M-a invitat un prieten luna trecuta la un eveniment Infiniti la Romexpo.
un concurs de indemanare si dupa am putut lua fara insotitor 4 masini modele diferite :fx50 , ex 35 sau 37? , berlina g37 si cabrio 37
Sa le luam pe rand
fx50 : interior nu pare de suv , nu stai ca in x5 adica in autobuz din cauza pozitiei scaunelor in masina.da senzatia de interior de berlina ceea ce mie mi s-a parut super fain , sa fie masina apropiata de mine.calitativ f bun interiorul.scaune reglabile spate(f tare

)
motorul de 5000 , benzinar , sincer nu am mai condus alt suv dar e rapid.cam greoi la plecare,masina e grea, e mare nu poti sa te astepti sa fie sageata la plecare ca o sportiva dedicata.look exterior super marfa.pret aprox70-80...mii euro.suspensia sport f buna mai ales pt masina asta.per total , demn de luat in seama daca vrei un suv sportiv.camere 360 grade un mare plus , camerele fara delay , la toata modelele conduse
ex .un suv mai mic,spre van.modelul condus nu avea suspensii sport cred ca era fara nici un sistem la suspensii.se misca totusi bine ,automata f buna , legata acelasi interior de calitate,dar cred ca se potriveste ca si masina de familie
g berlina : automata ,benzinar : mi s-a parut cea mai rapida deoarece e si cea mai usoara.chiar m-a impresionat , se tine f bine , accelereaza excelent , nici nu simti viteza chiar daca e berlina normala.calitate interior. motorul ala benzina , cu toate ca ma repet , e marfa rau de tot.chiar ti se pare tot super simplu cu motorul ala pe masina aia normala ca si volum si greutate. o distractie
coupe-ul tot benzina tot automata:un pic mai greu ca berlina normal , interior tot calitate superioara . se misca f bine datorita motorului si cutiei , suspensiile isi fac treaba admirabil.
la general:numai cuvinte de lauda.
ce m-a impresionat:motorul 3.7 si cutia,camerele 360 grade , suspensiile sport.la toate modelele.segmentul de varf, deh. preturile la fel
ce nu mi-a placut : la ex ca e din pct meu de vedere masina de familie ca si look si ca nu avea suspensii sport. volanul cam tare, te cam lupti cu el, la octavia mea e puf ,il invarti cu 2 degete.dat e de inteles cu un motor de 3.7 benzina sub capota .fiind in rivalitate cu bmw , si ce am testat eu au fost versiuni spre sport e de inteles.orisicum parerile sunt relative.
calitate-da , putere-o da , confort -o da , look -o da , pret- ooooo da
concluzie: jucarii cel putin fx si berlina g super tari , prima ca e diferita de matahalele care le stim si a 2-a ca fiind cea mai usoara a fost fun rau de tot.
daca vreau? de craciun un g berlina

)
totul indica spre un brand de lux si confirma dupa parerea mea . clasa lux . finisaje calitate , motoare mari benzina , putere stil.....
totusi nu cred ca sunt masini la care sa pui body kit sport

) ) merita lasate cum sunt
asteptam sa vedem modelele noi , cica la anul daca am inteles bine.
daca aveti ocazia , testati.daca vreti o masina premium, luati marca in considerare.
baietii de la infiniti super ok , super atenti , super profesionisti .
ce am vazut toti tineri , dar nu chiar asa scortosi ca la alte marci.ceea ce e super ok.
Infiniti se scrie nu infinity ,verificati site-ul firmei.pt ca cineva a editat