Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: daca sentinta e nefavorabila .... ce facem?  (Citit de 7023 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jepcarusam

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 106
  • Auto: matiz rosu furios
Re: daca sentinta e nefavorabila .... ce facem?
« Răspuns #4 : Septembrie 11, 2010, 01:49:47 a.m. »
http://www.amenda.ro/phpBB/viewtopic.php?f=2&t=30617 am gasit cateva raspunsuri pe acest forum .... am lamurit cateva probleme si au aparut altele .
1 potrivit art.15 (2) Constitutia Romaniei - Legea dispune numai pentru viitor, cu exceptia legii penale sau contraventionale mai favorabile. .... permisu era suspendat pentru un accident cu neacordare de prioritate ... daca il "conving" pe ala sa facem un constat amiabil :)) se anuleaza PV-ul ? offf ce idei am :)
2 art 209 OUG 195 (3) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule operează în ziua următoare celei în care a fost predat permisul de conducere sau, după caz, a expirat termenul de predare a acestuia.
  ziua in care s-a dat hotararea + 15 zile + 2 luni + 1 luna ----- asta inseamna cam anu trecut pe vremea asta ... e bine :))

Post Merge: Septembrie 12, 2010, 01:01:34 a.m.
putem presupune ceva mai activ .... ca am emotii =))
« Ultima Modificare: Septembrie 12, 2010, 01:01:34 a.m. de jepcarusam »
stiu faptele tale ..... zise Brucan si a plecat la o carte cu Sf Petru

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #3 : Septembrie 11, 2010, 01:27:19 a.m. »
recursul nu se comunica. si eu m-am trezit cu o amenda la care facusem contestatie ca se facuse recurs si se si castigase :O. asadar am ramas cu o paguba de 3000 lei.

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #2 : Septembrie 11, 2010, 01:09:31 a.m. »
Exact asta am  patit o  eu anul trecut. Am pierdut la recurs,nu am stiut ca s a dat sentinta pt ca  am lipsit de la sedinta,am intarziat peste 15 zile sa l depun si ca  atare am stat 4 luni pe bara,pt ca daca intarzii sa l depui la politie ti se mai prelungeste cu o luna.Plus ca  nu ai dreptul de  a  da nici examen de redobandire. Trebuie sa te interesezi daca  recursul de mai comunica,pt ca anul trecut nu se comunica.  ;)

Se considera permisul suspendat din ziua  in care il predai la politie.

Offline jepcarusam

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 106
  • Auto: matiz rosu furios
daca sentinta e nefavorabila .... ce facem?
« Răspuns #1 : Septembrie 11, 2010, 12:59:45 a.m. »
Daca am presupune evident prin absurd , ca un gabor ne-ar lua permisul , am contesta procesu verbal si ne-am recupera permisul pe timpul procesului . Am pierde fond , recurs , dupa 3 luni ne-ar veni acasa o recomandata (foita cum ca tre sa te duci la posta) , probabil de la politie ca tre sa predam permisu , dar nu ne ducem sa o ridicam , si am continua sa circulam cu permisu in buzunar .......

1 Daca ne opreste nentu politai .... ne aflam sub incidenta legii penale sau se considera ca nu am luat la cunostinta si doar se pune in aplicare sanctiunea civila (suspendarea permisului pe o perioada X)?
2 Se mai adauga cumva la pedeapsa un spor de 1 luna pentru ca nu l-am depus in termen ?
3 Se  mai poate da reexaminare pt scaderea pedepsei la 1 luna , daca nu am beneficiat de aceasta favoare in ultimii 2 ani si avem permis de 3 .. sau cum era textu ???
4 Se considera automat permisu suspendat pe perioada stabilita de sentinta judecatoreasca ??? indiferent daca il predam sau nu ???
stiu faptele tale ..... zise Brucan si a plecat la o carte cu Sf Petru

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()