Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: antigel si surub baie de ulei  (Citit de 6854 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: antigel si surub baie de ulei
« Răspuns #7 : Decembrie 04, 2009, 07:56:23 p.m. »
Mai degraba te tocmesti cu un mecanic dibaci s-o faca pe timpul lui, nici eu nu am facut-o la Avia sau Brady la vremea aceea...si "pe cont propriu" cu mecanicul meu de la Skoda :))
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline satlantis

• Gold member
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 1033
  • Auto: yeti 1.4 tsi
« Răspuns #6 : Decembrie 04, 2009, 07:08:43 p.m. »
mda... oricum iese mai ieftin asa, dar astia la reprezentanta se pricep la asa ceva?
1.4 tsi... de la 1.8T

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #5 : Decembrie 04, 2009, 04:50:21 p.m. »
Se rectifica filetul ,din carter , stiu meseriasii cum si si cu ce , se face un alt buson cu diametrul putin mai mare care se fileteaza cu un cutit de filetare , sau numai busonul asa cum am spus mai sus fara a se interveni asupra carterului inferior .

Exact asa am procedat eu la vechea mea masina Octavia 1.8T FWD si a iesit perfect...chiar si azi, dupa 4 ani, noul proprietar foloseste acelasi surub.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline satlantis

• Gold member
« Răspuns #4 : Decembrie 04, 2009, 01:41:23 p.m. »
cred ca totusi o voi schimba, dar sa vad exact ce cod are sa nu iau altceva, o sa merg si pe la magazinele de import
1.4 tsi... de la 1.8T

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #3 : Decembrie 04, 2009, 01:13:21 p.m. »
autostilrmt.ro/32-1-motor?p=3

uite aici niste preturi.vezi si care s-ar potrivi din cele 2
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #2 : Decembrie 04, 2009, 01:07:51 p.m. »
Se rectifica filetul ,din carter , stiu meseriasii cum si si cu ce , se face un alt buson cu diametrul putin mai mare care se fileteaza cu un cutit de filetare , sau numai busonul asa cum am spus mai sus fara a se interveni asupra carterului inferior .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline satlantis

• Gold member
antigel si surub baie de ulei
« Răspuns #1 : Decembrie 04, 2009, 12:40:05 p.m. »
m-am hotarat sa schimb antigelul deoarece trecusera 4 ani si ceva. m-am dus la Autogrup sud constanta. antigel aveau numai mobil antifreeze agreat de tot concernul vag. au intrat 3 l + 2 l apa distilata. dar vreau sa va povestesc patania: vroiau sa-mi completeze cu pe langa antigel cu apa de la robinet!!! nu-mi venea sa cred!!!!! ca ei nu folosesc apa distilata, ca n-are nimic..., inacceptabil, mai bine ma duceam in cartier, undeva.asa ca i-am spus sa cumpere cineva de-al lor niste apa distilata de la un peco ca nu accept asa ceva. in sfarsit...treaba e ca l-a scos p-ala vechi cam greu asa mi s-aparut.
din pacate s-a descoperit ca am pierderi de ulei la surubul de descarcare al baii de ulei. daca il mai strangea cred ca se bulea de tot filetul. asa ca a dat provizoriu cu niste silicon. trebuie sa schimb baia, cred ca nu am alta solutie si am auzit ca-i cam scumpa.
1.4 tsi... de la 1.8T

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()