Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Suspensie sport fabia de la ibiza  (Citit de 6148 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vyk

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 78
Raspuns: Suspensie sport fabia de la ibiza
« Răspuns #3 : Aprilie 27, 2008, 10:31:50 p.m. »
La 4tuning Days am vorbit cu cineva de la o firma de tuning care comercializa si suspensii FK. Era in zona de langa mbProfTuning, cu polo acela albastru cu LSD. FK fac suspensii si pentru Skoda. Cel mai bine dai un searc, cauti firma si le dai tel sa ii intrebi pe ei, se uita in catalog si iti confirma/infirma.
Skoda Fabia 1.2HTP, Panasonic CQ1300, Audison LRX 2.150, Focal Polyglass V 165 slim, Longmill Jx1100

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Raspuns: Suspensie sport fabia de la ibiza
« Răspuns #2 : Septembrie 12, 2007, 12:22:33 p.m. »
Verifica codurile la producator, daca sunt la fel (pt produsul lor, adica suspensiile). Nu ma refer la faptul ca iti mai coboara garda, ci la modul in care au fost proiectate. Teoretic ar trebui sa se potriveasca...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Jacku

• Junior
  • *
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 85
  • Am o buburuza 1.4 16V 101 CP elegance
Suspensie sport fabia de la ibiza
« Răspuns #1 : Septembrie 12, 2007, 11:01:18 a.m. »
Am gasit la un coleg forumist cu o ibiza 2001 suspensie sport fk automotive reglabila, la un pret bun. Stie cineva, se potriveste la fabia mea din 2001?
Fost fabia elegance 1.4 16 v 101 cp, actual Golf mk4 1.8t interior piele recaro, filtru BMC panel, 1

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()