Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Va functioneaza sistemele 2DIN ?  (Citit de 6439 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline D.I.I.

• Expert
  • Locaţia: BraZil
  • Mesaje postate: 469
  • Auto: 1.9PDI (140)
Re: Va functioneaza sistemele 2DIN ?
« Răspuns #7 : Iunie 23, 2009, 08:11:30 a.m. »
Pentru cei carora nu le-au functionat dispozitivele 2DIN(si nu numai) saptamana trecuta, in cazul in care va apare efectul de ora "saritoare"(nu se poate face cu acuratete sincronizarea automata a orei GPS cu GMT, incercati configurarea manuala a orei.
In alta ordine de idei, acest neajuns nu apare si la utilizarea Igo8.4_AMIGO, ci doar la Igo8.3.
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline D.I.I.

• Expert
« Răspuns #6 : Iunie 21, 2009, 11:16:47 p.m. »
Cine stie pe cine faceai fericit daca il aruncai!! =)) =)) =))
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline king@rthur

• Gold member
  • Locaţia: out
  • Mesaje postate: 1320
« Răspuns #5 : Iunie 21, 2009, 08:17:12 p.m. »
Am mai patit-o si eu la al meu,.....si chiar am fost pe punctul sa-l arunc de cateva ori =)) (bine ca acum stiu )

Offline D.I.I.

• Expert
« Răspuns #4 : Iunie 21, 2009, 09:49:15 a.m. »
Confirm ca de azi 21.06.2009 device-ul 2DIN functioneaza.......... sper sa nu mai apara sincope de genul asta prea curand.

Offline D.I.I.

• Expert
« Răspuns #3 : Iunie 17, 2009, 08:08:26 p.m. »
Pt. putin.
Situatia este globala si multi s-au dus inapoi la dealeri sa le reclame starea respectiva.
Din toate sursele de pana acum, raspunsul a fost acelasi. Incepand cu 21.06.2009 vor functiona normal. Totusi se pare ca anumite device-uri pot fi resuscitate printr-un Firmware update.
 :D

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #2 : Iunie 17, 2009, 08:04:20 p.m. »
Multumim ptr informatii D.I.I. E bine de stiut pentru cei cu aftermarketuri ca sa nu-si arunce achizitiile pe geam. :D

Offline D.I.I.

• Expert
Va functioneaza sistemele 2DIN ?
« Răspuns #1 : Iunie 16, 2009, 08:54:43 a.m. »
Va functioneaza dispozitivele 2DIN?
Incepand cu duminica 14.06.2009 dispozitivul meu 2DIN refuza sa se mai conecteze la sateliti, desi imi arata ca ar avea semnal de 3-4 sateliti.
In schimb un PNA cu acelasi soft functioneaza fara probleme.
Am mai intrebat "pe ici pe colo" si mai sunt cazuri care de duminica intampina aceeasi problema.

Si mai nou, tot de la chinezi......... buba se bare ca vine de la cip-urile GPS SAMSUNG, in care sunt implicati cei la MStar si se pare, ca vor primi asistenta din partea celor de la Qualcom.
Sunt aproximativ 10 milioane de utilizatori de pe glob care sunt in aceeasi situatie.
Se confirma functionalitate in parametri normali incepand din 21.06.2009
« Ultima Modificare: Iunie 16, 2009, 04:22:30 p.m. de D.I.I. »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()