Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Recuperare permis  (Citit de 6707 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jepcarusam

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 106
  • Auto: matiz rosu furios
Re: Recuperare permis
« Răspuns #12 : Martie 23, 2010, 11:53:34 a.m. »
io zic ca nu ai nimic de pierdut ... poti trimite o sesizare la instanta prin posta ... si sa ceri judecarea in lipsa .. poate castigi .... poate nu ... dar cat timp dureaza procesul ai permisul in buzunar si ai timp sa iti aranjezi treburile ca pt luna cand va trebui sa il dai inapoi  sa nu ai nevoie de masina
« Ultima Modificare: Martie 23, 2010, 05:16:41 p.m. de St3ff »
stiu faptele tale ..... zise Brucan si a plecat la o carte cu Sf Petru

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
« Răspuns #11 : Martie 23, 2010, 10:26:47 a.m. »
E un topic destul de interesant pe forumul softpedia despre PV-uri şi modul de contestare a lor. Acolo spunea cineva că nu prea e ok să te pui martor chiar dacă intenţia ta e bună, unii au păţit-o deoarece contravenientul a reuşit să anuleze PV-ul iar martorul primeşte bonus acuzaţie de mărturie mincinoasă. Deci nu poţi şti niciodată cu cine ai de-a face. Şi nici nu merită, părerea mea. Cel mai simplu e să te dai la fund, n-am văzut n-am auzit nimic. N-au ce să-ţi facă.
Dacă nu există aparat radar sau cameră video atestate metrologic care să înregistreze contravenţia se poate face contestaţie la procesul verbal fără probleme. Aici se pune problema apelării la un avocat fiindcă el ştie exact metodele procedurale ce trebuie urmate, costurile cu acesta vor fi recuperate prin acoperirea costurilor de judecată, bineînţeles în cazul în care ai câştig de cauză. Dar cum statisticile făcute pe anul trecut spun că 40% din contestaţii au fost admise eu cred că merită această variantă. Şi să fim sinceri, eu unul nu cred că toţi acei 40% au fost şoferi cuminţi.

Mie mi-au luat permisul acum 2 ani pentru 30 de zile pe motiv că am trecut pe roşu. De fapt mă blocase un taximetrist în intersecţie care nu ştia că virajul la stânga se face de pe ultima bandă a drumului, adică a 3-a, el a considerat că poate să facă asta de pe banda 2. Când a reuşit să treacă deja semaforul se făcuse roşu şi pe mine m-a văzut nenea miliţianul că am trecut pe...roşu. Acum când mă uit în urmă îmi pare rău că n-am contestat, m-am lăsat aşa fiindcă primisem avertisment şi nu amendă. Dar pe viitor ştiu ce am de făcut, mai ales acolo unde sunt surprins de împrejurări.
Pe aceeaşi idee aveţi în vedere diferenţa dintre poliţistul constatator şi cel care întocmeşte procesul verbal în cazul unui radar. Adică exact situaţia când stă unu la pândă şi celălalt în satul următor care le dă bomboana contravenienţilor. Şi aici legea spune clar că cel care întocmeşte procesul verbal e poliţistul constatator şi nu neica miliţianul care-i agaţă 2km mai târziu şi căruia îi este comunicat prin staţie.
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline DLX

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 217
  • Auto: Fan Skoda
« Răspuns #10 : Martie 23, 2010, 12:23:14 a.m. »
Nu era rosu...era galben...probabil cand am ajuns sub el s-a facut rosu...

In apararea mea, este cel mai tampit semafor posibil...nici nu l-am vazut decat cand a fost prea tarziu...

2.0 TDI-PD BKD M6 (FL de imprumut)

Offline murillo

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 598
  • Auto: O2 2.0 TDI
« Răspuns #9 : Martie 23, 2010, 12:16:05 a.m. »
Poate a patra oara nu mai treci pe rosu ;)
Octavia 2 Combi 2.0 TDI BMM 140 HP DPF DSG Elegance

Offline DLX

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #8 : Martie 23, 2010, 12:11:44 a.m. »
Si eu eram pregatit sa las carnetu' pentru 30 de zile pentru un rosu (la intrare pe Stirbei Voda dinspre Berzei) dar parese ca vorba mea aruncata in vant ca o sa contest procesul verbal (motivand ca nu am avut timp suficient sa opresc si as fi pus in pericol traficul daca tranteam franele) a functionat....e a treia oara cand scap de suspendare...oi fi norocos sau oi fi mancat rahat, nu stiu...cert e ca nu as vrea sa vad daca mai merge si a patra oara...:))

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #7 : Martie 22, 2010, 11:59:35 p.m. »
Si eu zic la fel. Macar eu am stat 4 luni.  #:-S

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #6 : Martie 22, 2010, 11:57:58 p.m. »
30 de zile...trec imediat, ca sa te plimbi prin judecati si sa faci drumuri la judecatoria locala, mai ales daca esti de departe...zau ca nu merita! Spun din proprie experienta!  :D

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #5 : Martie 22, 2010, 11:26:04 p.m. »
Eu am semnat,dar cu creionul  :71:

N am stat sa ma tiganesc cu ei ca eram si eu in neregula si nu am riscat.  8-}

Offline DLX

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #4 : Martie 22, 2010, 11:21:30 p.m. »
Cauta alt martor sa semneze...Sau incearca sa te convinga sa semnezi tu...
Singuru' mod in care poti tine partea unui "condamnat" e prin refuzul de a semna...si cam atat...

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #3 : Martie 22, 2010, 11:18:05 p.m. »
Daca te opreste ca martor si ti partea soferului? Cum procedeaza politistul mai departe?

Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #2 : Martie 22, 2010, 10:47:42 p.m. »
L a mai oprit pe vreun conducator auto  ca si martor ? Aveau radar pe masina  cu care sa  te fi pozat ? Eu am fost oprit odata ca si martor pt ca ma  depasise unu. Sanse ai,dar pt o luna eu nu m as mai complica. Daca platesti bine,ma ofer sa fiu eu soferul tau.  :P
Lasa ca  discutam mai multe maine  cand,sper sa soseasca coletul.  :71:

Offline Muggurel

• Doar inscris
  • Locaţia: Gelsenkirchen , Germany
  • Mesaje postate: 8
  • What we do in life , echoes in eternity!
  • Auto: Karoq 2.0 TSI 4x4
Recuperare permis
« Răspuns #1 : Martie 22, 2010, 10:21:27 p.m. »
Salut.Tocmai ce ma intorcem din concediu si la intrare in Brasov dinspre Covasna, intr-o zona unde drumul este drept vreo 4-5 km intre localitati astia sau gandit sa puna linie continua, care nu am mai fost reinoita de ani sa gandit ca astazi sa stea un echipaj la panda sa vada cine face depasiri...si cand hooop mau gasit pe mine.Mi-au luat carnetul pe 1 luna , mi-au dat si amenda.Mi-au zis ca daca vreau sa fac contestatie trebuie sa ma duc la Judecatoria Brasov. Acum as vrea sa stiu sincer ce sanse am si de ce documente am nevoie..Ma poate ajuta cineva...?Multumesc anticipat

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()