Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Discount Dealer  (Citit de 99726 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kingmax

• Doar inscris
  • Locaţia: Suceava
  • Mesaje postate: 4
  • Doar doar
  • Auto: Octavia 1,9 tdi
Re: Discount Dealer
« Răspuns #128 : Iunie 30, 2011, 03:39:36 p.m. »
Ca sa ne ajuti si mai mult...ai putea sa ne demonstrezi si noua aratandu-ne contractul. Mi se pare un discount f f f mare si nu stiu ce tehnica ai abordat de ai reusit sa-l scoti. Nu stiu cum au acceptat sa intre in jocul tau >:) ...sigur le-ai facut ceva :71:
Multumim!
PS: sincer sa fiu....pana nu vad contractul cu ochii mei..nu cred!

Offline bulan78cdv

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 133
  • Doar Inscris
  • Auto: OFL 2l 140cp
« Răspuns #127 : Iunie 30, 2011, 03:35:52 p.m. »
Nu stiu daca se pot face comparatii avand in vedere ca situatia vanzarilor influenteaza discount-urile acordate ;)
Poate e util doar sa spuna (cine vrea) cat a avut discount si de la ce dealer l-a obtinut. Cred ca asta i-ar ajuta pe cei care vor sa-si cumpere (in viitor) :D

Eu am avut noroc ca am in Timisoara 2 dealeri de Skoda (Porsche si Procar)Si ma jucam cu ofertele de la unul la altul pana am ajuns la managerii de sucursale.Ultima intalnire a durat aprox 1 ora si am obtinut inca 40E adica aveam discount 5,5% si mi-a mai dat 0,08%.
Sincer acum imi pare rau ca nu am transat discutia.Sa ii zic directoarei "ma femeie astia sunt banii aste e masina pe care o vreau.ma duc la o tigara si cand ma intorc sa-mi zici da sa ba si sa ies din sala de negociere".Cred ca ii daramam toata stategia de negociere a ei.La un moment dat nu a rezistat mi-a cerut voie sa fumeze..Sunt tot felul de strategii de negociere.
[mergedate]1309436779[/mergedate]
Si totusi cum ai reusit? Chiar asa disperati erau sa vanda o masina sau cei din Timisoara nu sunt asa lacomi ca Valcea sau Bucuresti? :))

Iti dai seama cu nu imi venea nici mie sa cred.Acum parerea mea este ca era sfarsit de luna si cred ca aveau ceva target de vanzare.Probabil mai trebuiau sa vanda 1-2 masini pana la sf de luna si primeau cine stie ce avantaje de la importator.cand am sunat-o pe directoare sa ii zic ca vin sa semnez contractul am auzit in telefon un zgomot de "usurare "din partea ei.Ceea ce m-a facut sa cred ca chiar nu putea sa imi dea mai mult discount.Acum ii zic la dealer ma moshu daca vrei sa cumpar tichete remat de la tine sa mai faci si tu un ban imi dai covorase mocca dar ...inca nu a muscat momeala.astazi i-am dus un tichet de la un vecin sa il fortez un pic dar....e loser.

Offline Givacom

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 892
  • VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
  • Auto: Passat B8 1.6 TDI
« Răspuns #126 : Iunie 30, 2011, 03:16:51 p.m. »
negociati si iarasi negociati  - vad ca se poate din ce in ce mai bine!

Presurile sunt originale sau sunt AM? Alarma de care e?

VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
ex - SKODA Octavia2 FL 1.6 TDI CR (2011)

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #125 : Iunie 30, 2011, 03:16:43 p.m. »
Si totusi cum ai reusit? Chiar asa disperati erau sa vanda o masina sau cei din Timisoara nu sunt asa lacomi ca Valcea sau Bucuresti? :))
Dimsport soft 175 cp

Offline bulan78cdv

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #124 : Iunie 30, 2011, 03:14:21 p.m. »
Limit :D ,cauciucuri de iarna +jentile de tabla aferente evaluate la 2000 ron de Procar Timisoara
[mergedate]1309435953[/mergedate]
Masina e pe comanda am dat comanda in 23 mai.Am fost azi la dealer i-am dat un tichet Remat si a zis ca nimeni nu a obtinut asa discount,dar sa vedem ce ziceti si voi.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4546
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #123 : Iunie 30, 2011, 01:45:26 p.m. »
4.22%+covorase cauciuc.
La alt dealer am obtinut 4.5%+covorase+1 an garantie la acel service, dar nu m-am dus la el pt ca nu am avut incredere ca imi aduce masian la timp.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline mnp

• Gold member
  • Locaţia: sibiu
  • Mesaje postate: 613
  • Octavia fabricata Vineri 13
  • Auto: OII FL 1.6 TDI
« Răspuns #122 : Iunie 30, 2011, 01:32:32 p.m. »
in Martie 2011 am "primit" 4% + prima servisare (cea de un an ) gratis manopera + consumabile.

