Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Inca o skoda RS :)  (Citit de 18219 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Adrian

• Junior
  • *
  • Locaţia: London (United Kingdom) / temporar Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 58
  • Auto: Octavia Tour 1.6MPI
Re: Inca o skoda RS :)
« Răspuns #31 : Iulie 15, 2009, 12:39:51 a.m. »
Multumesc pentru informatii..

Offline noroc24

• Junior
  • *
  • Locaţia: Suceava
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #30 : Iulie 03, 2009, 12:36:45 p.m. »
Asa este FABIAn, sunt locuri unde chiar nu se poate, ori te ajuti de ceilalti participanti la trafic care depasesc in fata ta, daca ai spatiu necesar, ori stai ..nu ai ce face... am zis ca nu este la fel de usor.

Adrian : Pentru a inmatricula masina se face aceeasi procedura, taxe cec primarie, rar,  finante pentru taxa, doar farurile trebuie schimbate pentru ca bat spre stanga asa cum ai zis tu .
Octavia RS 2003 225 ps remap

DE VANZARE CLICK PE PRIMA FOTOGRAFIE    http://www.flickr.com/photos/25

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #29 : Iulie 03, 2009, 12:11:36 p.m. »
e drept ca la 225 martoage nu tb sa stai la aspiratie ca sa depasesti deci ai ceva vizibilitate, insa pe Sebes-Sibiu cand stau grupati baietii e cam trist....acolo orice fractiune pierduta cu inclinatul capului te tine in spatele cardului
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Adrian

• Junior
  • *
« Răspuns #28 : Iulie 03, 2009, 01:41:14 a.m. »
Ar trebui sa facem pace... pana la urma gusturile nu se discuta..Schimbam si noi niste pareri acilea...

@AlexTM, vorba multa, saracia omului...

noroc24, vad ca i-ai si pus numere romanesti.. poti sa imi expui te rog care au fost procedurile pentru inmatriculare?? a trebuit sa ii schimbi farurile la masina, stiind ca englezestile bat spre stanga? doresc sa stiu si eu pentru viitor ca nu se stie niciodata.. multumesc anticipat pentru raspuns..
« Ultima Modificare: Iulie 03, 2009, 01:49:10 a.m. de Adrian »

Offline noroc24

• Junior
  • *
« Răspuns #27 : Iulie 02, 2009, 11:15:28 p.m. »
Intr`adevar e o discutie dusa un pic spre stupid si nu isi are rostul , urmatoarea data cand vei merge in dreapta unei masini  sa incerci sa intinzi capul spre stanga cand te apropii de spatele unui camion sa vezi ca nu e "dracu` asa de negru". Orice om cu capul pe umeri se descurca in orice ipostaza.
Tinand cont ca acum 2 ani si jumatate am cumparat cu 9500 de euro un Golf 4 [intr`adevar, putini km ] iar in iarna trecuta am gasit Bmw 730 cu 7900 Lire , pot trece peste incovenient sa conduc din dreapta o limuzina decat din stanga o masina care nu ofera prea multe.
Oricum parerile sunt impartite si cine nu e adept , chiar nu cred ca ii va placea vreodata , si chiar ii respect deciziile. Drum bun !
« Ultima Modificare: Iulie 02, 2009, 11:21:27 p.m. de noroc24 »

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #26 : Iulie 01, 2009, 10:59:14 a.m. »
Draga Alex, eu inteleg ca in ipostaza ta se intelege mai greu , nu e nici o problema , hai sa iti mai explic un pic. In momentul cand doresti sa pleci de pe o alee mai stramta , nu trebuie sa iesi in strada cu toata masina ci incet si cate putin pana cand ai vizibilitate totala , la fel ca si in cazul conducerii de pe stanga, dar din pacate tu nu ai de unde sa stii aspectele acestea.
N-ai ce sa explici, EXACT asta spuneam si eu. Iesi incet, incet, iar daca vine unul din fata, se va opri, ce dreaq sa faca.
Ca pana apuci tu sa-l vezi...
Deci, s-ar putea sa iesi mai repede decat avand volanul normal, pentru ca asa i-ai lasa sa treaca.
Uite deci un avantaj :D

Eu sunt pieton, dar mai stau, asa, pe trotuar si admir masinile, manevrele soferilor, nutrind speranta ca intr-o buna zi o sa am si eu una a mea.

