Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Salut Astazi 30.06.2010 Soseste Noua Mea Skoda Octavia Facelift 1,4 TSI DSG !!!  (Citit de 10093 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
Nuca e prins intr-un proiect mai amplu...in fine. Cu prima ocazie ii voi reaminti de forum. Masina merge OK, consumul urban insa il cam nemultumeste.
Land Rover Discovery 3

Offline luciano

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 203
  • Auto: O2 1.6 TDI DSG7
Da, a fugit undeva departe  (:|

Offline satlantis

• Gold member
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 1033
  • Auto: yeti 1.4 tsi
Cred ca a cam abandonat forumul...
1.4 tsi... de la 1.8T

Offline luciano

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 203
  • Auto: O2 1.6 TDI DSG7
A trecut un an de cand ai primit masina; ne poti prezenta ceva opinii - pareri, cum merge DSG-ul cu 1.4 TSI?
 ;)

Offline danuuu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti - ROMANIA
  • Mesaje postate: 266
  • nu inventam noi roata , totul e inventat demult
  • Auto: Skoda OCTAVIA
sa o stapinesti cu placere si fara evenimente neplacute....si pune poze cu ea int+ext
sa te tina si sa te bucuri de ea.....si ca sa fiu in asentimentul colegului,niste poze,mai ales cu interiorul,scaunele si bordul,sunt curios
 sa iti traiasca si sa faci toata Europa cu ea  :080:
Skoda Octavia II 1,6 mpi 75kw 102hp bse pdg black-magic 10-2007 pleoape inele-clima ornament-suport-pahare folie

Offline dezamagit_de_mobel

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 48
mergi si fa-i plinul ca de maine benzina costa cat aurul :)
Skoda Octavia 1.6 , 102 CP " reparata " de Mobel

Offline dentistul

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 176
  • aveti grija de dintisorii vostri sau vin dupa voi
    • pagina cabinetului
  • Auto: 1.6 mpi o2 trend
sa o stapinesti cu placere si fara evenimente neplacute....si pune poze cu ea int+ext
Skoda Octavia 2 Trend 1.6 mpi
ESP gri satin proiectoare
 [URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image

Offline DLX

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 217
  • Auto: Fan Skoda
Nu e nicio problema. Iti dai seama ca nu ma deranja sa stiu ca am scaune mai bune ca cel care are RS.  :D  Oricum, acuma daca tot veni vorba de scaunele astea, cum sunt "aripioarele" pt suportul lombar? Te tin bine in scaun in curbe? Sau doar se lauda cu profilul asta ...  Sunt f curiooos !!!  :-w :-w :-w .

Comparativ cu scaunele normale te "tin" mult mai bine pe viraje...La inceput, mai ales daca vii dupa o masina normala (nu sport) o sa ti se para prea tari, prea incomode dar o data ce te obisnuiesti nu o sa vrei sa le mai schimbi :))
2.0 TDI-PD BKD M6 (FL de imprumut)

Offline mircea.dave

• Expert
  • Mesaje postate: 514
  • Auto: O2 Combi 1.6TDI CR
Nu e nicio problema. Iti dai seama ca nu ma deranja sa stiu ca am scaune mai bune ca cel care are RS.  :D  Oricum, acuma daca tot veni vorba de scaunele astea, cum sunt "aripioarele" pt suportul lombar? Te tin bine in scaun in curbe? Sau doar se lauda cu profilul asta ...  Sunt f curiooos !!!  :-w :-w :-w .
Care stie vreo terapie "anti-preluare-auto-nou" din reprezentante? eu incep sa numar orele ! Cre ca daca ma mai amana inca o zi astia ma duc la ei si dorm in parcare maine noapte.
Fratilor, mi-a povestit acum dealerul, e isterie mare cu TVA-ul asta. Cica nu e suficient sa platesti avansul si chair si restul de plata, ci trebuie ca factura finala sa fie insotita de procesul verbal de predare-primire(ca orice mobila comandata de ex.), altfel cica trebuie sa storneze factura si sa o refaca cu noul TVA de 24% dupa ziua de maine. NASOL !!!
Cica sunt printre putinii norocosi la faza asta !!!
Am vb cu el si deja am procesul ala verbal de primire intocmit si semnat(pe incredere bineinteles).
 :-$ 
Opel Vectra Hatchback 1.6 TD, 82CP, MY 1994, intercooler, motor ISUZU (retired)
Opel Corsa 1.3 TDCI, 85CP, MY 2006, intercooler (retired)

Offline DLX

• Membru de baza
  • **
Poate la RS-ul asta nou (Facelift)... Eu am comparat cu cel anterior  :-~ Scuze ca nu am precizat  :))

Offline mircea.dave

• Expert
  • Mesaje postate: 514
  • Auto: O2 Combi 1.6TDI CR
DLX, si eu mi-am luat pachetul Dynamic si cei de la reprezentanta mi-au zis ca-s aceleasi scaune ca cele de pe RS. Acuma m-ai bagat in ceata. Din pacate n-au reusit azi cei de la reprezentanta sa imi puna numere provizorii din cauza isteriei provocate de TVA-ul de 24%, dar mi-au promis pe maine.
Abia astept !!!   :-w
Opel Vectra Hatchback 1.6 TD, 82CP, MY 1994, intercooler, motor ISUZU (retired)
Opel Corsa 1.3 TDCI, 85CP, MY 2006, intercooler (retired)

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
Sa o stapanesti sanatos Nuca ! Poate renunti totusi la motocicleta aia care te-a umplut de tije. =))
Te asteptam duminica la intalnire la Campus, bineinteles insotit de o naveta de bere, pentru baieti si un suc fara acid pentru TNY. :)
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 01:25:53 p.m. de roberto »
Land Rover Discovery 3

Offline DLX

• Membru de baza
  • **
Pachetul Dynamic contine scaune sport, o tapiterie speciala si volan sport in trei spite (imbracat in piele)... Scaunele sunt absolut exceptionale, zic eu mai bune decat cele de pe RS  :-B

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
felicitari pentru achizitie. sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea.
asteptam poze. succes si sa ajungi cu ea la 1 mil de km.
Life is a lesson. Live and learn.

Offline Anduku

• Junior
  • *
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 76
  • Auto: Octavia 1.2 TSI
Felicitari, sa o stapanesti sanatos si sa revii cu poze si impresii despre masina. Pentru ce culoare ai optat?
Octavia 2 Facelift Drive++ 1.2 TSI
Fabia Sedan Elite 1.2 HTP

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()