Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Dauna Totala SKODA OCTAVIA 1.6 MPI Elegance  (Citit de 10582 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline invidiat

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 14
Re: Dauna Totala SKODA OCTAVIA 1.6 MPI Elegance
« Răspuns #4 : Iulie 28, 2009, 10:15:49 a.m. »
@indru:
1. Masina este in leasing. Eu sunt utilizatorul
2. Casco pe care il am acopera si iesirea pentru ca mi-a fost tractata masina de unde a fost accidentul pana la primul service (100km)
3. nu exista nici o clauza.. este un contract standard zic eu ...
scrie la sfarsit la conditii de asigurare:

Fransiza in caz de dauna totala / furt total  - 20% epava ramane la client

In contractul de leasing la art. 11 scrie asa:
In cazul unui furt total sau al daunei totale, Locatorul va primi de la asigurator o despagubire egala in primul an cu pretul de achizitie, iar in urmatorii ani, cu valoarea de piata a obiectului de leasing, conform grilei de uzura a Asiguratorului, din care se vor deduce un procent neacoperit specificat in oferta de leasing, primele de asigurare restante pana la sfarsitul anului de leasing si valoarea epavei. Epava Obiectului in leasing va reveni Utilizatorului , acesta devenit proprietarul epavei.

De aici eu am inteles ca in primul an de leasing Porsche primeste de la Asigurari toata valoarea masinii scris in contract si anume 15300 euro iar epava ramane la ei. Apoi din al 2 lea an se va scadea gradu de uzura si epava va ramane la client.

Voi ce ati inteles ?:)

PS: Multumesc celor care ati raspuns

« Ultima Modificare: Iulie 28, 2009, 10:21:41 a.m. de invidiat »
..::[ Octavia 2 Elegance 1.6

Offline indru

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 121
    • Indru
  • Auto: 1.9 TDI ALH
« Răspuns #3 : Iulie 28, 2009, 09:22:23 a.m. »
Intrebari:
- masina este proprietatea ta?
- casco pe care il ai acopera si iesirea din tara?
- exista vreo clauza/excludere in contract care sa intre in vigoare in cazul tau?

In caz contrar  asiguratorul va fi nevoit sa te despagubeasca ...
Skoda Octavia Tour Elegance 1.9 TDI ALH (120 CP se pare) - 2003

Offline Adytz

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: FOCSANI
  • Mesaje postate: 224
  • Uita-te in retrovizoare! S-ar putea sa fiu acolo.
  • Auto: BKD 2.0 TDI + DSG 6
« Răspuns #2 : Iulie 28, 2009, 08:59:25 a.m. »
In cazul asta mergi la un avocat, ia-l cu tine si mergi sa te certi cu ei. Atata timp cat ai platit la zi ratele ai si Casco achitat pentru perioada respectiva. Nu te lasa intimidat de ce spun ei.
Skoda Octavia II  2.0 TDI (BKD) 140 HP, DSG, Maxidot, Pegasus 17", Sasiu Sport, Alarma, Parktronic, Argintiu Briliant.

Offline invidiat

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 14
Dauna Totala SKODA OCTAVIA 1.6 MPI Elegance
« Răspuns #1 : Iulie 28, 2009, 12:59:25 a.m. »
Pana acuma 1 saptamana am fost detinatorul unei Skoda Octavia 1.6 MPI.
In urma unui incident neplacut masina a fost declarata dauna totala. Eu sunt iesit cu masina din Romania (undeva prin Spania). In momentul in care m-am rasturnat cu masina am apelat la serviciul de asistenta rutiera (Mondial Assitance care mi-au trimis o masina din spania sa ma tracteze). Masina mi-a fost dusa la cel mai apropiat service si anume in Palencia la AUTO FFAM, iar cei de acolo mi-au facut un deviz de reparatie de 21097 euro. (Masina a costat 15300)

Am si eu nevoie de unele sfaturi. Imi puteti spune si mie cum sa procedez ?
Cei de la asigurari mi-au spus ca epava ramane la mine si ca nu mai primesc nici un ban
Am platit la ea 20% avans + 6 luni rata (urmeaza platita a 7 a rata)
Eu cu epava aici nu am ce face.

..::[ Octavia 2 Elegance 1.6

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()