Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: unde sa-mi vopsesc masina?  (Citit de 5213 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

rox

• Vizitator
Re: unde sa-mi vopsesc masina?
« Răspuns #4 : Noiembrie 21, 2009, 11:26:38 a.m. »
Eu am avut experienta de vopsitorie cu cei de la PBV, insa doar pe diverse "componente" nu full-car. Am fost foarte multumita de partea strict de vopsitorie ( culoarea e rosu si a iesit totul la nuanta, fara ape, fara valuri, fara pori fara nimic), insa sunt foarte neglijenti cu masina in sine si dureaza f f f mult. Asta pe linga preturi.

Offline cojo

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #3 : August 25, 2009, 11:40:54 a.m. »
Top Lac iese din discutie pt ca nu au acord de decontare directa :( cu firma de Casco. Ar fi fost super, pt ca stau in Crangasi si era oarecum aproape.
in dosar scrie "revopsire" insa sunt unele zgarieturi care in opinia mea ar iesi la un polish facut bine.
alte recomandari din cele de mai jos. pls?

Skoda Fabia 1.2 HTP din 2005

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #2 : August 24, 2009, 01:51:52 p.m. »
daca esti din Militari merita Top Lac.
ti-au dat polishare prin Casco?? sau doar vopsire?

Offline cojo

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 23
unde sa-mi vopsesc masina?
« Răspuns #1 : August 24, 2009, 12:57:33 p.m. »
salut, am cateva zgarieturi de jur-imprejur de la vecini frustrati care necesita fie polish, fie revopsire si am deschis dosarul Casco, acum trebuie sa aleg un service in care sa imi bag masina. vopseaua are 5 ani vechime si e argintiu, am inteles ca e cea mai ok dpdv diferenta nuanta vopsea noua vs cea veche

fiind vorba de Casco, trebuie sa aleg un service cu decontare directa din lista lor, deci ma limitez la dealerii cunoscuri Avia, Brady, Porsche. voi ati avut experiente cu partea asta de service, unde imi recomandati sa ma duc in Bucuresti?

in lista de service-uri recomandate mai erau unele de care nu am auzit 
KING EURO SERVICE
HOT CARS
ONU MULTITRADE SRL
GLOBAL SERV TRADE SRL
NESTE INTERNATIONAL
LOWE AUTO GRUP
AUTO MITCONY SRL
AUTO LUCK COM SERV
AUGSBURG INTERNATIONAL         
GENERAL SERVICE         
MG VEGA IMPEX/CARLUX ROM
TIMAS SRL 
ps: am cautat la sectiunea Service dar nu am gasit ceva, scuze daca am postat gresit
Skoda Fabia 1.2 HTP din 2005

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()