Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: PERIPETIE la ACHIZITIE Octavia 1 4x4 + INTREBARE  (Citit de 26325 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dayana

• Doar inscris
  • Locaţia: Pitesti
  • Mesaje postate: 5
  • EU si masinutza mea
  • Auto: Oct Eleg. 1,6 TDI
Re: PERIPETIE la ACHIZITIE Octavia 1 4x4 + INTREBARE
« Răspuns #11 : Iulie 19, 2010, 12:51:11 p.m. »
vino la Pitesti la Autec Autotechnik, aici gasesti si masini uzate la cele mai bune preturi, prin serviciul buy-back; sau intra peNU MAI POSTA LINKURI ACTIVE SPRE DOMENII .RO ! ESTE PRIMUL SI ULTIMUL AVERTISMENT. DACA VREI SA FACI RECLAMA TREBUIE SA PLATESTI. ca sa te convingi !
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 04:13:50 p.m. de Muad'Dib »

Offline diasomie

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 200
  • Auto: O1 1.8T 4x4 sedan
« Răspuns #10 : Iulie 19, 2010, 01:03:48 a.m. »
Iata alte posibile variante :
----

Mutumesc, una e si data, apoi sar din buget ca sunt neinmatriculate. Taxa ma costa in plus 1200 euroi. :(

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
Land Rover Discovery 3

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #8 : Iulie 18, 2010, 10:45:38 a.m. »
Inca o chestie,cum ai scris si mai sus. Daca vezi ca face gargara ca domn'le masina e buna,etc. si nu ar dori sa mearga sa o verifice,din start pica varianta. Pt ca sunt d astia care stiu ca masina are probleme si incep cu papagalul,ca sa moara...,sa faca....,masina e buna,nu ai de ce sa o verifici,etc. Tipic samsaresc,de aceea trebuie sa il simti. Si inca ceva,cumpara masina de la proprietar.  ;)

Offline BLiTZ

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 404
  • Newbie! :D
  • Auto: 911
« Răspuns #7 : Iulie 18, 2010, 08:20:52 a.m. »
Nu prea ai cum. Sunt masini destul de vechi si destul de rare a.i. sansa sa le gasesti "manarite rau" este foarte mare. Daca aud ceva de vreuna ok prin zona Brasovului iti dau de stire. Stiu 2-3 care vin frecvent in service de reprezentanta.
Cheers!
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață (sau stopurile de ceata)! ©Ioana

Offline diasomie

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #6 : Iulie 17, 2010, 11:17:00 p.m. »
pentru Micutzu ( la PM) Stiu despre ce masina e vorba si o respect..Pretul foarte bun pentru ce ofera. Dar eu nu am nevoie de asa ceva, Pur si simplu masina lui Doru e prea buna pentru ce stiu eu sa fac cu ea...Ii urez sa o cumpere cineva caruia i se potriveste si care este pasionat de masini. La mine e necesitate.

Un L&K 4x4 pe piata, nemodificat e la 6000 euro.am vazut acu ceva timp si la  5500 euro!!!!! 4x4 luat de la reprezentanta Skoda! Numa sa il gasesc... :D

Sa revenim la intrebarea mea...
Cum ati achizitionat sau  ce recomandati pentru achizitionare asa incat sa nu bat tara in lung si in lat degeaba si cu cheltuieli  f mari, pentru ca pur si simplu gasesc aceste cheltuieli un impediment..
Multumesc
« Ultima Modificare: Iulie 18, 2010, 12:06:48 a.m. de diasomie »

Offline papetz

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 482
    • ... and i'm a carrier!
  • Auto: 1.9 tdi 105 cp
« Răspuns #5 : Iulie 17, 2010, 11:06:10 p.m. »
daca tot zici ca ai mai avea  niste bani uita-te aici, http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=5192.0,

probabil ca mai bine de-atat n-ai cum s-o nimeresti  ;) .
succes la cumparare!
Nestle Boycott

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #4 : Iulie 17, 2010, 11:00:29 p.m. »
Da exista,dupa 20 mesaje poti da PM,UITASEM :042:
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline diasomie

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #3 : Iulie 17, 2010, 10:37:33 p.m. »
Multumesc Florin, asta e si fost ideea mea de la inceput, cat mai multe informatii cerute si eventual pe cineva care sa ma ajute..
INSA: pot sa spun ca multi vanzatori sunt de o mare nesimtire. NU TOTI..dar cam 50% dintre cei cu care am discutat te tratau asa ca .... "ce atatea date , ce atatea informatii domle  masina e perfecta. Vad ca matale esti nehotarat sa o iei ..Vii aici , in bucuresti si te convingi sa o iei pe loc.." sau " e a soramii si o vand , ce te doare ca am fiare de vanzare.." si daca i-am cautat numarul pe net ..le-am gasit si zece masini postate la vanzare..Nu am incredere in ei.
Pai nu imi permit sa le vad pe fiecare in parte. La unii am avut fler si nu m-am dus. Chair de aveau pretul pe care mi-l permit,  masinile lor NU s-au vandut de 2-3 luni. Inseamna ca ceva e putred..Alte masini au disparut din anunt in 3 ore....
In Vitan am vazut MASINI. media preturilor e la 20.000 euro /bucata.E alta clasa in care se joaca..Samsarul , cu blonda in dreapta isi "geluia" masina de 35 000 euro...Asta era imaginea de baza.
Au un talent samsarii in a negocia si a invarti de ma sperie. Si nu is nascut azi. Am negociat in bussines ani de zile si ii simt pe astia cu un psihic si fraze de otel. Sunt dificili.

