Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Reparatie praguri - Fabia 1  (Citit de 11365 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ARM77

• Expert
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 693
Re: Reparatie praguri - Fabia 1
« Răspuns #4 : Ianuarie 14, 2011, 10:23:44 a.m. »
Salutare,
Fosta Skoda Fabia a avut intalnire cu o roata de camion,nai precis cu prezoanele lui.Toata partea stanga ,incepand de la usa spate a fost inlocuita: usa,prag aripa spate.Reparatia facuta la Avia Militari.Acum dupa 4 ani nu a aparut niciun punct de rugina,nu sunt diferente la vopsea-nu se cunoaste practic interventia.
Acum...dupa cum ti-e bafta!

Foste:Felicia 1.9D/2xFabia Sedan 1.9SDI/Fabia Combi 1.9TDI

Offline exxelar

• Junior
  • *
  • Locaţia: Rm. Valcea
  • Mesaje postate: 23
  • Auto: Skoda Fabia 1.9SDI
« Răspuns #3 : Ianuarie 14, 2011, 10:12:42 a.m. »
Mda, nu m-am gandit ca pragurile "noi" se pun muncitoreste cu flexu' si aparatul de sudura :) . Raman la reparat pragurile vechi.

Offline ady77

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 62
  • Auto: O2, 1.9 TDI
« Răspuns #2 : Ianuarie 14, 2011, 10:01:33 a.m. »
Si eu am avut pragul dreapta infundat bine (cand aveam tot fabia1) de la impactul cu un scuterist... Dispuneam de casco si am mers la constatare. Aici clar s-a trecut pe fisa inlociure prag. Am mers la service autorizat skoda AVIA motors din militari unde il cunosteam pe seful de service si i-am cerut parerea avand dubii ca in viitor imi va intra rugina in caroserie pt. ca automat pragurile trebuiesc taiate muncitoreste cu flexul, apoi sudate de un mester care face si tinichigerie si mecanica... cum se poarta la romani, dupa care din nou polizate pentru debavurare sudura, degresate, chituite, grunduite preferabil macar in doua straturi, vopsite... si nu in ultimul rand trebuie sa iei in considerare ca indiferenr cat de artistic ar fi facuta lucrarea in viitor sudura cedeaza de la sarcina, apar fisuri si de aici toate cele. In concluzie seful de service mi-a dat oarecum dreptate si m-a lasat sa decid. Sigur am ales varianta de indreptare chituire vopsire. Vreau sa-ti spun ca in final a iesit bine si de acum vreo 2 ani si jumatate nu se observa nimic.
Tu decizi, bafta.
Octavia 2 Elegance, 1.9 TDI/145 cp chiptuning

Offline exxelar

• Junior
  • *
  • Locaţia: Rm. Valcea
  • Mesaje postate: 23
  • Auto: Skoda Fabia 1.9SDI
Reparatie praguri - Fabia 1
« Răspuns #1 : Ianuarie 14, 2011, 09:39:03 a.m. »
Am ambele praguri infundate, asa am luat-o, acum (dupa 2 ani) ma streseaza, am intrebat la tinichigerie, mi-au zis ca le indreapta, vreo 500 ron ambele cu tot cu vopsit, acum, pierzand timpul pe net am gasit la autokarma "prag exterior tabla" la 200ron / bucata, sincer nu stiam ca se pot schimba cu totul.
Merita sa le schimb cu totul sau sa le repar? Ma intereseaza sa iasa cat mai bine, nu stiu daca alea noi se potrivesc 100%, etc .
« Ultima Modificare: Ianuarie 14, 2011, 09:41:05 a.m. de exxelar »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()