Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: amenda parcare  (Citit de 64608 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
Re: amenda parcare
« Răspuns #77 : Septembrie 07, 2013, 11:58:51 p.m. »
          Nu e vorba de platit, ca acel lucru se rezolva. Dar totusi si duminica?! Nu poti compara firma din Felix, care se ocupa cu servicii parcari, cu cele din orase. E o firma privata, care iti ia banul pe loc. Daca tot sunt fitosi, macar daca era cu posibilitate T-park (asa platesc eu in Oradea parcarea cu taxa: dau mesaj si primesc confirmare si ma si anunta cu vreo 15 min inainte, ca imi expira. Altfel as fi uitat de n ori).
          Iar cu parcarea la cu taxa...2 lei nu e mult.. dar cand se aduna. Vorba unei colege: e mai ieftin in curtea cimitirului (5lei tot).  =))
          Felix e foarte schimbata. Cand eram mai mica erau oameni mai multi in statiune. (in unele zone pare un sat) Veneau foarte multi straini. Mai ales vreo 5-6 nemtoaice, care veneau anual. Nu le-am mai vazut de vreo 2 ani. La stranduri nu prea mai merg oamenii. Toti se plang ca e scump. (Daca pana si saloane se plang ca nu au clienti).
          Nu prea ai ce face in Felix decat: strand (duminica batea un vant, ca "numa la strand" te gandeai), plimbare prin padure (dupa ora 5pm te mananca tantarii) si la nuferi+pestisori, vizita la tarabe (haine si suveniruri/jucarii). Atat. 

Offline Iorgovan

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj Napoca
  • Mesaje postate: 378
  • Auto: Octavia 2 1,6i Combi
« Răspuns #76 : Septembrie 07, 2013, 11:36:12 p.m. »
in Felix e intr-adevar nesimtire curata. astia cer 10 ron/zi la parcare. asa vor ajunge sa depaseasca ca pret parcarile din bucuresti. si nu!  inca la Felix nu e pustiu, dar la ce ofera colonia aia (cica statiune) is niste preturi total exagerate. nu mai zic de  lipsa de bun simt  a "pensionarilor" si hotelierilor, si modul in care esti tratat de aia care cica fac turism in zona. sictir macsim si ochi numai la bani.
totul e sa te jecmaneasca fara nici cea mai mica jena. azi din 10 pensiuni vizitate doar la una singura am gasit intr-adevar niste indivizi care se pot numi oameni si s-au comportat ca atare. intentionam sa stau in weekend, dar  la ce  am gasit in zona atit la capitolul calitate/pret/servicii oferite cit si la capitolul uman, m-a determinat sa revin la cluj, fara ezitare, chit ca am avut si o rezervare in prealabil, facuta.
revenind la topic, 30 ron nu e o suma, practic is 3 zile de parcare in Felix. eu nu as plati, dar daca s-a constatat...

« Ultima Modificare: Septembrie 07, 2013, 11:45:25 p.m. de Iorgovan »
Octavia II 1,6 MPI - BSE - 102 CP - 2007

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #75 : Septembrie 07, 2013, 11:28:34 p.m. »
Pentru 30 RON nici macar nu se mai merita oboseala de a cauta solutii alternative.

Vad ca au precizat IBAN-ul pe hartia respectiva si ce detalii au nevoie.
« Ultima Modificare: Septembrie 07, 2013, 11:36:58 p.m. de ff_2004_06 »

Offline Alejinxique

• Gold member
« Răspuns #74 : Septembrie 07, 2013, 11:22:19 p.m. »
        Atunci ce e?

Offline oaspetele

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bistrita
  • Mesaje postate: 343
  • Auto: SUPERB 2.0TDI 125KW
« Răspuns #73 : Septembrie 07, 2013, 09:54:29 p.m. »
Dupa cate vad,asta nu e o amenda.
VW Golf VI 1.6MPI Trendline
Skoda Superb Combi Elegance 2.0TDI 125KW

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #72 : Septembrie 07, 2013, 08:58:03 p.m. »
Roberto si eu merg pe principiul asta, dar sa facă locuri de parcare si apoi sa ceara bani. Si in Sinaia e aceeași situatie. E arhiplin orașul, mai ales in weekend sau de sărbători cand unele strazi devin locuri de parcare cu plata.In restul săptămânii nu te întreabă nimeni de bilet, dar cand e aglomerat mama mama.
Asa e si prin Baile felix. Acum cred ca e pustiu, dar cand e vremea frumoasa ...

Life is a lesson. Live and learn.

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #71 : Septembrie 07, 2013, 05:51:10 p.m. »
Eu merg pe alt principiu: am facut-o-platesc.
Land Rover Discovery 3

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #70 : Septembrie 07, 2013, 04:43:56 p.m. »
Oameni buni, omul a parcat fara sa plateasca.......vorbim de ridicola suma de 30 de lei. Polemizam cu atata enegie cautand solutii cum sa nu facem ceea ce trebuie si este normal, SA PLATEASCA.
n-are importanta suma. Daca poa' sa nu plateasca, de ce sa plateasca?!

Important e sa cautam sa nu luam amenzi; daca totusi le luam, important devine sa cautam sa scapam cat mai usor de ele :) Nu stiu altora, dar mie nu-mi face deloc placere sa dau bani statului.
« Ultima Modificare: Septembrie 07, 2013, 04:48:42 p.m. de Stef13 »

Offline Alejinxique

• Gold member
« Răspuns #69 : Septembrie 07, 2013, 11:15:49 a.m. »
         Multumesc pt raspunsuri. Ciudat mi s-a parut cum a scris si Adrian, fara nume si martori. M-am interesat si e pe schema "te trimite de colo colo". Am vorbit cu parintii mei si ne ajuta ei. Merg frecvent in Felix. Macar am vazut si eu cum arata o amenda.  :)) De vina sunt si eu (sau asa ma simt). Chiar nu m-am gandit ca si duminica acolo costa.

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #68 : Septembrie 07, 2013, 10:08:28 a.m. »
Sau sa nu plateasca si plateste la impozit cand o veni. suma va parea muuult mai mica decat suma totala
Dimsport soft 175 cp

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #67 : Septembrie 07, 2013, 09:08:29 a.m. »
Oameni buni, omul a parcat fara sa plateasca.......vorbim de ridicola suma de 30 de lei. Polemizam cu atata enegie cautand solutii cum sa nu facem ceea ce trebuie si este normal, SA PLATEASCA.
Land Rover Discovery 3

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #66 : Septembrie 07, 2013, 01:06:56 a.m. »
mda, as fi pierdut pariul, au conceput un proces verbal aproape ca la carte, contestatia n-ar avea sanse de castig, asa ca n-am ce idee sa-ti mai dau.

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #65 : Septembrie 06, 2013, 11:10:07 p.m. »
rămân la ideea de mai devreme.
Nu plăti. Cum adică cod controlor 11 si cod controlor 12. Trebuie nume si martori cu CNP.
Life is a lesson. Live and learn.

Offline Alejinxique

• Gold member
« Răspuns #64 : Septembrie 06, 2013, 11:02:58 p.m. »
          Ok. Idei? Sugestii?

Offline hadrian

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Oradea
  • Mesaje postate: 237
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia FL 1.6 MPI
« Răspuns #63 : Septembrie 06, 2013, 10:47:36 p.m. »
Ăia din Felix sunt nesimțiți cu parcarea. De fiecare dată parchez pe partea opusă unde e gratis. Mă refer la drumul care e sens unic și mergi iar către Oradea de la Hotel Internațional în sus. Prin centrul stațiunii nu prea găsești loc care sa fie fără plată.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()