Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Autec Autotechnik - Pitesti  (Citit de 59667 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
Re: Autec Autotechnik - Pitesti
« Răspuns #77 : Aprilie 02, 2014, 10:47:37 a.m. »
Nu ma pot numi naiv ca am apelat la Autec.
Nu am incredere in niciun service dar am preferat Autecul fiindca pot privi masina prin geam si astfel ma asigur ca totul e in regula.
O singura data au gresit cand mi-au schimbat lichidul de frana inainte de termen si fara sa specific ca doresc acest lucru, dar le-am zis ca nu platesc pe ceva care nu am precizat ca vreau schimbat si mi l-a taiat de pe factura.
Mecanicul sef gresise dar o tot tinea pe a lui ca oricum trebuia schimbat ca e mai bine asa ca inainte asa se facea dar nu m-a fraierit.
De ce nu ai stat langa masina cand ti-au rezolvat problema?
Se misca si mai repede cu ocazia asta
Dimsport soft 175 cp

Offline ping-pong

• Doar inscris
  • Locaţia: pitesti
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda htp
« Răspuns #76 : Aprilie 02, 2014, 10:17:07 a.m. »
 salut.desi am prezentat o situatie in care am fost inselat de acest Autec din Pitesti,tot sant naivi care apeleaza la ei.
 Toti cei care trec pragul acestui service,lasati orice speranta ca veti avea parte de ceva bun de la ei!

Offline andrei_dracea

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 10
  • Auto: SO2, 1,9TDI, 105CP
« Răspuns #75 : Februarie 04, 2014, 10:56:26 a.m. »
Bateria era tot Varta!
Ideea e ca era mult mai mica si ca dimensiuni... :-o
Nu sunt destept, dar cand privesc in jur prind curaj :D

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #74 : Februarie 02, 2014, 09:11:19 a.m. »
Ce marca era fosta baterie? Cea de 61Ah? Eu pe Skoda mea am avut o astfel de baterie de 61Ah 540A curentul de start Akuma. M-a ținut 5 ani.
Tot 1.9 am si eu, deci sunt masini care au bateria de genul nu cum ți-a zis mecanicul.
Life is a lesson. Live and learn.

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #73 : Ianuarie 31, 2014, 09:08:31 p.m. »

Uite ce am gasit in manual de la O2FL.
Incearca sa il verifici si pe al tau si poate iti dai seama daca e originala sau nu.

Bateriile cu indicator bicolor montate din fabricaţie, sunt marcate cu un cod, care
începe întotdeauna cu 5K0. Întregul cod ar putea fi de genul 5K0 915 105 D.
 Bateriile înlocuite cu indicator bicolor, cumpărate din Programul de Piese de
Schimb Originale Skoda, sunt marcate cu codul 000 915 105 Dx, în care „x“ reprezintă
o variabilă. Întregul cod ar putea fi de genul 000 915 105 DB

Bateriile cu indicator tricolor montate din fabricaţie, sunt marcate cu un cod, care
începe întotdeauna cu 1J0, 7N0 sau 3B0. Întregul cod ar putea fi de genul
1J0 915 105 AC.
 Bateriile înlocuite cu indicator tricolor, cumpărate din Programul de Piese de
Schimb Originale Skoda, sunt marcate cu codul 000 915 105 Ax, în care „x“ reprezintă
o variabilă. Întregul cod ar putea fi de genul 000 915 105 AB
Dimsport soft 175 cp

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
Autec Autotechnik - Pitesti
« Răspuns #72 : Ianuarie 31, 2014, 09:00:38 p.m. »
Cu ce mecanic ai vorbit acolo?

