Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Experiente neplacute cu dealerul Skoda Bacau - Auto Moto Invest  (Citit de 19056 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
  • Locaţia: CLUJ NAPOCA
  • Mesaje postate: 33
Re: Experiente neplacute cu dealerul Skoda Bacau
« Răspuns #13 : Aprilie 24, 2009, 02:35:26 p.m. »
Cam asa ii, pe factura apar exact optionalele montate pe masina.Adica fara xenon dar apare modulul din bara.De asta ma temea eu. O sa trimit sa vad ce raspuns primesc.Multumesc pentru adresa de e-mail.
De platit am platit-o de mult aia e problema. A trecut ceva timp de atunci
« Ultima Modificare: Aprilie 24, 2009, 02:43:11 p.m. de skorpyon_83 »
SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR, 105CP, 2011

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #12 : Aprilie 24, 2009, 02:09:15 p.m. »
Scrie un mail la Skoda.cz ( Ondrej.Tomsu@skoda-auto.cz )si PORO , ataseaza comanda ta unde sa se vada clar ce ai comandat si ce ai primit , motiveaza ca ai ridicat masina fara sa iti dai seama ca nu s-a respectat comanda initiala pentru care cred ca ai si platit . Daca la livrare ti s- au facturat doar optionalele existente pe masina cred ca nu mai rezolvi nimic , prin plata si ridicarea masinii ai acceptat noua configuratie .
« Ultima Modificare: Aprilie 24, 2009, 02:11:29 p.m. de liv_sibiu »
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
« Răspuns #11 : Aprilie 24, 2009, 02:06:21 p.m. »
adevarat dar in prostia mea si in bucuria mea ca am achizitionat masina, am urcat in ea si dus am fost. Eu am luat-o vineri si duminica am fost in cluj.Dar nici ei nu au zis nimic de xenoane si nici de modul doar dupa ce am ajuns din nou la ei, marti dimineata, au "recunoscut" ca "nu este dotata conform optionalelor".Prost am fost eu ca nu m-am uitat mai bine dar cine s-ar fi gandit ca ei o sa faca o treaba de asta si mai ales o firma mare care se respecta.Dar ma bucur intr-un fel ca numa atata ii lipseste din dotarile dorite de mine.

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #10 : Aprilie 24, 2009, 02:00:45 p.m. »
Stiu ca acum e tarziu, dar din pacate au dreptate... daca tu ai ridicat masina de la ei si ai plecat cu ea, asta e clar acceptul tau. Trebuia sa ii verifici toate dotarile in ziua cand ai fost sa o ridici si avand in vedere ca nu corespundeau cu ce ai comandat, trebuia sa refuzi masina.

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
« Răspuns #9 : Aprilie 24, 2009, 01:54:26 p.m. »
am fost la bacau de nenumarate ori cu problema aceasta, la toti sefii si sefutii de la ei, cu scandal, cu vorba buna ba chiar in ultima instanta cu mita dar am primit acelasi raspuns : nu suntem noi de vina ci dei din cehia ei au gresit la ansamblarea masinii si daca am o plangere sa o depun la ei(cehi).Din momentul in care am luat-o acasa cica asa zic ei, eu am fost de acord cu dotarea ei. Ca daca nu as fi fost ar fi trebuit sa anunt inainte sa vina masina. Auzi tu dobitocie ce o scos astia pe gura. M-am dus bou si am venit vaca si fara bani in buzunar si plin de nervi.Ce altceva mai ptoi sa faci?Ei o zis ca is dispusi sa intre in judecata cu mine.Deci si asta le convenea.Apoi io ce sa mai zic am tacut si basti pe usa.
« Ultima Modificare: Aprilie 24, 2009, 01:56:37 p.m. de skorpyon_83 »

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
« Răspuns #8 : Aprilie 24, 2009, 01:46:37 p.m. »
Io le dadeam cu ea in cap , faceam ca trenu si obtineam cel putin xenonul din partea lor  :015: . (ma dau si eu rotund ..dar tot trebuia sa faci scandal ca e de bun simt ...le faceai si o plangere mai sus ..sa vezi ce bine era ..si inca nu e tarziu sa faci plangerea)
« Ultima Modificare: Aprilie 24, 2009, 02:00:00 p.m. de M i c u t z u »
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
« Răspuns #7 : Aprilie 24, 2009, 01:30:09 p.m. »
pai masina ii de la bacau achizitionata, nu au facut discount. Doar dupa ce mi-au adus-o au spus ca a venit fara xenon si fara spalator far ca l-a confundat cu "DETECTOR MODULAR MONTAT IN  BARA" si pretul a ramas acelasi adica in compensatie cica. 
« Ultima Modificare: Aprilie 24, 2009, 01:37:21 p.m. de M i c u t z u »

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #6 : Aprilie 24, 2009, 11:44:12 a.m. »
Dar ei nu ti-au facut discountul pt. ca nu avea xenon. De unde ai luat masina? Nu te lasa la ei.
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
« Răspuns #5 : Aprilie 24, 2009, 11:25:58 a.m. »
acuma ma uitam la un kit xenon recomandat pt skoda si ii 105 euro cu tot cu montaj.Ma gandeam sa il iau si sa le duc la ei sa le arat diferenta.Asa ca sa stie si ei

Offline mario75

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 419
  • Auto: O2 BKD 2005
« Răspuns #4 : Aprilie 24, 2009, 11:13:12 a.m. »
Ce hoti!
Don't drive faster than your guardian angel can fly!

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
« Răspuns #3 : Aprilie 24, 2009, 11:04:42 a.m. »
Acest lucru mi-au scris ei in mail :
NU ARE XENON DAR ESTE BLOC OPTIC  CU FAR DUBLU CU LUPA SI PUTETI MONTA XENON ORICAND DORITI.
Ce mai poti zice?
Iti vine sa ii iei la bataie.

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #2 : Aprilie 24, 2009, 10:39:31 a.m. »
Incredibil, eu nu o receptionam nici in ruptul capului fara xenon. Ti-au facut reducerea aferenat xenonului, aptoximativ 900 Euro? Nu pot sa cred asa ceva, chiar te-au luat de fraier. Scuze ca iti spun asta. Diferenta dintre xenon si halogen intr-adevar nu e mare, e IMENSA.
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
Experiente neplacute cu dealerul Skoda Bacau - Auto Moto Invest
« Răspuns #1 : Aprilie 24, 2009, 08:54:48 a.m. »
Nu imi place ca nu am faruri cu xenon, deoarece la pretul de achizitie ar fi trebuit sa imi includa si farurile dar cica s-au gresit cu modelul. Asta a fost cea mai tare scuze de la iei pe care am auzit-o plus ca imi ziceau ca oricum nu este diferenta intre xenon si halogen, ca oricum nu o sa imi dau seama de diferente. Am vazut si am ramas cu vazutul.Si de vreo 3 luni tot incerc sa gasesc o modalitate sa imi montez faruri cu xenon, dar numa nu o gasesc. 0m0
« Ultima Modificare: Aprilie 27, 2009, 12:39:46 p.m. de Stef13 »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()