Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda Mea: Octavia Combi Business 1.6 TDI CR, 77KW, Verde Arctic  (Citit de 64188 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mnp

• Gold member
  • Locaţia: sibiu
  • Mesaje postate: 613
  • Octavia fabricata Vineri 13
  • Auto: OII FL 1.6 TDI
Re: Skoda Mea: Octavia Combi Business 1.6 TDI CR, 77KW, Verde Arctic
« Răspuns #50 : Ianuarie 26, 2011, 04:57:22 p.m. »
Ai dreptate ! Ar trebui sa le venim cumva de hac sa nu mai strice si alte masini .
O solutie sigura stiu eu : emigram :))
Pentru restul solutiilor nu bag mana in foc.
Sa auzim de bine !

Offline mircea.dave

• Expert
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 514
  • Auto: O2 Combi 1.6TDI CR
« Răspuns #49 : Ianuarie 25, 2011, 10:55:46 p.m. »
mda ... pai as vrea sa stiu daca s-a simtit mai bine dupa ce mi-a fortat stergatorul si le-a rupt alora total stergatoarele. Daca zice ca da, clar, are probleme cu capu' omu. Daca raspunde ca a facut-o sa ne invete minte, il amenint direct si eu. La faza urmatoare nu mai continuu, ca poate fi probat ulterior in instanta ca fiind o actiune premeditata.  ninja3 Cam atat. Si ca sa motivez aceste lucruri, putin probabile de altfel, consider ca daca nu le venim de hac acestor tipuri de "oameni", ei vor continua cu aceeasi "perseverenta" nebuneasca sa "modifice" mult mai multe masini dupa cum le vine pe creier.(pardon, neuron). Cam asta cred.
Sper totusi sa-mi raspunda cu "da" la prima mea intrebare.  :D
Numai bine !
Opel Vectra Hatchback 1.6 TD, 82CP, MY 1994, intercooler, motor ISUZU (retired)
Opel Corsa 1.3 TDCI, 85CP, MY 2006, intercooler (retired)

Offline mnp

• Gold member
« Răspuns #48 : Ianuarie 25, 2011, 06:58:18 p.m. »
daca pui o recompensa :080: pe capul lui  :8) . Ghita facem o simulare a la Godfather ninja4  si-l predam la viu pe  :8)  .In parcare la Conti  ;) .

Intrebare : ce rost crezi ca ar avea discutia cu primatu' ghita (parameci parca era...) ?
Ce speri sa obtii de la el ? :-w

Sper sa nu ajung sa-l cunosc vreodata pa ghita ! :-SS

Offline mircea.dave

• Expert
« Răspuns #47 : Ianuarie 24, 2011, 11:36:03 p.m. »
:)) super tare "mnp" ! Din pacate, as vrea sa "stau" de vorba, pe bune, cu el. Pacat ca a intrat in casa in momentul imediat urmator, cred, dupa ce m-a masurat putin din priviri. Pana la urma nu-s masinile de vina pt prostia din capul lui, din cauza asta cred ca nu e bine sa le lovim, sau alte chestii. Desii, .. daca ma gandesc bine, tocmai orgoliul e bine sa-l lovesti cateodata la "oameni" ca "ghita".
Oricum, daca stie cineva, transmiteti-i ca vreau sa-l intalnesc, macar odata. Repet, SB 30 MAX, Audi A4 Combi, culoare inchisa, ma intereseaza "ghita" de la volan. (viu, ca mort nu am ce face cu el). 
Numai bine !
« Ultima Modificare: Ianuarie 24, 2011, 11:37:44 p.m. de mircea.dave »

Offline mnp

• Gold member
« Răspuns #46 : Ianuarie 24, 2011, 10:46:26 p.m. »
gasesti un prieten cu 1310 (sau ceva foarte vechi....) dai o tura prin zona cu pricina , si asa din pura intamplare te implanti intre usile lui in zona stalpului...mergeti impreuna la politie , achiti o amenda de rigoare (f. mica) si faci cunostinta cu "ghita".
Stiu sunt rau , dar cu genul asta de ruman nu ai nici o alta sansa  decat sa-l arzi la bani sau in orgoliu.
Pe tema unor astfel de imbecili as putea scrie o carte...

Offline mircea.dave

• Expert
« Răspuns #45 : Ianuarie 20, 2011, 11:01:02 a.m. »
.. nu cred ca esto Off-topic aici, atata timp cat e vorba de O2 Fl. Oferta ramane valabila in ceea ce priveste berile promise, chiar mai mult maresc potul la "six-pack" de ce vrei.  ;) 

Offline radioman

• Expert
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 966
  • Unii se nasc ca un 'original' si mor ca o "copie"
    • Radio Romania Constanta
  • Auto: Octavia 3 /2.0 TDI/150 CP
« Răspuns #44 : Ianuarie 19, 2011, 09:11:05 p.m. »
Suntem si asa Off-Topic, am sa imi fac timp sa dau detalii pe PM dupa cum am promis, dar doar ptr cei cu O2 Fl, la celelalte desigur ca nu merge,asadar un "teaser" (atentie de la secunda '30)si incheiem capitolul poluat topicul, multumesc!
Octavia II 2010 (Facelift) - Cornering Lights
Skoda Octavia 3 Style /2.0 TDI /2017; VW Polo 2019

Offline mircea.dave

• Expert
« Răspuns #43 : Ianuarie 18, 2011, 09:57:35 p.m. »
Ce intrebare ?! asta din ciclul - "vrei calule ovaz ?"  Normaaaal !
Te rog colegu, dau si o bere doua daca vi prin sibiu !

Dupa ce postez imediat, o sa-mi enervez nevasta pt ca o sa dau numai "Refresh la pagina de forum !  :D
Asadar, astept si eu !

Offline geocos

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 311
  • Auto: Octavia2 1.4TSI
« Răspuns #42 : Ianuarie 18, 2011, 09:54:16 p.m. »
Te rog, SUNT interesat !

Offline radioman

• Expert
« Răspuns #41 : Ianuarie 18, 2011, 08:18:36 p.m. »
Eu n-as baga mana-n foc ca nu se poate ,voi trimite pe PM detalii doar celor interesati de cornering cu turning signal ptr O2 FL...

Offline geocos

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 311
  • Auto: Octavia2 1.4TSI
« Răspuns #40 : Ianuarie 18, 2011, 08:04:39 a.m. »
mai poti seta si cornering cu semnalizare stg-dr daca vrei).

AI incercat chestia asta ?
eu pe masina am activate urmatormatoarele   
staging
cornering pe viraj NU PE SEMNALIZARE pt ca nu se poate
drl
pe maxidot am si coming - living home dar nu functioneaza
« Ultima Modificare: Ianuarie 18, 2011, 08:43:48 a.m. de geocos »

Offline radioman

• Expert
« Răspuns #39 : Ianuarie 18, 2011, 07:21:37 a.m. »
Off, e rau, tare rau ca se intampla asa ceva si mai ales ca exista asemenea oameni, din pacate marind din ce in ce numarul unor specimene din tarisoara asta... :(
Daca esti hotarat sa faci un demers  inteleg /sustin la nivel de principiu demersul tau, si iti spun ca ii poti face plangere penala cu ref.la art.251/   Noul Cod Penal    (Distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia ori impiedicarea luarii masurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum si inlaturarea masurilor luate, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.),ptr ca ceea ce ai patit tu nu e deloc normal si mai mult se poate intampla oricui,maine gasesti la colt un Ghita de asta si mai "ghita",iar nr. lor clar nu trebuie sa creasca!
In alta ordine de idei ,vezi ca a scris recent AVATAR aici pe forum in ce conditii isi poate da seama cineva de la reprezentanta de modificarile facute cu VAG-COM,eu personal desi n-am lucrat in retea nu cred ca exista un asa grad de profesionalism in speta sau ca vor sapa ei intr-atat de adanc incat sa demonstreze teoria chibritului, de aceea conchid:
Canalul 09-Centr Electr.-Long Coding-Byte14-Bit 7 bifezi Cornering Lights via Front Fog Lights (mai poti seta si cornering cu semnalizare stg-dr daca vrei). :082:
In fine,numai de bine domnilor, si dati-mi voie sa va spun ca in cazul in care as avea bordul de la Fl mi-ar placea sa "indulcesc" raceala lui(ce sa fac daca imi place mai mult cel actual ?) cu un staging:  Skoda Laura
« Ultima Modificare: Ianuarie 18, 2011, 07:55:42 a.m. de radioman »