Offline andrei_dracea

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 10
  • Auto: SO2, 1,9TDI, 105CP
« Răspuns #71 : Ianuarie 31, 2014, 12:13:15 p.m. »
Salutare,

Sunt pitestean si am fost clientul celor de la Autec pe perioada garantiei de la Skoda mea Octavia 2, 1.9 Tdi din 2008.
Am schimbat la ei o macara de la geamul dreapta fata.
Toate bune si frumoase...pana ieri cand m-a lasat bateria! Am mers sa cumpar una noua, iar cand am cerut sfatul mecanicului meu...acesta mi-a sugerat ca am fost pacalit de cei de la Autec!
Pe masina mea se gaseste montata o baterie Varta 12V 61Ah 330 A DIN 540A EN/SAE.
Am mers la magazin, am cumparat o Varta silver de 60 Ah, cu putere ceva mai mare de 600A.
Mecanicul imi spune ca nu s-a produs nicio Skoda Octavia cu asemenea baterie de 61 Ah si mi-a zis ca Skoda recomanda pentru masina mea baterii Varta silver 70Ah, blue 77Ah sau in cel mai rau caz black 74 Ah.
MA puteti ajuta?
Am fost pacalit?
Nu sunt destept, dar cand privesc in jur prind curaj :D

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #70 : Februarie 11, 2013, 08:38:05 p.m. »
Care e faza cu Casco ?  Dar Cu Alliantz? Poți sa detaliezi?

Am detaliat in topicul lui Blue, Adrian. Cred ca pe ultima sau penultima pagina...sa nu poluam aici.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline damon

• Doar inscris
  • Locaţia: brasov
  • Mesaje postate: 4
  • Doar Inscris
  • Auto: 1,6
« Răspuns #69 : Februarie 11, 2013, 07:59:59 p.m. »
  A fost o polta RCA,am fost lovit de o dacie 1300,daca stiam il dam in judecata pe ala sa mi recuperez banii,2800 lei dar dupa 3 ani cam 3800.
  Este clar ca am fost victima unui complot marsav intre Autec si Carpatica care si acestia sant in cardasie cu CSA,unde spaga este de proportii gigantice,unde sant salarii de mii de euro[presedinta CSA are salariul 4000 de euro,mai mare ca al lui Obama!] bani care ar trebui sa se regaseasca in despagubiri.Si justitia[judecatorii,mai ales cei de provincie] este mana-n mana cu societatile de asigurari si cu dilarii auto,un cerc unde coruptia este la ea acasa,unde sumele de bani vehiculate sant astronomice!
  O seara buna

Offline dulamaa9

• Gold member
« Răspuns #68 : Februarie 11, 2013, 07:39:47 p.m. »
Care e faza cu Casco ?  Dar Cu Alliantz? Poți sa detaliezi?

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #67 : Februarie 11, 2013, 07:04:56 p.m. »
Trebuie sa intelegeti ca metoda este elaborata cu precizie,profitand de lacunele sistemului judiciar,avand oameni care se ocupa numai de asa cava,reusesc de multe ori sa excrocheze si sa insele oamenii!

Din pacate, ai invatat pe propria piele ca legea e de partea asiguratorilor, bancilor si lichidatorilor !
Oricine dintre noi o poate pati daca asiguratorul este de teapa lui Carpatica !
Cu parere de rau ma alatur indemnului de a apela la firme asigurare ceva mai serioase SAU la a nu mai face CASCO la masinile proprietate personala...eu ma gandesc serios sa renunt la CASCO de anul viitor. Deja am un dinte serios impotriva Allianz si ei sunt dintre cei care se bucura inca de incredere...
« Ultima Modificare: Februarie 11, 2013, 08:36:47 p.m. de A V A T A R »
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline dulamaa9

• Gold member
« Răspuns #66 : Februarie 11, 2013, 05:25:05 p.m. »
Imi pare nespus de rău pentru cele intamplate. Orice om întreg la minte ar fi judecat corect. Vb ta, cum dupa atâtia ani, mai ales ca ai mai fost la ei sa faci service nu ți-au spus ca ai de plata. Cu, nu s-a întrebat nimeni, mai nene cum de asta a luat masina, a mers cu ea daca autec nu si-a primit banii pe lucrare? Sunt multe de zis, dar bine ca ai zis- eu unu o sa-i evit.
Era o suma mare?

