Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Experiente neplacute cu dealerul Skoda Bacau - Auto Moto Invest  (Citit de 18214 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline iulian325

• Junior
  • *
  • Locaţia: IASI
  • Mesaje postate: 70
Re: Experiente neplacute cu dealerul Skoda Bacau - Auto Moto Invest
« Răspuns #28 : Aprilie 27, 2009, 05:10:17 p.m. »
din cele scrise de tine am gasit cateva probleme:

nevasta are salar mai mare! mare problema si pun pariu ca nici nu-si dorea xenon ca aia cu xenon te orbesc...
ai bagat si socrul in ecuatie care a intuit ca pe timp de noapte vei conduce mai repede cu 'xenoane', risc de acident crescut, predispozitie la cheltuieli...

concluzie:
daca familia nu vrea (nici dealerul) mergi sanatos asa  :D

Offline cgadalean

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.4 16v 74kw
Re: Experiente neplacute cu dealerul Skoda Bacau
« Răspuns #27 : Aprilie 27, 2009, 12:15:59 p.m. »
Te-a dat de gol accentul...

Felicitari totusi pentru reusita, speram sa nu mai ai alte drumuri de facut degeaba ... doar de placere si la viteza de croaziera. Sa ai noroc de ea.
Skoda Fabia Elegance combi 1.4 16v 74kw 2002
Oricine are dreptul sa fie prost, pacat ca unii abuzeaza de acest drept...

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
  • Locaţia: CLUJ NAPOCA
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #26 : Aprilie 27, 2009, 10:51:04 a.m. »
Din Bacau(mun.Onesti) este nevasta, si fiind prin "preajma cu banii" am luat-o de acolo.Masina e pe numele nevestei ca ea are salar mai mare si cu actele mi-a fost mult mai usor sa iau credit auto pe ea decat pe mine ea luand creditul impreuna cu socru amandoi la un loc :) . Eu sunt mutat la Cluj de 2 ani, de loc am fost din Baia Mare, cam asta este explicatia de ce am ales sa iau din Bacau

La asta ma gandeam si eu bebeko, dar nu se stie niciodata de unde sare "iepurele". Cel putin prietenii mei de la Bacau care si-au luat skode pe comanda cu optionale au fost foarte multumiti de servicii si nu le-au lipsit nimic din optionale alese.Poate oi fi eu mai bolovan sau m-au vazut mai bolovan                                
« Ultima Modificare: Aprilie 27, 2009, 11:40:36 a.m. de Stef13 »
SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR, 105CP, 2011

Offline bebeko

• Gold member
  • Locaţia: Bistrita/Cluj
  • Mesaje postate: 1633
  • Auto: Fabia one
« Răspuns #25 : Aprilie 27, 2009, 10:44:27 a.m. »
La Cluj primeai masina cu xenon  ...  :P
Skoda Fabia Elite by TCM Turbo
Peugeot 207 SportPack by Dimsport

Offline iulian325

• Junior
  • *
« Răspuns #24 : Aprilie 27, 2009, 10:35:30 a.m. »
intreb si eu:
ce drak cautai la bacau cand vad ca esti din cluj?
la cluj skodele se vand 'pe sub mana' ?

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
« Răspuns #23 : Aprilie 27, 2009, 10:26:28 a.m. »
Directorul zambea foarte linistit, si o lua ca pe o nimica toata.Pentru el cred ca era doar un mizilic.Si inca imi zicea ca de ce nu am venit la el sa vorbesc din prima, dar boul o uitat ca numa la el am fost de vreo 3 ori, dar o zis ca nu ma tine minte.Deci va dati seama cat interes isi dau ei pentru noi sa ne rezolve problemele.Zero inters.Pana ce nu ii ameninti grav de tot si le spui ca o sa se faca ditamai reclama pe la posturi tv si radio despre interesul lor nu misca un deget.Cand simt ca le este amenintata pozitia sau manjita imaginea in orice fel  totul este posibil pana si schimbarea autoturismului in "cazuri exceptionale" asa zicea el.Dar eu is curios sa vad cand ma cheama pentru inlocuire si mai degraba de toate astea, cand o sa de-a comanda de ele.Ei preconizau 2-3 zile fara sa gandeasca ca vine 1 mai si e liber si pentru ei "saracii" ca lucreaza foarte mult :047: si ieftin  :-&

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #22 : Aprilie 27, 2009, 10:13:15 a.m. »
Perfect Skorpy, as fi vrut sa fiu acolo si sa vad fata dealerului cand te-a vazut cu avocatul si a descoperit instant ca e vine lor  :))

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #21 : Aprilie 27, 2009, 10:11:56 a.m. »
 :040: felicitari. Sa ai grija unde faci reviziile pe viitor :D:067:
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #20 : Aprilie 27, 2009, 10:08:14 a.m. »
Bravo tie ca ai reusit sa  invingi sistemul ca sa zic asa.Sa nu ne ia de prosti pe toti!! :040:
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline skorpyon_83

