Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Octavia II Facelift "Perla Neagra"  (Citit de 78223 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
Re: Octavia II Facelift "Perla Neagra"
« Răspuns #202 : Iunie 06, 2013, 01:10:07 p.m. »
      Stiu ca meritam amenda. Si inca cu varf si indesat.  :"> :))  Nu am zambit la inceput. Eram palida si cam tremuram. Eram si cam speriata, mai ales cand am vazut-o pe Bia. Am inceput sa zambesc f putin, cand mi-a zis un politist "don't worry".  Anda are alta varianta. Stii ce mi-a zis? "D'apoi cu fata ta aia de copil si ochii aia mari, normal ca nu au mai zis nimic." Si cand completam formularele la Carpatica, doamna (soferita pe care am lovit-o) m-a intrebat daca am 20 de ani. Replica mea: (cu jumatate de gura) "si jumataate.." A si ras. =))  La Selgros acum 2 ani nici nu a vrut doamna de la legitimatii sa imi faca legitimatie, pana nu i-a confirmat si mama ca am 18 ani. =))

Offline gti_mars

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI - MILITARI
  • Mesaje postate: 527
  • Auto: O II 4x4
« Răspuns #201 : Iunie 06, 2013, 12:34:23 p.m. »
Salut !
Ale pt accident nu ti-au dat nimic politistii ? Inseamna ca ai zambit frumos !  :"> Nerespectarea[/size]distantei de mers ![size=78%]
[/size]FDR - nr de inmatriculare nu prea mai conteaza acum . Eu am mers cateva luni cu un ML de SV . Toti bucurestenii ma injurau si imi taiau fata ca sunt de SV , dar era doar masina .
Memphis - ma bucur ca esti da acord cu mine !  :082:

Offline Alejinxique

• Gold member
« Răspuns #200 : Iunie 06, 2013, 11:26:22 a.m. »
Chiar sunt curios, cati dintre colegii de forum nu au nicio amenda la activ.

Eu nu am luat pana acum nici o amenda. Sa nu zic intr-un ceas rau.  :))   0m0  Am permis doar de 2 ani si 3 luni. Circul putin (mai mult pe traseul acasa-facultate-acasa si ocazional la Lotus sau la rude). In schimb, din pacate am facut accident.
         Cred ca ma numar printre putinii oameni care chiar se bucura cand vad politistii rutieri.  :034: Mai ales dimineata pe mine ma ajuta foarte mult. Ii opresc deseori pe ceilalti (care in mod normal ar avea prioritate) si ma lasa pe mine. Asadar nu mai e nevoie sa astept.  :))  Pana si in ziua accidentului au fost draguti. Mi-au inapoiat actele si mi-au spus zambitori ca nu e nimic grav, ca astfel de accidente au loc zilnic si mi-au mutat-o (impins-o) pe Bia din drum. :)
« Ultima Modificare: Iunie 06, 2013, 11:45:03 a.m. de Alejinxique »

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
« Răspuns #199 : Iunie 06, 2013, 10:46:49 a.m. »
Exact pe lege interpretabila mi-am luat si eu amenda sambata, 150/2 lei in 48h. Contraventia: am circualat pe drum national fara luminile de intalnire. Facusem o oprire, am lasat doar pozitia aprinsa si la plecare am uitat sa aprind farurile iar in localitate m-a oprit un echipaj. Nu e ok dupa parerea mea sa-mi dea amenda in localitate, dar asta e, daca asa e facuta legea...
Oricum politistul a fost de treaba, exact cum spunea si FDR, foarte amabil. Mi-a spus ca data viitoare sa-i aduc aminte ca ne-am mai intalnit si-mi da doar avertisment.  :))
Eu n-am nimic cu amenda primita atat timp cat e data corect. Pana acum n-am avut incidente, am cateva amenzi la activ (nici una pentru viteza...desi circul "omeneste" ca nu vreau sa fac 100 km in 6 ore :D ) insa am avut o data si permisul suspendat si aia a fost chiar pe nedrept (cica am trecut pe rosu la semafor)...dar asta e, se mai intampla si d'astea.
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #198 : Iunie 06, 2013, 10:26:05 a.m. »
O eroare pe care e bine sa nu o facem: legea ar trebui sa nu fie interpretabila, iar noi sa nu o tot comentam intr-un mod interesat sau avantajos pt noi.

