Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Carte de identitate  (Citit de 8015 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
Re: Carte de identitate
« Răspuns #7 : Iulie 08, 2010, 03:36:47 p.m. »
Şi mie mi-au spus tot de 3-4 zile dar până la urmă mi-au dat cartea la livrarea maşinii. La Piatra Neamţ pentru înmatriculare am primit numerele preferenţiale pe loc (2 ore de aşteptare) iar certificatul de înmatriculare a venit câteva zile mai târziu prin poştă.
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3199
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
« Răspuns #6 : Iulie 08, 2010, 11:34:37 a.m. »
Salut Bogdan!

20 zile mi se pare cam mult insa cum ziceau si colegii .. schimbarile din ultima vreme (fiscale) posibil sa incetineasca anumite proceduri.

De regula C.I.V-ul vine in max 8 - 10 zile.

Nu iti face griji sunt seriosi.
  Nu imi fac griji ca ar fi neseriosi, desi ar fi ceva motive, dar trebuie sa plec cu masina in afara , si de asta sunt grabit, mai ales ca la ridicarea masinii mi s-a spus ca peste 5 zile am cartea.

Offline kamikazze

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 342
  • Auto: Octavia 2 - 1.6 TDI
« Răspuns #5 : Iulie 08, 2010, 09:54:59 a.m. »
La Bucuresti, certificatul de inmatriculare se elibereaza pe loc. Nu ai de asteptat mai mult de 2-3 ore!

Am inteles ca acolo la voi se imprima toate si se trimit prin posta. Inainte faceau si pe aici si ti-l dadeau in aceiasi zi. Si-au imbunatatit serviciile  :042: .
Skoda Octavia 2 FL - 1.6 TDI CR, Business++

Offline nicudica

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Piatra Neamt
  • Mesaje postate: 111
  • Auto: 1.4
« Răspuns #4 : Iulie 08, 2010, 09:35:07 a.m. »
Salut Bogdan!

20 zile mi se pare cam mult insa cum ziceau si colegii .. schimbarile din ultima vreme (fiscale) posibil sa incetineasca anumite proceduri.

De regula C.I.V-ul vine in max 8 - 10 zile.

Nu iti face griji sunt seriosi.
Octavia Trend (2008)

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #3 : Iulie 08, 2010, 09:05:37 a.m. »
La Bucuresti, certificatul de inmatriculare se elibereaza pe loc. Nu ai de asteptat mai mult de 2-3 ore!
Dont love and cry, just fuck and smile!

Offline kamikazze

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 342
  • Auto: Octavia 2 - 1.6 TDI
« Răspuns #2 : Iulie 07, 2010, 11:27:28 p.m. »
In vreo 10 zile a venit a mea. Probabil au avut multe inmatriculari acuma cu cresterea TVA-ului si de aia intarzie.

P.S. Inmatricularea dureaza o zi, dar primesti dovada de circulatie valabila 14 zile, nu talon. Talonul iti vine prin posta in vreo saptamana, o saptamana si ceva.
« Ultima Modificare: Iulie 07, 2010, 11:36:41 p.m. de kamikazze »
Skoda Octavia 2 FL - 1.6 TDI CR, Business++

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3199
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
Carte de identitate
« Răspuns #1 : Iulie 07, 2010, 10:30:50 p.m. »
Nu am gasit un topic asemanator. Intrebarea mea este la cat timp de la achizitionarea masinii ati primit cartea de identitate. Am achizitionat o Octavia 2 FL de la dealerul din Piatra Neamt si de unde mi s-a spus ca va ajunge in 3-4 zile de la ridicarea masinii, azi termenul s-a prelungit la 20 de zile( vorba dealerului, in realitate nu stiu cum va fi) si am mari probleme astfel la inmatricularea masinii, intrucat pe data de 23 trebuie sa plec in concediu in afara tarii.Pentru cei care au inmatriculat masina recent, cat mai dureaza pana la sosirea certificatului de inmatriculare?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()