Bref, treaba ta, fiecare isi ia ce masina vrea, n-are rost sa mai continuam. Sper doar sa nu ne intalnim in trafic (in depasirile alea, evident :) nu in conditii normale, asa n-am treaba)

PS: chestia cu hayonul zici ca a fost gluma? Pai de ce nu zici asa?
bicicleta

Offline noroc24

• Junior
  • *
« Răspuns #25 : Iulie 01, 2009, 10:43:17 a.m. »
Nu am zis nici cand ca este la fel de usor dar nu este greu , lucrurile astea cu asiguratul si cu iesitul din parcari sunt prostii sincer, depasirile pot fi mai grele UNEORI insa daca tii distanta si misti capul mai mult spre stanga e ok .
Cat despre schimbat volanul nu e mare lucru Adrian , bord, caseta de directie, o parte din cablurile electrice, stergatoare si cred podul pedalier . Mai apar si altele , insa astea in mare. La unele  deja sunt decupate locurile pentru a fi facuta schimbarea si nu vad de ce Skoda nu ar avea la fel. Exemplu : la Mercedes ML nu se schimba decat bordul , asa mi a explicat o persoana care a mai facut asa ceva.
Draga Alex, eu inteleg ca in ipostaza ta se intelege mai greu , nu e nici o problema , hai sa iti mai explic un pic. In momentul cand doresti sa pleci de pe o alee mai stramta , nu trebuie sa iesi in strada cu toata masina ci incet si cate putin pana cand ai vizibilitate totala , la fel ca si in cazul conducerii de pe stanga, dar din pacate tu nu ai de unde sa stii aspectele acestea.
Nu e nici o problema  si nici o rusine sa intrebi pentru ca iti pot explica. Sa stii ca sunt si instructor auto [atestat] si putem duce lectiile pana la o finalitate pozitiva pentru tine.
Cat despre treaba cu hayonul am zis o  ca fiind o ironie si cred ca lumea si`a dat seama , dar nu putem fi toti atat de prompti nu ?  :>

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #24 : Iulie 01, 2009, 12:20:09 a.m. »
gata cu scandalul!

nu mai necajiti omul  :-w
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Adrian

• Junior
  • *
« Răspuns #23 : Iulie 01, 2009, 12:09:36 a.m. »
salut noroc24..Pot spune ca trebuie sa ai putin curaj sa umbli in tara romaneasca cu o masina cu volan pe dreapta..Atata doar.. Din punctul meu de vedere e prea riscant..Conduc in UK masina cu volan pe stanga de doi ani..si cand am de depasit un camion sau autobuz in traficul urban,singur fiind la volan, nu e simplu..Eu o folosesc masina si in oras si in afara, iar pe autostrazi nu ma pot plange ca ar fi greu..Dar punand problema viceversa, cu volan pe dreapta pe soselele noastre mioritice/romanesti, pline de camioane, autobuze, tractoare, carutze si alte vehicule trase si impinse nu stiu ce sa zic..Si eu m-am gandit sa aduc una acasa cu "saua" pe dreapta dar m-am razgandit.. Iar chestia cu schimbatul volanului de pe dreapta pe stanga e o aiureala.. Aia nu mai e masina..Parerea mea..
Plus ca atunci cand ies de pe o strada secundara pe o strada principala si am un pasager in dreapta mea (masinile venind din stanga) trebuie sa ma "inchin" la volan sa ma pot asigura..Era sa mi-o lovesc serios de cateva ori la inceput pana ce m-am obisnuit cu neplacerea respectiva..Am scapat ca prin urechile acului si cred ca m-au scapat si discurile "pe patru roti"... :D
Dar imi place masina ta.. e frumoasa si am ochit multe RS-uri pe coclaurile bretone... Iti doresc multi km cu ea!!!
« Ultima Modificare: Iulie 01, 2009, 12:45:54 a.m. de Adrian »

