance)  (Citit de 8422 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lordmb2002

• Junior
  • *
  • Locaţia: PETROSANI
  • Mesaje postate: 71
Re: Problema Turatii! (Skoda Fabia 1.4MPI(AME) 2002 Elegance)
« Răspuns #3 : Aprilie 23, 2009, 09:01:11 a.m. »
Salut! Sunt nou pe forum ! Am si eu o problema si nush cum sa o rezolv! Masina mea are o problema. Problema incepe asa: dupa plecarea de pe loc si schimb a 1-a, a 2-a, iar dupa a 2-a treapta daca apas mai nervos pedala de acceleratie acul turometru urca la 4000-5000 de turatii sta 3-4-5 sec si apoi isi revine la normal, ideea e ca masina nu fuge ... chiar daca motorul se tureaza. e ca si cum as apasa aceleratia fara a fi in viteza. Uni zic ca ar fi discul de ambreiaj, alti ca ar fi un senzor de turatie, alti ca nu am lichid hidraulic dat fiind ambreiajul fiind hidrauluic. Am fost la dealerul Skoda din ploiesti a fost pusa pe diagnoza Vag-Com si nu arata nimic. Mi-au zis ca masina merge perfect ! Cei de la Mobel din Ploiesti sunt la pamant! Masina a fost de 3 ori la diagnoza si nimic ! NU stiu unde sa mai merg si in cine sa mai am incredere ! Ce ma sfatuiti sa fac !?!
                 Va multumesc !
Daca ar fi discul de ambreiaj atunci nu intra in viteze  si pace , daca nu mai ai lichid verifica in borcanul dela lichidul de frana (are acelasi rezervor ). S-ar putea sa ai vreun semering spart si sa iti ajunga ulei pe discul de ambreiaj siacesta sa patineze , desi e cam ciudat ca face asta doar in viteza a 2-a .
Du-te pana la Bucuresti si acolo gasesti o gramada de reprezentante , de exemplu la Bradi sau mai cauta pe forum si vei gasi si alte locatii unde poti face verificarile de rigoare.
SKODA FABIA -ELEGANCE - 1.4 16V MPI - 75 CP - BENZINA - 2001 SI FOARTE NERVOASA. :))

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Problema Turatii! (Skoda Fabia 1.4MPI(AME) 2002 Elegance)
« Răspuns #2 : Aprilie 23, 2009, 12:24:30 a.m. »
Daca pe VAG-Com nu apare nimic, atunci ar fi util sa putem vedea si simti masina...vezi ca sambata care vine avem intalnire la Conacul Ghica, intre Buc si Ploiesti, daca ni te alaturi, cativa din noi iti pot da si pareri ceva mai avizate...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline catalinmin

• Doar inscris
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3
Problema Turatii! (Skoda Fabia 1.4MPI(AME) 2002 Elegance)
« Răspuns #1 : Aprilie 23, 2009, 12:04:25 a.m. »
Salut! Sunt nou pe forum ! Am si eu o problema si nush stiu cum sa o rezolv! Masina mea are o problema. Problema incepe asa: dupa plecarea de pe loc si schimb a 1-a, a 2-a, iar dupa a 2-a treapta daca apas mai nervos pedala de acceleratie acul turometru urca la 4000-5000 de turatii sta 3-4-5 sec si apoi isi revine la normal, ideea e ca masina nu fuge ... chiar daca motorul se tureaza. e ca si cum as apasa aceleratia fara a fi in viteza. Uni zic ca ar fi discul de ambreiaj, alti ca ar fi un senzor de turatie, alti ca nu am lichid hidraulic dat fiind ambreiajul fiind hidrauluic. Am fost la dealerul Skoda din ploiesti a fost pusa pe diagnoza Vag-Com si nu arata nimic. Mi-au zis ca masina merge perfect ! Cei de la Mobel din Ploiesti sunt la pamant! Masina a fost de 3 ori la diagnoza si nimic ! NU stiu unde sa mai merg si in cine sa mai am incredere ! Ce ma sfatuiti sa fac !?!
                 Va multumesc !
« Ultima Modificare: Aprilie 23, 2009, 12:05:11 p.m. de ThunderBlue »
Skoda Fabia 1.4 MPI (AME) Elegance 2002

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()