Se circula haotic si tare si dati-mi voie sa mai precizez ceva, 90% din cei care o fac sunt soferi slabi cu prea putin discernamant, o combinatie nefasta. Respectarea bunului-simt rutier ar fi fost o salvare pt toti, asa insa, nimic nu mai conteaza, fiecare face ce-i tuna, de unde si grozaviile din mass-media.

Eu mai incalc limita de viteza, o recunosc, insa cred ca in restul de situatii (gen depasire pe linie continua, trecut pe rosu, lucruri grave spun, etc) am un respect pt lege si deci nu se pune problema ca acest respect incomodeaza un grabit prost si-l impinge sa incalce legea ;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Memphis CZC

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 284
  • Doar Inscris de ceva timp
  • Auto: Octavia RS 2.0 TFSI
« Răspuns #197 : Iunie 06, 2013, 12:33:30 a.m. »
nu vreau sa comentez cazul concret pentru simplul fapt ca pot fi foarte multi factori, imposibil de precizat in 3 randuri, in functie de care unul sau celalalt a gresit mai mult sau mai putin. Asa ca, in principiu, evident ca si pe mine ma enerveaza cei care depasesc doar de dragul de a depasi, pe urma merg la consum si te asteapta ca sa te mai poata depasi odata. Tot in principiu, sunt de acord ca triplarea e kamikaze dar chiar si aici sunt exceptii ca la orice regula.

Offline FDR

• Moderator General
  • Locaţia: Blaj, Alba
  • Mesaje postate: 959
  • Auto: O2 Facelift, 1.6MPI
« Răspuns #196 : Iunie 06, 2013, 12:26:31 a.m. »
N-am specificat numarul de inmatriculare al misinilor implicate dar o voi face totusi. Logan + VW Pasat = Constanta. Duba Iveco = Neamt.
"Have no fear of perfection, you’ll never reach it" - Salvador Dali.

Offline gti_mars

• Gold member
« Răspuns #195 : Iunie 06, 2013, 12:18:20 a.m. »
Nu e vorba de cine , cui permite , dar cu triplarea deja e kamikaze .
Si eu am mers cu 200 pe A 2 , am facut 6 ore pana la Suceava ( cu statie CB ) , dar nu incomodez alti soferi . Doamne fereste , cine vrea la spital sa se duca singur ! Pt niste nebuni am intrat si pe pietrisul de langa banda de urgenta  .

Offline Memphis CZC

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #194 : Iunie 06, 2013, 12:09:58 a.m. »
Permite-mi sa nu fiu de acord cu comentariul tau. Daca 10% ar respecta regulamentul in Bucuresti nu ar mai putea inainta nimeni...la drum lung daca as respecta regulamentul as face 8 ore pana in Piatra Neamt. Cand om avea drumuri care sa permita respectarea regulamentului atunci voi fi in totalitate de acord cu comentariul tau.

Pana atunci cred ca regula de baza e sa incerci sa conduci in asa fel incat sa incurci cat mai putin pe ceilalti...mai putin important ce scrie intr-o fituica publicata in Monitorul Oficial
« Ultima Modificare: Iunie 06, 2013, 12:19:37 a.m. de Memphis CZC »

Offline gti_mars

• Gold member
« Răspuns #193 : Iunie 06, 2013, 12:09:07 a.m. »
Uau ! Se poarta si prin Ardeal triplarea . Si eu care credeam ca nebunii sunt numai prin sud !

Offline FDR

• Moderator General
« Răspuns #192 : Iunie 05, 2013, 11:58:51 p.m. »
gti, cunosc patania ta si nu doresc nimanui. Eu imi permit sa glumesc pe 75 de lei cat voi plati amenda, insa sunt constient ca exista si cazuri opuse, chiar extreme. Dar adaug un comentariu. Daca toti ar respecta regulamentul cred ca s-ar reduce numarul accidentelor si bineinteles al amenzilor.

