Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: zgomot in interiorul portierelor+alte probleme interior  (Citit de 7346 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danuuu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti - ROMANIA
  • Mesaje postate: 266
  • nu inventam noi roata , totul e inventat demult
  • Auto: Skoda OCTAVIA
Re: zgomot in interiorul portierelor+alte probleme interior
« Răspuns #7 : Aprilie 17, 2010, 11:07:34 a.m. »
la mine sursa zgomotului s-a dovedit a fi clemele....
au fost schimbate cu cleme fara garnitura aia de cauciuc mica....si plastic dur pe tabla.....zornaiala oribila la trepidatii....acum...fiind vara....au inceput alea din fata....cu geamul deschis...si scartzaiala....... #-o :-w [-(
le mai las si eu asa.....ca asta este....masina nu mai e noua.....se mai intampla....
Skoda Octavia II 1,6 mpi 75kw 102hp bse pdg black-magic 10-2007 pleoape inele-clima ornament-suport-pahare folie

Offline lucian.1950

• Expert
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 548
  • Auto: OCTAVIA 2 - 1.9TDI
« Răspuns #6 : Februarie 03, 2010, 09:57:11 p.m. »
Zgomotul facut de usi la inchidere cind au geamurile deschise e ceva normal , chestie de dinamica fluidelor , sau pe scurt : fiind geamurile deschise nu mai este prins aer in masina care sa aiba rol de tampon...
De desfacut panoul usa spate nimic mai simplu : cumperi citeva cleme de plastic de la magazin , sint ieftine si de regula , una-doua se rup cu oricita grija ai umbla ... minerele au suruburi ascunse sub capacele presate , minerul de la balama are o siguranta ascunsa sub el , clemele le descoperi tragind incet de panou ... eu zic ca nu e mare filozofie

Offline danuuu

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #5 : Februarie 03, 2010, 03:36:01 p.m. »

TMBCA21Z282041...trebuie numarul complet?asta am gasit pe certificat

TMBCA21Z282041457

Post Merge: Februarie 03, 2010, 03:43:11 p.m.
Inceputul e bun:trebuie sa fie din 17 caractere.

e complet?
« Ultima Modificare: Februarie 03, 2010, 03:43:11 p.m. de danuuu »
Skoda Octavia II 1,6 mpi 75kw 102hp bse pdg black-magic 10-2007 pleoape inele-clima ornament-suport-pahare folie

Offline ARM77

• Expert
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 693
« Răspuns #4 : Februarie 03, 2010, 03:32:15 p.m. »
Inceputul e bun:trebuie sa fie din 17 caractere.
Foste:Felicia 1.9D/2xFabia Sedan 1.9SDI/Fabia Combi 1.9TDI

Offline danuuu

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #3 : Februarie 03, 2010, 03:25:02 p.m. »

TMBCA21Z282041...trebuie numarul complet?asta am gasit pe certificat
« Ultima Modificare: Februarie 03, 2010, 03:26:49 p.m. de M i c u t z u »

Offline ARM77

• Expert
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 693
« Răspuns #2 : Februarie 03, 2010, 03:22:00 p.m. »
O serie de caroserie sa vedem ce ai prin usi.
Foste:Felicia 1.9D/2xFabia Sedan 1.9SDI/Fabia Combi 1.9TDI

Offline danuuu

• Membru de baza
  • **
zgomot in interiorul portierelor+alte probleme interior
« Răspuns #1 : Februarie 03, 2010, 03:12:59 p.m. »
scuzati daca a mai fost topic-ul asta.....dar nu am gasit info necesare si am decis sa intreb
 am un zdranganit metalic la portiera stanga spate.....probabil din interior nu de la fata.macaraua e manuala....si dublura la bafta e aia de plastic cred,nituita.
cel mai probabil e vre-un surub desfacut,sau mai multe...de cand am pus folia pe toate geamurile si au fost date toaate geamurile de portiera jos.
are cineva vre-un manual pentru desfacut fetele de portiera??are cineva niste scheme de interior de portiera? ideea e ca operatiunea e f simpla...dar daca nu stii unde sunt clemele poti sa le rupi....dar nici 2 milioane de dat la reprezentanta nu e interesant.

in acceasi clasa de probleme,la inchidere cu geamul lasa...indiferent ca un pic sau de tot,usile fata fac un zgomot de poarta trantita....probabil tot de la foliere.......a rezolvat cineva problema asta?info sau trimitere la vre-un mai priceput ca mine?si ieftin?sau burete pus?.....va rog orice fel de solutie....dar sa fie probata:)

problema 3.......langa portiera dreapta spate...intre canapeaua care sa rabateaza si portiera...mai e o perna care e prinsa in 2 cleme.....care nu stiu cum naiba s-au rupt din burete....nu definitiv....dar nu mai sta lipit la locul ei perna....(pot sa fac poza pt clarificare).....probleme de temperatura din portbagaj si de sunet de rulare din portbagaj......rezolvari cineva?probleme similare?
merci anticipat si scuze daca mi-a scapat vre-un topic care se referea la subiectele astea......astept si mesaje pe mess sau mail daca ma poate ajuta cineva...multumesc

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()