Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: car pc sau navigator incorporat ???  (Citit de 5661 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RazvanDuta

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 851
  • Auto: 2.5TDI 140kW
Re: car pc sau navigator incorporat ???
« Răspuns #2 : Iulie 27, 2009, 11:20:08 a.m. »
Daca il folosesti, Car PC este SUPER ! Daca iti trebuie doar navigatie, ia doar Navigator (daca e mai ieftin). Si, nu in ultimul rand, gandeste-te unde lasi masina noaptea, daca e in siguranta. In Bucuresti se fura si casetofoanele FARA fata !

Offline sebastyen

• Doar inscris
  • Locaţia: alba iulia, cluj napoca
  • Mesaje postate: 7
  • kuky"s
car pc sau navigator incorporat ???
« Răspuns #1 : Iulie 27, 2009, 10:24:18 a.m. »
    am cautat si nu am gasit nici o discutie despre tema asta, daca este imi cer scuze ca nu am vazut unde este pusa pe forum, dar as vrea totusi a o abordam daca aveti chef si se poate  :080:

am o intrebare, pentru "iubitorii de tehnologie" pentru masini ce este mai bun, un car pc sau un navigator cu dvd, tv, etc, ambele incorporate?

Post Merge: Iulie 27, 2009, 03:35:11 a.m.
pun ceva poza dar nu stiu descrierile la fiecare produs,
doar la navigator am un link de unde l-am gasit
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2009, 10:40:17 a.m. de M i c u t z u »
Octavia II - 1.6 FSI 115 CP- TREND 2008

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()