Un alt exemplu intalnit astazi. In Unirea (localitate in jud. Alba pe DN1) m-au depasit doua masini pe linie continua, eu avand 50kmh. Dupa ce am iesit din localitate le-am ajuns din urma, eu aveam 100kmh ei intre 70 si 90. Au facut coloana in spatele lor, ulterior fiind implicati in problema mea cu depasirea (impolitea de care vorbeam mai devreme). La un moment dat eu depaseam pe banda 2 o coloana de vehicule lente care circulau pe banda 1 (eram in urcare) iar astea doua masini mergeau in paralel cu camioanele de pe banda 1. Din spate vine o duba pe banda 1 si se baga in fata mea fortandu-ma sa franez brusc dupa ce facuse zig-zag intre benzi. I-am lasat sa se duca in pml (puteti interpreta cum doriti acest acronim  :)) ) dar cand au ajuns in varf de panta unde soseaua se reduce la 1 banda erau 3 masini in paralel. A fost care pe care, mai ceva ca in vestul salbatic. Au continuat asa pana la intrarea pe A3 la Turda unde si-au dat seama ca au ratat intrarea pe autostrada  =))

Offline gti_mars

• Gold member
« Răspuns #191 : Iunie 05, 2013, 11:31:43 p.m. »
Si plusez : si macar o data permisul suspendat !  :039:
Politia are o lege separata , pe care o interpreteaza in functie de sofer , masina , buna dispozitie a organului , starea de ebrietate a organului ( cazuri reale ) , etc .

Offline FDR

• Moderator General
« Răspuns #190 : Iunie 05, 2013, 11:17:22 p.m. »
Omul o avut rabdarea sa ma lase de la 50 la 65 si inapoi la 48. Cum sa-i zic ca veneam de la 80 sau dublu cum zicea Florin  :)) ?
Ale, asta-i o chestie care trebuie sa se intample o data-n viata. Chiar sunt curios, cati dintre colegii de forum nu au nicio amenda la activ.

PS. Mi-am adus aminte. Mai am o amenda luata demuuuult, prin '93-'94 in localitate deoarece nu aveam actele la mine. Eram in sort si maieu, ma grabeam la un prieten dupa niste scule electrice, lucram ceva in casa. Mi-am zis ca n-am nevoie de acte in Blaj ca nu ma opreste politia. M-au oprit  =)) . Dar imi permit sa n-o pun la socoteala  :68: ;;)

Multam fain Memphis!

Offline Memphis CZC

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #189 : Iunie 05, 2013, 11:09:59 p.m. »
...dar ce m-a suparat rau a fost impolitetea unor soferi care efectiv au intrat in fata mea la intimidare fortandu-ma sa-i las sa intre pe banda mea...

ce-i drept nu prea am fost de multe ori in postura de a trebui sa las pe cineva sa intre in fata mea la drum lung dar cand am fost in aceasta postura nu am considerat-o niciodata o impolitete din partea celui care vrea sa mearga mai repede ca mine. Asa ca regula generala, cred ca e bine mereu sa lasi loc fata de cel din fata ca sa poti fi depasit in condintii de siguranta (evident asta daca nu intentionezi chiar tu sa depasesti).

In alta ordine de idei, nu cred ca am mai auzit de un sofer care in 22 de ani de condus sa nu fi luat o amenda de circulatie :040:  Sincere felicitari!!!

Offline Alejinxique

• Gold member
« Răspuns #188 : Iunie 05, 2013, 10:10:03 p.m. »
       :78:  Lasa, FDR. E doar o amenda. Eu am facut o boacana si mai si.  :">  Din greseli invatam.  ;)  Sanatosi sa fim!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de bogdanpiatra
[Iunie 20, 2026, 06:30:58 a.m.]

Turcaletul de vizitator
[Iunie 19, 2026, 12:51:17 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente