Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Troncaneli punte fata la denivelari/gropi  (Citit de 17408 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
Re: Troncaneli punte fata la denivelari/gropi
« Răspuns #13 : Octombrie 16, 2015, 10:47:03 p.m. »
Mondeo e din alta clasa si printre altele, e si mai bine antifonat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline ducu.

• Junior
  • *
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 61
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda octavia 2 1.6
« Răspuns #12 : Octombrie 01, 2015, 06:01:34 p.m. »
      N-am rezolvat mare lucru pt ca circul foarte putin si nu am dat importanta,nici nu deranjeaza prea mult dar poate fi din amortizor s-au din rulmentul de sus oricum de la o vreme mi se pare zgomotoasa in comparatie cu ale masini sau am devenit eu mai pretentios si nici nu am multi km vreo 56000 si pastrata cu mult simt de raspundere asta e...

Ma uitam la postarea mea si vad ca e din 2012 martie si n-am facut nimic pina acum dar dupa cum am mai spus nu derenjeaza atit de mult si totusi mai merg din cind in cind cu un prieten care are un ford mondeo  2008 si are178000 km si un a avut nici-o interventie la puntea fata,mai mult 80% din km i-a facut in bucuresti si vreau sa va spun ca un se aude absolut nimic in interior cind trece peste denivelari oare de ce la unele masini se poate si la altele  nu ca dif de pret la data respectiva era de cca 3000 euro.
« Ultima Modificare: Octombrie 01, 2015, 06:26:53 p.m. de M i c u t z u »

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3203
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
« Răspuns #11 : Septembrie 30, 2015, 01:31:34 p.m. »
Ducu a disparut de pe aici, daca mai intri cumva, ce ai mai facut?

revin cu problema zgomotului la denivelari mici si pentru care am inlocuit bieletele antiruliu la indicatia mecanicului de la un service mare dar nu de reprezentanta. fiindca totul fusese facut cu factura, am reclamat faptul ca nu s-a remediat problema si am fost din nou.Dupa proba de drum cu mecanicul respectiv a observat si el zgomotul, si dupa elevator , bataie cu ciocanul in cauciuc, dupa scoaterea bieletei de directie el a tras concluzia ca e din caseta. Ma indoiesc totusi, masina nu are absolut nici un fel de joc in volan, zgomotul pe care ei nu l-au mai reprodus dupa ce mi-au dat bieleta de directie jos nu parea ca  este cel cu care eram eu obisnuit.
Un coleg de pe aici a zis de bucsele la bara stabilizatoare, dar cei de la service nu au vrut sa le verifice spunand ca nu e de la ele.

Voi mai vedea, de caseta nu se pune vorba ca deocamdata acel zgomot e doar pe zonele cu denivelari mici, la cele mari nu se aude nimic si chiar nu am chef sa dau 3200 lei minim pentru probe. Voi incerca sa schimb bucsele de la bara stabilizatoare si eventual rulmentul din cap telescop, astea ar fi piesele la care uzura lor nu e foarte vizibila dar pot produce zgomote( in rest s-au verificat toate cu splintarul si sunt ok).

Intrebarea mea e in legatura cu caseta de directie. Aceste se pot repara? Exista kit de reparatie original? renteaza reparatia -adica rezultatele sunt de durata? Cat costa? Cat costa o caseta reconditionata cu piesa la schimb?  Am studiat putin netul dar nu imi este clar.......

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4545
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #10 : Martie 30, 2012, 11:22:35 a.m. »
e greu de spus: o bieleta de directie care are joc, vreun amortizor, un pivot de pe partea dreapta
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline ducu.

• Junior
  • *
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 61
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda octavia 2 1.6
« Răspuns #9 : Martie 30, 2012, 08:13:38 a.m. »
De citva timp se aude o troncaneala pe partea dreapta cind trec peste denivelari f.mici,am ridicat-o pe un elevator dar nu am putut constata nimic totul e teapan.are cineva vreo idee pina voi ajunge la un service.Multumesc anticipat si o zi buna tuturor iar celor aniversati azi La Multi Ani.

Offline azotoni

• Doar inscris
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: Superb/1.9TDI
« Răspuns #8 : Iunie 24, 2011, 05:20:52 p.m. »
Si eu am aceeasi problema.Cine ne poate ajuta?

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #7 : Aprilie 11, 2011, 09:18:45 a.m. »
Verifica bieletele de directie si cele anti-ruliu ;)

As mai adauga pivotii, daca zgomotul il face in orice situatie pe drum prost, si nu doar pe viraje...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline n.cristian

• Expert
  • Locaţia: HD/CJ
  • Mesaje postate: 1069
  • Lenea n-a ucis pe nimeni.
  • Auto: 1.6 MPI, BFQ
« Răspuns #6 : Aprilie 10, 2011, 10:27:29 p.m. »
La Cielo se desfac cele două șuruburi care țin etrierele și din cauza jocului, troncăne. Nu știu însă dacă asta e problema și în cazul lui @piticu, dar merită să tragă puțin de etriere să vadă dacă au joc sau nu.  :-?
Octavia 1 2004, 1.6MPI (BFQ) 102 Forest Gumpi, Black Magic
Do women shake the petrol pump after filling up, or is it just a man thing?

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #5 : Aprilie 10, 2011, 09:56:40 p.m. »
Eu am avut aceeasi problema cu troncanitul pe gropi si denivelari dar la cielo si am fost la un mecanic sa o ridice pe platforma si a vazut ca nu erau stranse nu stiu ce suruburi langa frane(a zis ce era dar nu mai tin minte) si le-a strans bine bine cu o cheie si a rezolvat treaba.
Acum nu cred ca se aplica si la tine daca nu o fi vazut niciun mecanic dar sa ii mai rogi sa verifice langa discuri toate suruburile.
Dimsport soft 175 cp

Offline piticu

• Doar inscris
  • Locaţia: buzau
  • Mesaje postate: 2
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda octavia 1 1.8T
« Răspuns #4 : Aprilie 10, 2011, 09:29:13 p.m. »
nu...in volan nu e nici o bataie

Offline pop cristian

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bistrita
  • Mesaje postate: 148
  • Auto: 1.9 / TDI / AHF
« Răspuns #3 : Aprilie 10, 2011, 06:07:16 p.m. »
Simti cumva acele trocaneli si ca o bataie de intensitate mai mare sau mai mica si in volan sau nu?
Skoda Octavia SLX 1.9 TDI / 110 cp/ AHF

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Aprilie 10, 2011, 05:56:24 p.m. »
Verifica bieletele de directie si cele anti-ruliu ;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline piticu

• Doar inscris
  • Locaţia: buzau
  • Mesaje postate: 2
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda octavia 1 1.8T
Troncaneli punte fata la denivelari/gropi
« Răspuns #1 : Aprilie 10, 2011, 05:40:28 p.m. »
am o problema care nu`mi da pace....am un troncanit la rotile din fata cand merg pe drum denivelat si in gropi....am schimbat amortizoarele+flanse si toate bucsile si tot imi troncanea. am fost la mecanic si mi`a zis ca e caseta de directie....am schimbat`o si pe aia(reconditionata). acum e adevarat ca sa dus mult din intensitatea troncanelii dar tot se mai aude....astept o parere...multumesc!!!
« Ultima Modificare: Aprilie 10, 2011, 05:59:49 p.m. de A V A T A R »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()