Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Problema motor 1.8T  (Citit de 8229 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline KDY

• Junior
  • *
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 62
  • SKODA OCTAVIA COMBI 1.8T 4X4 ARX
  • Auto: SKODA OCTAVIA COMBI
Re: Problema motor 1.8T
« Răspuns #7 : Ianuarie 07, 2011, 10:24:17 a.m. »
Salut, am vazut acest topic, si am avut si aceeasi problema acm vreo 3 luni in urma. Este vorba de intinzatorul hidraulic de la lant, care intr-adevar costa in jur de 2000lei deoarece vine impreuna cu actuatorul electronic. Eu am rezolvat problema cu 10lei asta deoarece nu era uzat partea metalica ci doar cele 2 garnituri din interior, si din aceasta cauza pierdea presiune de ulei si nu mai intindea lantul astfel auzindu-se o bataie. Am schimbat cele 2 garnituri si nu mai am nici o problema!

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 106
  • Octavia Tour Combi 1.8T 20V 150CP 2001
  • Auto: Octavia Tour
« Răspuns #6 : Iunie 01, 2010, 08:38:11 p.m. »
Mda ...am dat comanda la service pentru piese mi`au spus ca vin in 3-5 zile ..a trecut aproape o luna de atunci ...am sunat pe toate numerele de pe site nu mi`a raspuns nimeni nu ma sunat nimeni sa`mi spuna dac a a venti sau nu comanda....jalnic.Masina o fac la brady cu o suma mai mica cu 500 lei ca la autostill aceleasi piese ....Nu mai am nimic de zis.Salut..

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #5 : Mai 21, 2010, 03:39:34 p.m. »
Banuiesc ca este vreun tachet-doi galagios(i), oricum sa ne spui si noua care este hiba dupa ce-o elimini (in fine, Tavi). Totusi, la sumele mentionate de tine...imi pare ca problema vine de la motor in toata regula. Insa nu am mai auzit la 1.8T asa ceva pana acum sa necesite inlocuire...mai putin cand s-a mai rupt distributia, dar aia e altceva.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #4 : Mai 15, 2010, 01:20:30 p.m. »
Chiar nu a mai avut nimeni problema asta sau nu stie nimic despre ce vorbesc??

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #3 : Mai 10, 2010, 03:35:13 p.m. »
nu este distributia aia am schimbat`o acum 1 an e pe partea opusa .am fost azi si a zis  ca e un senzor si un intinzator care fac impreuna intrgul ansamblu 2300 ron  =(( plus manopera .ar mai fi si lantul putin slabit dar nu asta ar fi problema mare.Am dat comanda azi si o sa ma sune saptamana asta 3-5 zile pana vin piesele.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #2 : Mai 07, 2010, 11:17:11 p.m. »
ar fi fost interesant de stiut cum se numesc acele piese.. Poate revii cu detalii mai clare. Din ce spui, pare a fi vorba despre intregul kit de distributie.

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
Problema motor 1.8T
« Răspuns #1 : Mai 07, 2010, 06:40:17 p.m. »
Am urmatoarea problema :la 10 -15 min dupa ce plec cu masina, incepe sa bîrîie motorul ,face un zgomot foarte tare de se uita toata lumea la mine la stop zici ca e un diesel ragusit ,cateodata se mai opeste daca merg multi km sau daca dau drumu la aer si creste putin turatia.Am fost la Tavi a ascultat motorul cu stetoscopu si a zis ca ori e un tachet la motor ori la axu cu came  :-SS ,a zis ca tre sa vin sa desfaca chiuloasa etc dureaza o zi intreaga ,zicea ca poate sa atinga lantu pe undeva ,m`am programat pentru luni dimineata .Apoi mi`a zis ca sunt 2 piese care ar fi problema ,una de 500  parca ceva la intinzator si una de 1500  :(( plus manopera 500  mi`a picat fata.Daca mai are cineva problema sa`mi dea si mie cateva detalii  :-S Multumesc.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()