Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Butoane lipicioase  (Citit de 10524 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
Re: Butoane lipicioase
« Răspuns #13 : Mai 28, 2009, 09:22:22 a.m. »
O inmoi in solutie de curatat, poate fi solutie de curatat bordul, si perii ei ajung si pe sub butoane si pe unde se mai odihneste zaharul
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline pufulete

• Doar inscris
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #12 : Mai 27, 2009, 05:47:18 a.m. »
Ce sa fac cu pensula? :)

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #11 : Mai 24, 2009, 08:25:03 p.m. »
Ba...degeaba mi-ati sters postul, tot PENSULA am sa scriu, aia se foloseste cu succes in aceste cazuri! :)
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline pufulete

• Doar inscris
« Răspuns #10 : Mai 24, 2009, 08:07:12 p.m. »
O intrebare pentru cei care lucreaza in service-uri -- Daca as apela la cei din service, contra cost bineinteles, ar putea face ei operatiunea asta? (adica sa dezasambleze casetofonu si butoanele de la geamurile electrice si sa le curete). In cazul asta mi-as pierde cumva garantia pentru ca am scapat putin suc pe ele? Multumesc mult!

Offline D.I.I.

• Expert
  • Locaţia: BraZil
  • Mesaje postate: 469
  • Auto: 1.9PDI (140)
« Răspuns #9 : Mai 24, 2009, 03:38:56 p.m. »

In cazul tau, pulverizezi din abundenta peste zonele afectate ....
Si daca respectiva solutie corodeaza electronica de sub butoane?Produci niste daune mult mai mari decat manopera de a le demonta.

Atata timp cat nu "corodeaza" contactii de sub tastatura unui LapTop, nu corodeaza nici electronica la care te referi.
Mie nu mi-a afectat nici "electronica" device-ului 2DIN si nici pe cea a masinii.
Prin pulverizarea din abundenta, nu inseamna ca solutia poate patrunde mai mult de cat a reusit sa patrunda bautura energizanta. ;)
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #8 : Mai 24, 2009, 03:36:26 p.m. »
Si asa cuminte sa ramai  :015:

BACK ON TOPIC va rog.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline king@rthur

• Gold member
  • Locaţia: out
  • Mesaje postate: 1320
« Răspuns #7 : Mai 24, 2009, 03:35:13 p.m. »
Liviu nu ma tenta, am promis solemn ca ma fac cuminte :015:

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #6 : Mai 24, 2009, 03:14:36 p.m. »
Adevarat energizantul ala daca a explodat cutia! Ce marca era?  :D

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
« Răspuns #5 : Mai 24, 2009, 03:01:31 p.m. »

In cazul tau, pulverizezi din abundenta peste zonele afectate ....
Si daca respectiva solutie corodeaza electronica de sub butoane?Produci niste daune mult mai mari decat manopera de a le demonta.
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline D.I.I.

• Expert
  • Locaţia: BraZil
  • Mesaje postate: 469
  • Auto: 1.9PDI (140)
« Răspuns #4 : Mai 24, 2009, 12:16:42 p.m. »
Da, complicata situatie. Totusi n-as folosi alcool.
Pana la demontarea contactilor, ai putea sa mai incerci o curatare cu solutie Screan-Cleaner, solutie ce se utilizeaza la curatarea ecranelor, tastaturilor pt. PC, etc. Se gaseste la orice magazin cu componente si accesorii pt PC. Eu o folosesc pentru curatarea si degresarea suprafetelor din plastic din interiorul masinii.
In cazul tau, pulverizezi din abundenta peste zonele afectate si cu servetelele din componenta kit-ului, stergi la 15-20 secunde tot excesul de solutie. Poti repeta operatiunea de cateva ori.

In cazul in care nu are efectul scontat, nu iti ramane decat varianta demontarii contactilor respectivi.

Bafta
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
« Răspuns #3 : Mai 24, 2009, 10:28:09 a.m. »
Butoanele se curata asa,insa ce este sub ele,nu.Este necesara demontarea lor bucata cu bucata si curatate inclusiv contactele de sub ele.Casetofonul trebuie demontat de pe masina si demontata fata ce are incluse butoanele.Prin simpla tragere se distrug clemele lor de fixare pe fata.E munca lui Sisif ,transpiratie de chinez batran,dar nu e cale de ales.
Spor la munca.
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #2 : Mai 24, 2009, 08:57:00 a.m. »
fa cumva sa explodeze o cutie cu spirt! :))  acum serios,nasoala situatie.daca butoanele de la geamuri poti sa le scoti si sa le speli bine,alea de casetofon nu vad cum poti sa le cureti asa usor.desfa casetofonul si trage incet de ele .poate ies si poti curata si inauntru.

Offline pufulete

• Doar inscris
Butoane lipicioase
« Răspuns #1 : Mai 24, 2009, 06:51:10 a.m. »
Acum cateva zile a explodat din greseala o cutie de energizant la mine in masina. Substanta lipicoasa a sarit peste tot acoperind butoanele de deschidere ale geamurilor si butoanele casetofonului :( De atunci, desi le-am curatat cat am putut ele au devenit foarte lipicioase (mai mult elastice defapt). Cum as putea sa le curat mai bine. Se pot scoate butoanele casetofonului Dance la skoda fabia 2? Dar butoanele de pe fata de la geamurile electrice? Poate a folosit cineva vreo substanta mai buna...eu am incercat cu spirt apoi cu cleenex. Nici un rezultat. Pe moment se dezgheza butoanele dar dupa cateva minute/zeci de minute iarasi se "coaguleaza" zaharul. Multumesc!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()