Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Caseta directie, noua sau second-hand ?  (Citit de 30759 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline blitzbang

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 158
Re: Caseta directie, noua sau second-hand ?
« Răspuns #30 : Septembrie 04, 2010, 09:10:40 p.m. »
si pe mine ma intereseaza
Fabia Elegance, 1.4 16v, 74kw, 2000, AUB

Offline duhw

• Doar inscris
  • Locaţia: buc
  • Mesaje postate: 2
  • Auto: octavia1 2002 alh 90
« Răspuns #29 : Septembrie 04, 2010, 08:39:32 p.m. »
salut

Am observat pe forum unele probleme la caseta de directie.

Daca doreste cineva pot oferii informatii despre un service care ROCONDITIONEAZA casete de directie si pompe servo, service specializat in casete directie si pompe servo.

Precizez ca reconditionarea se face cu KIT DE REPARATIE NOU SI DE ORIGINE
te rog trimitemi si mie adresa multumesc

Offline Motanul

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #28 : Iulie 09, 2010, 10:39:26 p.m. »
Ma intereseaza pe mine: pret, garantie - cat a durat etc. Am mai reconditionat una acum 3-4 ani si am fost foarte multumit; din pacate nu am pastrat telefonul si adresa o stiu doar in mare (era vorba de un particular).
Seat Leon 1 1.9 TDI PD, tempomat, jante 17 Aluette; BMW 320D 2004 Touring
In familie Octavia 2 1.9 T

Offline georgiann89

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1
  • Auto: octavia / 1.8 tdi
« Răspuns #27 : Iulie 08, 2010, 01:33:50 p.m. »
salut

Am observat pe forum unele probleme la caseta de directie.

Daca doreste cineva pot oferii informatii despre un service care ROCONDITIONEAZA casete de directie si pompe servo, service specializat in casete directie si pompe servo.

Precizez ca reconditionarea se face cu KIT DE REPARATIE NOU SI DE ORIGINE

Offline dan71

• Junior
  • *
  • Locaţia: NEAMT
  • Mesaje postate: 29
  • Auto: 1.9TDI-ALH-66KW
« Răspuns #26 : Iunie 23, 2010, 02:19:55 p.m. »
ms. :082:
-Skoda Octavia Kombi(in certificat),Tur(pe saitul fabricii)si Sport (pe facturile emise de reprezentanta)-

Offline ARM77

• Expert
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 693
« Răspuns #25 : Iunie 23, 2010, 12:35:06 p.m. »
Se pune putina,pe nuca,in burduf nu. La capetele de planetara se pune in burduf vaselina.
Foste:Felicia 1.9D/2xFabia Sedan 1.9SDI/Fabia Combi 1.9TDI

Offline dan71

• Junior
  • *
« Răspuns #24 : Iunie 22, 2010, 08:22:47 p.m. »
am rezolvat pb. casetei, una sh. arata bine la vedere,dar sa vad la lucru cum presteaza. astept pe maine comanda de burdufe,nu am gasit pe stoc la reprezentanta si cele vechii sunt crapate iar maine voi monta caseta. stie cineva,se pune vasilina in burdufele de la caseta??

-Skoda Octavia Kombi(in certificat),Tur(pe saitul fabricii)si Sport (pe facturile emise de reprezentanta)-

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #23 : Iunie 22, 2010, 11:38:54 a.m. »
posteaza vro 2 poze, poate ne mai lipim de ceva poze

Offline dj sky

• Doar inscris
  • Locaţia: Tg Mures
  • Mesaje postate: 1
  • Auto: Skoda Octavia 1 1,6
« Răspuns #22 : Iunie 22, 2010, 02:38:53 a.m. »
Am distrus eu octavia mea 1. cred ca caseta de directie e intreaga si ti se potriveste. As putea sa o verific si sa iti trimit ceva poze dupa ce o dau jos. Discutam la pret bun... Tel:0744.830.843

Offline cristiver

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 10
  • Life's a bitch and then you die.
  • Auto: Fabia'01,1.4MPI,44KW
« Răspuns #21 : Iunie 22, 2010, 12:22:08 a.m. »
Oricum, daca mergi pe varianta service autorizat, factura si garantie, daca se intampla sa se strice ceva nu prea ai de ce sa iti faci griji. Eu nu am vrut sa dau atatia bani ca eu mi-as vinde si maine masina sa imi iau altceva, de preferinta noua, cu cat mai multe litere ( ASR, ESP etc..) si un consum mai de bun simt...

Offline ARM77

• Expert
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 693
« Răspuns #20 : Iunie 21, 2010, 08:58:14 a.m. »
Salutare,
Fabricantul cere caseta de directie practic pentru carcasa ei.Reconditionare consta in schimbare a tot ce se gaseste in ea:simeringuri,bucsile de teflon si toate angrenajele.Exista un risc mic sa nimeresti una proasta.Unele ,din cauza uzurii,chiar daca sunt recontitionate nu mai sunt in parametrii normali.Au o uzura mare in capatul carcasei unde intra coloana volanului.Buscsa care se baga acolo e standard dar din cauza uzurii carcasei nu-si mai face treaba.Unii mecanici baga acolo o saiba,ceea ce nu e recomandabil.Concluzia:majoritatea casetelor de pe piata sunt reconditionate.O sa vi se ceara caseta veche la schimb cu conditia sa nu fie carcasa deteriorata.La fel se mai intampla si cu planetarele si cu unele ambreiaje.
Bafta!

Foste:Felicia 1.9D/2xFabia Sedan 1.9SDI/Fabia Combi 1.9TDI

Offline cristiver

• Doar inscris
« Răspuns #19 : Iunie 21, 2010, 01:32:40 a.m. »
In Iasi cea mai buna oferta mi-a facut-o sevice-ul de la SEAT: 1700 RON cu tot cu TVA. Am mai vorbit la SKODA si era 1950 si la BTM 2000 RON.

Offline dan71

• Junior
  • *
« Răspuns #18 : Iunie 19, 2010, 05:30:48 p.m. »
  Nu mai am ce reconditiona la ea. am demontat caseta,acasa,e sub orce critica.cremaliera plina de rugina,la fel si melcul. nu pot risca sa curat piesele de rugina,ar insemna sa subtiez dintii prea tare si ar fi periculos sa nu mai calce bine sau sa scape.Trebuie una noua,e singura solutie fara riscuri.

Offline cristiver

• Doar inscris
« Răspuns #17 : Iunie 19, 2010, 11:45:12 a.m. »
Salutare,,
   Duminica seara a picat si caseta mea de directie,curge lichidul ca la rubinet. Am sunat la service, a gasit TRV-1380lei-cu caseta la schimb.Cica ar fi noua, sigilata,iar fara sa dau la schimb caseta ,ar costa 2700lei. E posibil asa ceva?? Sa dai piesa uzata si sa fie pretul la jumatate??Sau o fii reconditionata??
    Am o rugaminte, pentru cei ce au acces la o baza de date.As avea nevoie de codul casetei, nu am demontat inca caseta,si explic de ce. In discutia telefonica purtata cu secretara de la service,a zis ca in 10 ani de cand lucreaza in domeniu este a doua caseta de dir. cu acest cod de idenntificare. Ma intrebat daca e o masina modificata,daca sigur nu am cutie hidramata si altele. A specificat ca acelasi model de caseta a mai intalnit pe un Golf modificat.
Datele sunt:
  Octavia Kombi 2004-1.9 TDI-motor ALH-66kw- nr.identificare TMBJG21U942865024.
Sunt intrebari care nu pot scapa de ele. Or fii mai buna alt model?Ofi mai buna modelul care e pe masina?? Daca trebuie sa bag mana in buzunar,sa iau decizia cea mai buna.

Eu unul am mers pe mana unui domn inginer pe numele sau Paduraru Mihai, are un service in Holboca. Nu mai dau detalii picante dar pot sa zic ca am fost la el, a scos/demontat caseta in fata mea, mi-a reconditionat-o( schimbat semeringuri, reparat burduf ) si a doua zi am luat masina din fata de la service, impecabil( sper sa tina ).Totul a costat 530 Ron( montaj, reparat, unghiuri de cadere ). Numarul la care il gasiti pe domnul in cauza este: 0743 808 109. Sa auzim numai de bine.

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #16 : Iunie 15, 2010, 02:43:58 p.m. »
depinde de cleent  :D Dar cica au boala pe dintari  :D

Eu m-as baga la una 2nd hand, dupa ce ar vedea-o un mecanic bun si si-ar da cu parerea.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()