Cat despre faza cu pre-testatul VAG com , Tavi mi-a zis clar : la masinile 4x4 pe benzina , NU se poate stabili kilometrajul corect, si nu poate vedea nici de exemplu starea turbinei.
Ca exemplu , la masina testata nu a iesit nici o  problema , chiar daca probabil in trecut a fast facuta zob si reasamblata..
Asa a patit-o actualul proprietar, de la care am vrut sa cumpar. A zis ca a testat-o doar cu VAGCOM si o sumara testare pe rampla la un service auto.

4x4 1,8T  Lauren..in oradea, doua bucati. Samsarul , cu atitudine de "nu raspund la sms"  - atat stia : "vii sa o vezi" Pana la Oradea fac 15  ore ! dus si 15 intors. Sa ma duc la ce?  DUpa niste poze facute in fata unui autohaus???

Alte pareri , strategii si experiente de cumparare?

Post Merge: Iulie 17, 2010, 10:57:47 p.m.
M i c u t z u, am incercat sa raspund la mesajul personal dar imi scrie ca "You are not allowed to send personal mesages..."

ceva restrictii ?
Raspund aici. Nu de pe autovit. Da argintie. Dar nu stiu daca e vorba de aceeasi masina.( asta testata si sectionata era break , argintie)
Pe autovit a fost saptamana aceasta doar una sau doua masini 1.8T. ambele oradea O firma si un samsar cu care si acum incerc sa discut.
« Ultima Modificare: Iulie 17, 2010, 10:57:47 p.m. de diasomie »

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #2 : Iulie 17, 2010, 10:22:00 p.m. »
Eu iti recomand sa i ceri peste 50 de poze facute la cel mai mic detaliu,orice,butoane,aripi,geamuri la care sa corespunda data de pe ele cu anul masinii de fabricatie. Cazul acesta patit de tine este 1 la 50 sa zic,deci,in viitor slabe sanse sa mai gasesti o asa masina.
O alta varianta ar fi sa rogi pe cineva care se pricepe sa i faca o testare cu vag com si cat de cat optic. Te scuteste de drumuri inutile,crede ma.  ;)

Daca gasesti vreuna in Ploiesti eu te ajut si ma duc cu baieti care se pricep chiar bine.  :082:

Offline diasomie

• Membru de baza
  • **
PERIPETIE la ACHIZITIE Octavia 1 4x4 + INTREBARE
« Răspuns #1 : Iulie 17, 2010, 10:12:38 p.m. »
Salut, postez aici ca sa nu poluez alte topicuri cu subiecte concrete.
Acum e vorba de barfa doar.
CAut de aproape jumate de an sa cumpar 0catavia 1 4x4 benzina..pana in 5700 eur ( pot si mai mult dar ..parca nu as da..)

Prima mea deplasare in concret la Bucale ( sunt din Iasi):
dupa multe telefoane la samsari plictisiti si nesimtiti am dat peste un baiat simtit si cu care m-am inteles, cu o masina la un pret foarte ok.
Am ajuns la Buc. am mers cu el in service  la RMT si SURPRIZA..
SE foieste se suceste Tavi ( la service) si vede ca amortizolrul spate era perpendicular pe solsi nu in 45 de grade..intra la banuieli. Scutul rupt si bucati de metal ( sub masina) pe partea din spate care erau modelate, taiate, modificate...
 isi mai cheama un amic, priceput si acesta se uita 10 secunde si arata o urma finuta de sudura ( mascata) cam la 20 cm inaintea rotilor din spate...Concluzia, masina avut un acident grav si TOATA partea din spate a fost preluata de la o alta masina si inlocuita, sudata.  sistemul de tractiue pastrat dar caroseria noua era de la model fara tractiune 4x4 , prin urmare avea alte puncte de prindere , in alt unghi pentru amortizoare...
Si asa din punct in punct....baietii de acolo m-au salvat de la o mare teapa..
Sincer ..din reactia vanzatorului, acesta nu a stiut nimic ( zic ca ma pricep ) la oameni. Era al 3-lea proprietar al masinii.
ce sa zic, motorul foarte bun , intretinuta f bine dar ...facuta din 2 masini..
mai citeste omul una alta mai aude povesti dar sa vada cu ochii lui..
Tare rau mi-a parut, pret bun , motor bun, vroiam sa o iau..dar..asta e .

ACUM daca am deschis topicul am si o intrebare:

la o astfel de deplasare am cheltuit peste 5oo ron. (cazare , tren, mancare , service)  Pai daca mai vad cateva masini prin tara, ma ruinez. la 5 masini testate ma golesc de app 2500 ron..!!
Nu am gasit niciodata mai multe masini in Bucuresti sa le vad deodata ( model mai rar 4x4 1,8 T)( ori nu ma puteam atinge de pret) ori nu ma intelegeam cu samsarul.
CE recomandati  ca strategie de cumparare? pentru ca actuala metoda , adica fixare intalnire, deplasare in tara e paguboasa si in plus auzem pe multi ca au vazut muulte masini pana au gasit ce au dorit  si si-au permis..
Ma gandesc ca nu toti sunteti din Bucuresti si poate v-ati lovit de problema acesta. Cum ati procedat voi la achizitie?

O seara buna

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de bogdanpiatra
[Iunie 20, 2026, 06:30:58 a.m.]

Turcaletul de vizitator
[Iunie 19, 2026, 12:51:17 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente