Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Probleme trapa Octavia 1  (Citit de 7078 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ph09rle

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Baicoi
  • Mesaje postate: 153
  • Styling Club
    • Styling Club
  • Auto: PH 09 RLE
Re: Probleme trapa Octavia 1
« Răspuns #3 : Iulie 14, 2010, 08:18:13 p.m. »
ok! mersi dar am pus power tape unde este gaura in caroserie, acum nu mai intra apa si am facut asta pana reusesc sa cumpar chederul.
Skoda Octavia 2001, 1.9Tdi, 8v, 250nm, 110hp, ABS, ASR, climatronic, full piele, scaune incalzite, trapa electrica, un mic tuning

Offline lucian.1950

• Expert
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 548
  • Auto: OCTAVIA 2 - 1.9TDI
Re: Probleme trapa Octavia 1
« Răspuns #2 : Iulie 14, 2010, 07:56:41 p.m. »
La trape, in timp, se intimpla doua lucruri : in primul rind chederul imbatrineste, si mai ales la trapa nu faci nimic cu reparatii si silicoane, singura solutie este inlocuirea . Si a doua cauza probabila este deformarea trapei, din soc, din cauza de caldura...
Solutiile sint doua : vrei trapa mobila schimbi tot chederul. Daca nu-l schimbi, o inchizi, siliconezi si nu o mai deschizi nici-odata.

Offline ph09rle

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Baicoi
  • Mesaje postate: 153
  • Styling Club
    • Styling Club
  • Auto: PH 09 RLE
Probleme trapa Octavia 1
« Răspuns #1 : Iulie 14, 2010, 03:04:27 p.m. »
Buna ziua! De cateva zile m-am apucat sa rezolv problema infiltratiilor. Am desfacut tot interiorul, iar o problema cu infiltratia am rezolvat-o, furtunul de scurgere de la trapa era rupt. A doua problema pe care tot nu reusesc sa o rezolv este infiltratia pe la trapa. Aveam cateva elemente dezlipite si le-am lipit cu mastic. I-am facut un test si tot intra apa in masina. Sa fie chederul?
In prima poza ce este cu rosu este lipit cu mastic
In a 2-a poza ce este cu rosu este pe unde intra apa.
Multumesc astept ajutorul dvs.
Skoda Octavia 2001, 1.9Tdi, 8v, 250nm, 110hp, ABS, ASR, climatronic, full piele, scaune incalzite, trapa electrica, un mic tuning

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()