• Junior
  • *
« Răspuns #19 : Aprilie 27, 2009, 10:04:58 a.m. »
Revin cu o noutate in ceea ce priveste "dotarea" cu xenon a masinii mele. Am fost inca odata la ei si am facut ceea ce mi-a recomandat - rzvnl - dar am fost si impreuna cu un avocat un prieten de al meu ca nu mai suportam atata aroganta si flegmatism din partea lor si dupa 2 ore de convorbiri in biroul directorul de management a fost de acord adica obligat fortat sa imi suporte costurile montarii farurilor cu xenon dar fara sa demonteze modulul din bara. Acestea toate din cauza ca s-a descoperit ca undeva prin actele lor se precizeaza ca ei au datoria de a verifica si inspecta orice masina din reprezentanta lor inainte de predare catre client si unde se obliga sa suporte orice modificare sau defect adus masinii care le intra in reprezentanta si urmeaza a fi predata sau vanduta. De fapt ei aveau dreptul de a trimite masina innapoi pentru solutionarea necorelarii fara nici un fel de costuri un fel de retur care s-ar fi rezolvat in maxim 2 saptamani de la primirea masinii.Ei au fost prea comozi si prea siguri de ei.Interesant ca acest document iese la iveala doar in prezenta unui avocat sau al unei persoane mai importante.De aceea eu am tot putut merge pana imi sarea capacele fara sa rezolv nimic, eu de unul singur nu puteam cere regulamentul interior.Sa speram ca se vor si materializa aceste chestii daca tot am ajuns pana aici.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #18 : Aprilie 26, 2009, 09:35:21 p.m. »
La Fabia am facut intotdeauna reviziile doar la reprezentanta Skoda locala si nu pentru ca nu ma duce capul ci pentru ca-s singurii in care am cat de cat incredere. Cu alte service-uri si alti meseriasi m-am ars. E adevarat, nu le-am testat decat pe cele din zona in care locuiesc.

In continuare off topic dar ca tot veni vorba, trebuie corectata informatia: impozitul forfetar nu se aplica doar la microintreprinderi iar cheltuielile cu reparatiile si intretinerea masinilor raman deductibile limitat (doar pt una bucata masina / administrator).

Offline rzvnl

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 27
  • Auto: Skoda Superb 1,9 Tdi
« Răspuns #17 : Aprilie 26, 2009, 08:38:24 p.m. »
Poti sa incerci la Oficiul pt protectia consumatorului (OPC),asta in cazul in care ai ceva la mana scris cu optionalele masinii pe care ai achitat-o.Cat despre cei care isi fac reviziile la reprezentante dupa terminarea garantiei,ori nu ii duce capul,ori au masinile luate pe firma in leasing si isi deduc cheltuielile din profit.Oricum,cu legea asta noua cu privire la impozitul forfetar pt microintreprinderi,se pare ca o sa renunte multe firme la devize service din reprezentante,deoarece nu or sa mai fie cheltuieli deductibile(combustibilul pt masinile pe firma si intretinerea masinilor-reparatii)
« Ultima Modificare: Aprilie 26, 2009, 09:08:05 p.m. de Master 4X4 »

Offline iulian325

• Junior
  • *
« Răspuns #16 : Aprilie 26, 2009, 10:36:14 a.m. »
cu parere de rau citesc si ma minunez de ce se scrie aici, pai oameni buni in .ro nu prea exista 'garantie' dupa achizitionarea unui autoturism, cum nu poti avea incredere ca vei primi masina in configuratia comandata chiar si dupa ce ai achitat-o integral cum nu exista nici o protectie a consumatorului...eu nu inteleg pe cei care isi fac reviziile la reprezentanta chiar si dupa expirarea 'garantiei', aceptand sa plateasca ore da manopera la preturi superumflate si piese cu 200% adaos...multe nu inteleg, dar asa sunt eu mai redus...
« Ultima Modificare: Aprilie 26, 2009, 10:41:24 a.m. de Ioan »

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #15 : Aprilie 25, 2009, 12:10:34 a.m. »
Prea adevarat ce spui tu, Radu... si ti-o confirm cu parere de rau !
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline rvacaru

• Gold member
  • Locaţia: exilat
  • Mesaje postate: 596
« Răspuns #14 : Aprilie 24, 2009, 03:05:07 p.m. »
Daca la ora asta (2009, in plina criza) nu poti avea incredere intr-un dealer auto (care se presupune ca te vrea de client si te respecta) ca verifica EL in primul rand ca masina X a venit conform cu ce a fost comandat, nu pot spune decat ca imi este o scarba maxima.

Eu gasesc jenant sa ma duc si sa imi verific eu lista de optionale a masinii (nu am facut-o nici cand am cumparat masina second hand, daramite la una noua)... asa cum garantia acopera defecte de fabricatie, ar trebui sa acopere si greseli de asamblare. Este culmea nesimtirii si a tupeului sa te legi de "obligativitatea" clientului de a pureca masina la livrare pentru a refuza orice ajutor dupa ce s-a tepuit si a dat banii. E ca si cum dealerul sta cu inima in chiloti ("vede oare sau nu vede...") iar in clipa in care am semnat de primire sare in sus si isi zice in gand "n-a vazut, i-am tras-o, fraieru". Lucruri de genul asta nu pot decat sa imi intareasca gustul amar care mi l-au lasat contactele cu lumea dealerilor auto (si din RO, dar si de afara).

PS: De fapt ce sa ma mai mir, cred ca e singura tara in care daca cumpar o masina de barbierit din supermarket trebuie sa trec pe la standul de proba, sa vad daca ma barbiereste, altfel umblu 2 zile sa o schimb sau sa o repare.
O2 1.6 FSI

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Mai 27, 2026, 08:37:38 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de Andrei1980
[Mai 27, 2026, 08:13:37 a.m.]

VW Golf VII 1.2 TSI 110 CP Trendline de vizitator
[Mai 13, 2026, 09:10:19 a.m.]

Aditiv benzina de vizitator
[Mai 11, 2026, 11:26:25 a.m.]

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

* Mesaje recente

Calendar

Mai 2026