Octavia Business 1.6 TDI +++ extrase

Offline satlantis

• Gold member
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 1033
  • Auto: yeti 1.4 tsi
« Răspuns #121 : Iunie 30, 2011, 01:31:16 p.m. »
Treaba cu discount-urile astea...cred ca se aplica unor masini care chipurile au reducri adica discount fata de pretul de lista cum de exemplu sunt variantele drive si business la O2.
Sau masini pe stoc mai demult... aflate intr-un lot pe care se face reducere oficiala.
Daca vrei sa comanzi ceva la pret de lista cu sau fara optiuni nu obtii mare lucru... poate dupa insistente, te vede ca vrei neaparat sa cumperi, nu vrea sa te piarda, dealerul este intr-o zi buna..., poti sa obtii aprox 2%.
1.4 tsi... de la 1.8T

Offline drapar

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
« Răspuns #120 : Iunie 30, 2011, 01:15:11 p.m. »
haideti sa vedem cine a obtiunut cel mai bun discount la Skoda.Eu am obtinut 5,58% si cauciucuri cu jante de iarna in val de 2000 ron.La o masina de 21.200 euroi
Nu stiu daca se pot face comparatii avand in vedere ca situatia vanzarilor influenteaza discount-urile acordate ;)
Poate e util doar sa spuna (cine vrea) cat a avut discount si de la ce dealer l-a obtinut. Cred ca asta i-ar ajuta pe cei care vor sa-si cumpere (in viitor) :D
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #119 : Iunie 30, 2011, 12:48:07 p.m. »
Cum vine aia cauciucuri cu jante de iarna?
Spune si unde ai obtinut discountul ca m-ai facut curios.
Masina e stoc sau e pe comanda?
Eu am obtinut doar 4,22% cu covorase si reducere 400 de lei la alarma montata aftermarket la Autec Pitesti, puteam mai mult dar nu am vrut stoc.
Dimsport soft 175 cp

Offline bulan78cdv

• Membru de baza
  • **
  • Doar Inscris
« Răspuns #118 : Iunie 30, 2011, 12:43:57 p.m. »
haideti sa vedem cine a obtiunut cel mai bun discount la Skoda.Eu am obtinut 5,58% si cauciucuri cu jante de iarna in val de 2000 ron.La o masina de 21.200 euroi

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #117 : Iunie 22, 2011, 03:01:10 p.m. »
pai asta spun si eu, ca tine . Numai ca uite ce au patit altii, au platit prin casierie (deci nu prin ordin de plata), si tot au platit diferente de curs.. :042:
[mergedate]1306334071[/mergedate]
imi mentin parerea: platile se convertesc in EUR in functie de cursul Porsche Bank din momentul platii. Azi daca platesc 1000 EUR in RON, mi se scade din pretul final al masinii 1000 EUR, indiferent cum evolueaza cursul in momentul in care masina intra in tara.
Dealer-ul m-a sfatuit sa fac plati in zilele in care cursul e mai mic.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #116 : Mai 25, 2011, 05:21:49 p.m. »
N-am mai platit nicio diferenta (am senzatia ca am mai spus-o de vreo 4 ori :) )
Paragraful de care s-a tot pomenit aici s-ar fi putut aplica doar in cazul in care, dupa fiecare plata, cursul ar fi crescut pana a doua zi, cand au intrat banii in contul dealerului, cu mai mult de 0,5%. Doar scrie clar si in romaneste, chiar daca se foloseste expresia "creditare a contului" in loc de "intrare a banilor in cont" :)

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #115 : Mai 25, 2011, 04:45:23 p.m. »
deci tu pe 16.03.2010 ai facut ultima plata la masina, da? Cursul atunci era cam de 4.13 RON/EUR. Practic pe 16.03 ai terminat de achitat masina.
In 24.05.2010, cand a venit masina, cursul era de 4.2 ROn/EUR.
Nu te-au pus sa platesti diferenta de bani ? Pt ca, cursul a crescut cu 1.69%, deci cu mai mult de 0.5%; asta, conform contractului, insemna ca tu trebuia sa platesti diferenta de bani.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #114 : Mai 25, 2011, 04:02:33 p.m. »
Si cum ti-au facut calculul facturii finale? Au scazut din pretul total exprimat in Euro avansul in Euro (pe care cu siguranta l-ai achitat in RON) si ti-au zis ca mai ai de achitat x Euro pentru care ai platit RON?!?
La mine exista o singura factura, intocmita la final; restul sunt proforme (informative).
Valoarea inscrisa in aceasta factura unica este egala cu suma platilor intermediare efectuate. Fiecare plata intermediara este la cursul Porsche Bank valabil in ziua platii.
Atasez si o foaie de calcul cu sumele platite pentru Polo. Mai explicit de atat nu pot fi.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()