Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda New Octavia - 2.0 TDI  (Citit de 84488 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nikkolass79

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ploiesti- Bucuresti
  • Mesaje postate: 37
  • B 67 NDY
Re: Skoda New Octavia - 2.0 TDI
« Răspuns #142 : Mai 12, 2009, 12:29:30 a.m. »
Am numere rosii momentan...  :P ..Sper sa prind un B XX TAM  :D

sa imi spui si mie ce numere ai prins pana la urma...
facem o liniutza...? :D
cu masina.. nu nazala..:)
pls PM me..
Octavia II, august 2007, Trend, 1,9 TDI, 105 CP. Gri Antracit, climatronic,ESP,Maxi Dot. (Folie prot

Offline Anca

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 290
  • Auto: 2.0 TDI BKD 140 CP
« Răspuns #141 : Mai 11, 2009, 11:59:56 p.m. »
Am si eu o mica problema/nelamurire. In momentul in care depliez oglinzile, cea din dreapta ramane blocata (pliata) si trebuie sa mut din nou butonul in pozitia "Pliere oglinzi" si sa incerc inca odata...de abia la a doua tentativa cele doua oglinzi ajung in pozitie normala....este vreo problema sau...rotesc prea repede/bruschez butonul?
Skoda Octavia II - 2.0 TDI M6 Business

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #140 : Mai 06, 2009, 11:38:45 a.m. »
S-au spus destule, cred ca ajunge! S-au recunoscut greseli, si-a facut lumea mea culpa, sa revenim la subiectul topicului va rog. Mesajele off vor fi sterse fara alte avertismente.

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #139 : Mai 06, 2009, 10:54:34 a.m. »
Mi-am cerut scuze pentru iesire nervoasa si nemeritata... Inca o data, imi pare rau ca l-am jignit pe Micutzu  :-* Sanctiunea este meritata si nu o contest deloc
OFF TOPIC!!! lasa ca aduci niste CLATITE si se rezolva totul!!! =))   =))   =))
poate nu sterge nimeni postul asta,va rog.  :040:

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #138 : Mai 06, 2009, 10:21:16 a.m. »
poti monta un buton suplimentar pe sirena ca sa ai un claxon auxiliar cand te strecori printre pietoni
Ca sa ce? Sa tragi un claxon suplimentar la un metru in spatele pietonilor, sa faca infarct batranica?
You didn't get the idea
TOCMAI DE AIA pui pe sirena contactul auxiliar, pentru ca atunci cand esti langa batranica sa sune mai rezonabil in loc de claxonul original
Prea mult dramatizam acuma, amplificam un incident minor.
3. mult zgomot pentru nimic  :046:
subscriu
« Ultima Modificare: Mai 06, 2009, 10:23:40 a.m. de FABIAn RuSu »
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #137 : Mai 06, 2009, 10:17:02 a.m. »
Harlequin, tu cand ai fost jignit, ai avut nevoie de "Inchizitie" :(
Deci nu exista nici o atitudine de Inchizitie pe forum, incercati sa fiti lucizi si corecti. Anca e in regula, a primit doar un avertisment minim. Atat de mic incat nici nu se vede dar suficient de mare ca toata lumea sa priceapa clar ca vorbele urate scrise pe forum nu sunt tolerate. Cred ca are suficienta intelepciune sa-si dea seama ca nu e nimic personal, ramanem in continuare colegi, prieteni, ce vrea ea. Prea mult dramatizam acuma, amplificam un incident minor.

Ai dreptate, cu precizarile ca: 1. desi a fost un pic mai grava abaterea atunci, nu s-a dat nici o pedeapsa; 2. imi pare rau ca am omis sa pun ghilimelele, asa cum ai facut tu, am crezut ca erau subintelese, era un mesaj cu tenta glumeata;  3. mult zgomot pentru nimic  :046:
« Ultima Modificare: Iunie 22, 2009, 12:57:29 a.m. de Harlequin »

Offline Anca

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 290
  • Auto: 2.0 TDI BKD 140 CP
« Răspuns #136 : Mai 06, 2009, 10:08:40 a.m. »
Mi-am cerut scuze pentru iesire nervoasa si nemeritata... Inca o data, imi pare rau ca l-am jignit pe Micutzu  :-* Sanctiunea este meritata si nu o contest deloc
Skoda Octavia II - 2.0 TDI M6 Business

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #135 : Mai 06, 2009, 10:05:48 a.m. »
Harlequin, tu cand ai fost jignit, ai avut nevoie de "Inchizitie" :(
Deci nu exista nici o atitudine de Inchizitie pe forum, incercati sa fiti lucizi si corecti. Anca e in regula, a primit doar un avertisment minim. Atat de mic incat nici nu se vede dar suficient de mare ca toata lumea sa priceapa clar ca vorbele urate scrise pe forum nu sunt tolerate. Cred ca are suficienta intelepciune sa-si dea seama ca nu e nimic personal, ramanem in continuare colegi, prieteni, ce vrea ea. Prea mult dramatizam acuma, amplificam un incident minor.