Offline AlexTM

• Gold member
« Răspuns #22 : Iunie 30, 2009, 10:15:24 p.m. »
Oglinzi?? Oi fi eu pieton, dar spune-mi te rog in ce oglinda te uiti IN FATA cand iesi din parcare, pe o straduta ingusta dintre blocuri?
Sau ai crezut ca ma refeream la uitatul in spate? De ce, la o masina cu volan pe stanga trebuie sa intorci capul cand iesi?

Expresia cu "condusul din portbagaj cu hayon-ul inchis" vad ca o repeti, eu tot n-am inteles-o. OK, e o gluma, dar nu inteleg ce tot insisti cu hayon-ul ala :)) Si la un sedan cum e? :))
bicicleta

Offline noroc24

• Junior
  • *
« Răspuns #21 : Iunie 30, 2009, 03:42:39 p.m. »

Sa nu mai zic daca ai parcat pe marginea strazii si trebuie sa pleci; pana iesi sa vezi ... ai si iesit de tot :)

Inteleg din semnatura ta ca esti pieton?
 Orice masina este dotata cu 1 , 2 , 3 poate mai multe oglinzi retrovizoare iar pe langa acestea sunt si cateva geamuri in functie de masina, deci prin urmare este nevoie doar sa te uiti  ca sa vezi.
Eu ma gandeam si inca ,  cred ca,  in general pe forumuri de genul acesta sunt oameni care stiu cum "se umbla cu , covrigu` "  si nu am cum sa nu  ma simt ofensat de asa un reply. Faza cu depasitul la drum deschis o inteleg , pentru ca  cine nu stie  is da pareri...insa asta  cu parcatul si asiguratul e deja prea mult. Am mai spus si repet , nu se conduce din portbagaj cu hayonul inchis  :|

Offline AlexTM

• Gold member
« Răspuns #20 : Iunie 30, 2009, 11:43:54 a.m. »
... acest topic este de aprecieri ...
Eu ma gandeam ca este de pareri, care pot si si pozitive dar si negative :)
In oras e greu, din cauza aglomeratiei, sa stai mai departe de cel din fata. Sa nu mai zic daca ai parcat pe marginea strazii si trebuie sa pleci; pana iesi sa vezi ... ai si iesit de tot :)
bicicleta

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #19 : Iunie 30, 2009, 09:40:28 a.m. »
Atat timp cat dupa tine nu a postat nimeni foloseste functia Modify , este interzisa postarea consecutiva.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline noroc24

• Junior
  • *
« Răspuns #18 : Iunie 30, 2009, 09:25:58 a.m. »
fara suparare dar mi se pare o aberatie ca RAR sa permita circulatia unor masini cu volan pe dreapta la noi (si invers in UK)
o fi discriminatoriu insa e un real pericol in trafic strans atat pt sofer cat si pt cei care vin de pe contrasens

Daca nu te bagi in fundul masinii si nu te doare gatul  ca stai prea bine in scaun sau sprijinit pe cotiera cea noua , poti vedea pe contrasens.

Offline noroc24

• Junior
  • *
« Răspuns #17 : Iunie 30, 2009, 09:20:42 a.m. »
M am gandit si la schimbare , insa cu masina lui insanity nu am ce sa fac ca e tot din UK  /:)
Inca nu sunt foarte hotarat daca sa fac pasul acesta insa poate ramane deschisa discutia

Btw acest topic este de aprecieri nu de gafele celor de la rar , primarie , prefectura si seful de post  :047:

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()