Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Probleme motor, Skoda Felicia '98, 1300 cmc, benzina  (Citit de 14388 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Probleme motor, Skoda Felicia '98, 1300 cmc, benzina
« Răspuns #8 : Aprilie 15, 2010, 09:36:41 p.m. »
Ar fi utila o diagnoza, o poti face chiar la FLORIN in Ploiesti, da-i MP.

Exista si Felicia cu AC montat in fabrica !
Diferenta consta in pozitionarea butonului de AC pe panoul cu comenzi de ventilatie.

Masina este pe carburatie ? Atunci poate vren jiclor este infundat ? Poti folosi solutie de curatat in benzina.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline tsebastianvictor

• Doar inscris
  • Locaţia: PLOIESTI
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #7 : Aprilie 15, 2010, 08:45:13 a.m. »
Termostatul se comanda dupa seria VIN. Tu ai montat AC aftermarket pe masina sau este OEM ?
Stiu ca la Autostil Feliciile au doctor in persoana lui TAvi.

eu nu am montat AC-ul! eu am comandat felicia cu AC. nu aveam de unde sa stiu ca la noi la romani nu ne aduce direct din  Cehia cu AC montat in fabrica lor. AC-ul a fost montat la cluj..pana sa ajunga masina la  mine in Ploiesti. va spun...am avut o gramada de probleme din cauza asta. si inca nu imi e clar daca aia de la cluj au montat AC-ul asa...pur si simplu...sau au mai facut modificari la carburatie, aprindere, racire...ma intelegi?
am observat ieri ca atunci cand merg cu ea la turatii extreme...adica schimb la 5000 de ture si peste..nu se mai inneaca(nu sunt genu de om care sa ii dea sa zaca...daraltfel nu am putut ajunge cu ea acasa)
carbu o fi vinovat?
Skoda Felicia 1.3 Glx, 1998

Offline HaTTriK

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #6 : Aprilie 14, 2010, 10:01:05 p.m. »
am avut un prieten cu un cielo si avea aceeasi problema.La el a fost carburatorul de vina
A.C.S INFERNO MOTORSPORT CONSTANTA

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #5 : Aprilie 14, 2010, 09:48:57 p.m. »
Termostatul se comanda dupa seria VIN. Tu ai montat AC aftermarket pe masina sau este OEM ?
Stiu ca la Autostil Feliciile au doctor in persoana lui TAvi.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline tsebastianvictor

• Doar inscris
« Răspuns #4 : Aprilie 14, 2010, 07:28:55 p.m. »
Salut! Una din cauze poate fi ca se infunda cu mizerii carburatorul. Trebuie curatat din cand in cand, mai ales ca e cu alimentare dubla: GPL si benzina.
Daca ii da "sprituri" destul de puternice cand da sa se opreasca sau cand merge neregulat, mai face dupa aceea?

si cum se poate curata carbul? la Oltcit il stiam si in somn...la skoda nu stiu!
« Ultima Modificare: Aprilie 14, 2010, 09:46:00 p.m. de M i c u t z u »

Offline tsebastianvictor

• Doar inscris
« Răspuns #3 : Aprilie 14, 2010, 07:16:39 p.m. »
salutare skodistilor! am niste probleme cu buburuza mea.
merge innecat. daca o accelez pe liber mai sus de 2500 de turatii se detureaza singura si se opreste. in mers merge intrerupt. am desfacut bujiile si sunt gri(arderea e perfecta).
a doua problema! am AC montat pe ea. pe unde am mai fost am inteles ca nu sunt 10 masini in toata tara cu AC. am probleme cu termostatul. imi recircula antigelul si cand este motorul rece! termostatul este luat nou(are pana un an) dar este pentru masinile fara AC.
exista termostat special pentru AC? voi ce stiti? cand au montat tembelii aia de la cluj AC-ul a modificat si carburatoru, etc etc?

Offline Cheeta

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 659
  • Auto: Ex: 1,9 TDI ALH 90CP 2006
« Răspuns #2 : Aprilie 07, 2010, 05:11:42 p.m. »
Salut! Una din cauze poate fi ca se infunda cu mizerii carburatorul. Trebuie curatat din cand in cand, mai ales ca e cu alimentare dubla: GPL si benzina.
Daca ii da "sprituri" destul de puternice cand da sa se opreasca sau cand merge neregulat, mai face dupa aceea?
Ex: Skoda Octavia Tour 1,9 TDI ALH 66KW/90CP MY 2006

Offline Laur3491

• Doar inscris
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 1
  • Auto: Skoda Felicia '98
Probleme motor, Skoda Felicia '98, 1300 cmc, benzina
« Răspuns #1 : Aprilie 07, 2010, 05:00:36 p.m. »
Salut! Tatal meu are o Skoda Felicia din '98 de 1300 cmc si are montata pe ea o instalatie GPL. A mers bine si pe benzina si pe gpl pana acum 2-3 luni. Cu GPL motorul functioneaza normal dar cand trece pe benzina merge "in hopuri" iar daca o lasa la relanti uneori se opreste motorul. Stiti cumva din ce cauza are problema asta?
« Ultima Modificare: Aprilie 07, 2010, 05:02:07 p.m. de Laur3491 »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()