Offline mircea.dave

• Expert
« Răspuns #38 : Ianuarie 17, 2011, 11:20:27 p.m. »
Am vrut sa incep un nou topic, dar m-am gandit ca nu are niciun rost, o sa vedeti de ce, imediat.
Ieri, Duminica linistita, Sibiu, ora 10:30. Merg, ca de obicei la piata obor(iesirea spre Medias) sa mai iau pulsul pietei ca n-am mai fost demult. Ca de obicei parchez la locul meu, undeva f retras, cine stie, langa biserica de langa Halta CFR, aproape de un gard de beton, fara sa deranjez pe nimeni nici in caz de incendiu pe pompieri. Cativa cetateni, la fel de grijulii cu masinile lor, la fel, parcati perpenducular pe gard. (atentie, niciunul nu obstructiona catusi de putin vreo poarta sau ceva, nicidecum).
Merg in piata, ma invart eu pe acolo si revin dupa nici o ora jumate. Cand ma uit, la masina, surprizaaaaa. Stergatorul din dreptul pasagerului, ridicaat si lasat indoit. Cand ma apropiu mai bine, trec pe langa un Logan, parcat mai spre calea ferata, stergatoarele erau date peste cap, chiar am vazut un arc de stergator langa masina. In fine, sa n-o mai lungesc, sun la poarta si iese "Ghita" (imi cer scuze celor cu acelasi nume, no offence - e un nume aleatoriu ales de mine). Si pe cand sa iasa afara mai bine, in timp ce eu ma chinuiam sa dau la loc stergatorul, ca astia de la Skoda nu s-au gandit la un lucru cand au facut stergatoarele astea nerabatabile, si anume faptul ca masinile lor le vor vine si la "rumani"(e pleonasm daca mai scriu ca-s si prosti rumanii nostri, nu?), asa, apare proprietarul de la Logan. In momentul ala, num-al vad pe Ghita ca face stanga imprejur si intra in curte(evident, incuie repede poarta).
Si ca sa inchei, ca poate nu mai aveti rabdare, pt cei din Sibiu, am o intrebare? Cum as putea sa dau de omu nostru? Are un Audi A4 Combi de culoare inchisa(ceva bej sau asa ceva) cu nr de inmatriculare SB 30 MAX. Daca cineva poate sa-mi dea relatiii, ii multumesc anticipat. Vreau numai sa-l intreb ceva. As putea sa ma razbun la randul meu, dar nu-s genul de om. Nu cred ca Audi-ul lui a gresit aici, si nici gardul si nici poarta sau orice altceva.
Apropo, stie cineva cam cat costa un stergator dreapta aero pt Skoda mea? Nu mai sterge bine pe mijloc, unde a fost indoit din cauza bratului care nu s-a putut departa de parbriz.
Sincer, nu-mi parea asa rau daca stiam ca am gresit cu ceva, dar aici a fost rautate clara, pur romaneasca. Asa ca, celor ce cred ca au masina in siguranta, ganditi-va mai bine inainte s-o parcati.
Mai am o intrebare, vreau sa stiu daca pot sa reglez de undeva sensibilitatea alarmei auto Viper. O am instalata din reprezentanta la cumparare si se armeaza din cheie?

Anu trecut intre Craciun si Anu Nou, am facut prima revizie. Compexit Bistrita.

Asadar: revizie 11.000 km.
Am ales sa fac acuma, pt ca aveam timp, si m-am tot gandit eu ca intr-un an ar trebui sa fac cam intre 15 si 20 mii de km si sa fac reviziile la inceput de iarna, numa bine pt motoras. Nu?
Revizia m-a costat 680 de lei, si am schimbat toate filtrele cu exceptia celui de motorina care nu era cazul. Am pus Castrol Edge 5W30, cel mai recomandat cica(desi aci sunt convins ca e doar politica de marketing in avantajul celor de la Castrol, intre noi fie vorba, au "impins" mai bine la baietii de la service).
Nu am la mine factura, daca e interesat cineva de datalii, o s-o postez.
Au incercat sa-mi activeze cornerring-ul, dar fara succes din pacate, la fel si DRL-urile. Daca stie cineva cum sa le activez fara ca cei de la service sa vada lucru asta si sa-mi pierd garantia, as vrea sa stiu. Deci asta insemnand o garantie cum ca cei de la service nu pot citi intr-un "log file" sau ceva ca am pus diagnoza fara licenta. Stiu, is pretentios, dar mai am 2 ani jumate de garantie, si as vrea sa fiu linistit din acest punct de vedere.

Multumesc anticipat.
Numai bine !
« Ultima Modificare: Ianuarie 17, 2011, 11:32:36 p.m. de mircea.dave »

Offline mircea.dave

• Expert
« Răspuns #37 : Iulie 16, 2010, 09:36:10 p.m. »
... si eu, am 100 Kg, dupa cum se si vede din pozele de la inceput, acuma m-ai facut curios. Cum "prind" un RS o sa ma cer la volan.  Totusi, e destul de greu dpdv al logisticii, sa cred, ca intr-o fabrica de scaune, pt un model de masina(sau doua, Octavia si Superb) sa ai trei skelete de scaune. (asta presupunand tot atatea matrite pt spuma). Pana si VW a dat "comanda" la doar doua skelete de volan prin 6 tipuri de design(cu 3 spite), stiu pt ca a fost ultimul proiect pe care l-am facut in Arad la o firma din domeniul safety-car-systems.
Oricum, e bine de stiut ce sustii. Mersi de remarca.
Spor in toate.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #36 : Iulie 16, 2010, 03:51:54 p.m. »

- dealerul mi-a zis ca pozele le-a facut la o Octavia RS ce o avea spre livrare, deci nu stiu de unde crezi tu ca scaunele "seamana" cu cele de pe RS. .. in fine ...  eu ma refeream, in exprimarea mea, cum ca profilul scaunelor din pachetul Dynamic, este identic cu cel de pe RS, tapiseria e cea care difera, de la caz la caz, uneori in functie de culoarea masinii.

confortul este altul , eu fiind un tip mai mare scaunele de RS se muleaza perfect , cele din pachetul dynamic deloc.
Dupa cum am zis le-am testat pe amndoua si aici nu ma refer la combinatia piele material.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Azi la 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de james kilowatt
[Iunie 08, 2026, 06:47:27 p.m.]

Problema electrica skoda octavia 2 1.9tdi de vizitator
[Iunie 08, 2026, 09:48:21 a.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de judge