Offline Harlequin

• Gold member
« Răspuns #134 : Mai 06, 2009, 09:51:57 a.m. »
Good point!, ca sa citez un biet fost ministru devenit clasic peste noapte  :))    :046:

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #133 : Mai 06, 2009, 09:37:47 a.m. »
Nu te lasa Micutzule , demonstreaza ca esti " misogin " si ridica sanctiunea , dar si Anca sa recunoasca ca a sarit " calul " . Nervii trebuiesc struniti , nu avem nimic de impartit intre noi decat prietenie si  " dragostea " pentru masini . Sper ca sotia sa nu citeasca postarea asta .
Anca , esti prea tanara sa te superi atat de iremediabil pe noi si sa nu mai intri pe forum . Prezenta ta printre noi era reconfortanta , chiar daca in spatele tau sau a ideilor tale mai este o persoana . Ingropati securea de razboi , ca astea nu-s motive de suparare . In viata sunt altele cu adevarat grave care te cutremura . Ati citit cu totii azi dimineata .
Anca , colegul nostru Micutzu , este un tip cu deosebit mult bun simt . De aceea lumea a sarit la gatul tau .
Acum , cred ca-i randul tau sa faci urmatorul pas si ia-ti prietenul sau nu , la o plimbare pana la Sambata sa ne cunosti . Nu vei regreta .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline Harlequin

• Gold member
« Răspuns #132 : Mai 06, 2009, 09:21:23 a.m. »
De acord cu MRP, ne-a lovit Inchizitia acum...
Hai Micutzule, spune tu ca i-a fost ridicata pedeapsa, s-au spus chestii mai naspa decat aia pe forum, iar tu esti un tip dotat cu simtul umorului.  :D

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #131 : Mai 06, 2009, 08:34:01 a.m. »
Gata,va rog sa revenim la subiect.multumesc
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #130 : Mai 06, 2009, 08:18:06 a.m. »
Ai precizat ulterior ca ai pe cineva in spate, asa ca las-o balta.

Se vede ca esti traumatizat din copilarie! Misoginismul la tine intrece orice limita. Tu esti genul de om frustrat de viata si de conditia sa....

Crezi ca e ok sa postezi asa ceva la adresa unei persoane pe care nici macar n-o cunosti? Sper ca-ti dai si singura seama ce impresie lasi prin acest post...

imi cer scuze...cred ca m-am ambalat prea tare
Ok Anca, pentru acele vorbe necalculate la adresa lui Micutzu vei primi un warning a carui prescriere doar de tine depinde. Indiferent cat de iritati am fi, pe forum nu pot fi tolerate jigniri. Se poate discuta in contradictoriu si pe un ton civilizat.

FABIAN RuSU, cu tot respectul, incearca te rog sa te abtii de la a crea flame-uri, stii la ce ma refer.

Multumesc tuturor pentru intelegere.

fata si-a cerut scuze de unde se intelege ca si-a dat seama ca a gresit.atita timp cat si Micutzu nu a mai spus nimic,inseamna ca a acceptat scuzele.nu cred ca era cazul de warning decat daca se repetau greselile ei.nu stiu cine este anca dar asa cred ca era normal.

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #129 : Mai 06, 2009, 08:16:28 a.m. »
Cum zicea liviu: casco e cea mai buna alarma. Adaug eu : casco fara franshiza. :P

as vrea si o protectie suplimentara.

am si CASCO fara franshiza...apropo...pentru acoperire interna si externa (toate riscurile) am platit 51 milioane pe un an?
e mult ?

eu platesc aprox. 3000 lei pe an pt. casco, masina evaluata la 19.000 Euro
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #128 : Mai 06, 2009, 07:15:48 a.m. »
poti monta un buton suplimentar pe sirena ca sa ai un claxon auxiliar cand te strecori printre pietoni

Ca sa ce? Sa tragi un claxon suplimentar la un metru in spatele pietonilor, sa faca infarct batranica?
bicicleta

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()