Offline damon

• Doar inscris
  • Doar Inscris
« Răspuns #65 : Februarie 11, 2013, 05:11:18 p.m. »
  Omule,astia nici nu se prezinta la proces,au trimis prin posta la tribunal copia devizului,pe care nu scrie valoarea acceptata de asigurator,aceasta este scrisa pe original,au facut copiile inainte si leau pastrat,originalul mi l a dat mie sa l duc la Carpatica.La proces au trimis o copie a devizului,spunand ca mi au reparat masina conform acelui deviz si trebuie sa platesc,eu neputand face dovada ca am avut dosar de daune la Carpatica,acestia[Carpatica] nepunandu mi la dispozitie niciun document.

Trebuie sa intelegeti ca metoda este elaborata cu precizie,profitand de lacunele sistemului judiciar,avand oameni care se ocupa numai de asa cava,reusesc de multe ori sa excrocheze si sa insele oamenii!
        NU MERGETI LA AUTEC AUTOTEHNIC PITESTI,NU FACETI ASIGURARI LA CARPATICA VETI FI TEPUITI!
                       Acest indemn este spre binele vostru!

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4541
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #64 : Februarie 11, 2013, 02:18:27 p.m. »
Carpatica a tepuit pe multiii..
dar la proces, cei de la Autotec nu au spus de ce nu au soliticat banii de la tine mai inainte, si abia dupa prescriere te-au cautat??
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline damon

• Doar inscris
  • Doar Inscris
« Răspuns #63 : Februarie 11, 2013, 01:34:10 p.m. »
Am fost inselat de Autec Pitesti.    Acestia au  pus la punct un sistem de excrocare a clientilor prin "intelegeri" cu anumite societati de asigurari,care vizeaza in special firmele care apeleaza la serviciile lor infecte.
  In 2007 am avut un accident in urma caruia am intocmit dosar de daune cu Carpatica Pitesti.Am fost la Autec Pitesti unde am prezentat dosarul,acestia l au acceptat,au intocmit devizul cu suma de plata si l am prezentat la Carpatica.Acestia m au pus sa pltesc o suma[207 lei]care facea diferenta intre suma din deviz si cea pe care Carpatica erau dispusisa o plateasca.
 Am prezentat la Autec devizul pe care era suma acceptata de Carpatica si am platit diferenta ceruta la casieria Autec.
  Dupa cateva zile m am prezentat la Autec sa mi ridic masina.Dupa cateva ore[nu era gata],mi au dat cheile de la masina si am plecat.
  Dupa 3 ani.am fost instiintat de Autec Pitesti ca trebuie sa platesc reparatia efectuata pentru ca Carpatiaca din "diferite"motive nu a platit.Am fost la aceasta "fantoma"pe nume Carpatica unde pe cine intrebam de aceasta situatie intorcea spatele spunand ca nu stie nimic si oricum dosarul s a prescris!
  Nu am gasit intelegere nici la CSA,opc-ul nu se ocupa cu firmele si am fost dat in judecata de Autec,acesti excroci care au asteptat pana in momentul in care dosarul s a prescris,de unde este clar ca au fost in "cardasie"cu Carpatica,in conditiile in care in aceti ani am mai efectuat reparatii la ei,fara sa mi spuna ca am o problema cu Carpatica.
  Am pierdut procesul,neputand sa prezint documente si am fost executat silit de Autec Pitesti
  Sant convins ca acest sistem de excrocare l au "aplicat"si la altii,este prea bine pus la punct,acestia[Autec Autotehnik Pitesti] au angajati care se ocupa cu asa ceva
   OAMENI BUNI,nu apelati la serviciile acestor nemernici,ca sa nu mai mentionez Carpatica,cel mai mare tepar din breasla asigurarilor care rezista pe piata numai datorita spagilor astronomice date la CSA[vezi salariul presedintelui CSA].

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de bogdanpiatra
[Iunie 20, 2026, 06:30:58 a.m.]

Turcaletul de vizitator
[Iunie 19, 2026, 12:51:17 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente