Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Elcar Gid Buzau  (Citit de 45849 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
Raspuns: Elcar Gid Buzau
« Răspuns #13 : Aprilie 18, 2008, 11:03:54 a.m. »
merci Master  :032:

O sa spun si de ce nu alimentez NICIODATA peste. Am avut un Ford vechi si la un moment dat mi-a pus un nene de la Petrom peste, adica s-a chinuit cum zicea si VFA pana au mai intrat vreo 5 l cred. Rezultatul a fost ca fiind vara mi-a dat pe afara si sub bacheta din spate. Nu va spun ce chin a fost pana a iesit tot mirosul din masina...
Deci, nimeni nu-mi pune benzina in masina la benzinarie si eu scot furtunul in momentul in care a sarit blocajul sau cum i-o zice. Si n-avea absolut nici un sens sa mint, ca eu incerc sa aflu ce pot face (daca tine de mine) ca sa nu mai apara toate aceste erori, dar cum spuneam si inainte, la Elcar n-au reusit sa fie coerenti ... si din cate au zis eu de bine fac bine (desi nu-s sigura ca m-au crezut, dar ca si la toate celelalte probleme, n-au avut nici o rezolvare), dar atunci care o fi problema?  :039:

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #12 : Aprilie 18, 2008, 10:57:43 a.m. »
Plus schimbat filtrul de benzina la 11.5 k km, o eroare aparuta si stearsa iar, ca pun benzina peste momentul in care sare blocajul la pompa (CEEA CE NU E ADEVARAT!). Le zic ca nu pun niciodata peste, imi zic ca e ok sa fac asa, dar atunci de ce apar aceste erori?? n-au fost in stare sa ma lamureasca sau sa dea un raspuns coerent.

Cand se declanseaza pompa, abia ai alimentat cu cei 55l ai rezervorului principal. Cum adica sa nu mai alimentezi peste?! pai si rezerva de 7l cui o lasi?!  :042: Motiv pueril si naiv.
Apoi, filtrul de benzina se schimba la 30-40k km si dupa ce-l schimbi, se simte o diferenta in bine a raspunsului motor, nu la fel sau in rau.  :-w
In fine, asa cum am discutat impreuna, am sa incerc sa-ti rezolv chinurile. Nu dezarma.  ;;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #11 : Aprilie 18, 2008, 10:23:28 a.m. »
Am fost ieri la prima revizie, considerand ca merita drumul la ce bine a iesit totul in ianuarie. Din pacate n-a fost asa. Desi in ianuarie mi-au reglat cutia de viteze chiar destul de bine, acum au dereglat-o f rau. A tinut cam 50 km dupa iesirea din Buzau si cand am ajuns in Bucuresti abia intra in vit 1 si asta extrem de greu. Mai bine o lasam asa cum o facusera in ianuarie, ca 50% mergea bine, acum degeaba imi pare rau :(
Plus schimbat filtrul de benzina la 11.5 k km, o eroare aparuta si stearsa iar, ca pun benzina peste momentul in care sare blocajul la pompa (CEEA CE NU E ADEVARAT!). Le zic ca nu pun niciodata peste, imi zic ca e ok sa fac asa, dar atunci de ce apar aceste erori?? n-au fost in stare sa ma lamureasca sau sa dea un raspuns coerent.
La reclamatia ca imi moare motorul la relanti, STAND la semafor, mi se raspunde ca sa acelerez mai tare cand plec de pe loc. Repet, masina STATEA, era rosu... la care consilierul de service imi spune ca si lui i-a murit motorul cand a bagat o masina in hala. Ar trebui sa ma incalzeasca asta??
Per ansamblu, am facut drumul degeaba si e mai rau decat cand am dus masina acolo. Si au mai fost multe....

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
R?spuns: Elcar Gid Buzau
« Răspuns #10 : Martie 16, 2008, 06:51:09 p.m. »
din cate am mai vazut si am mai intalnit  ;) ar trebui sa se uite la contactul de la pedala de ambreiaj  8-}

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #9 : Martie 15, 2008, 10:12:32 p.m. »
@coco-caty - n-a disparut, moare si motorul, consumul e f mare la relanti.... ma duc in aprilie la prima revizie si voi vedea ce va fi. iesise o eroare de alternator, au sters-o, dar dupa m-au sunat sa ma intrebe daca e mai bine, le-am raspuns ca nu si mi-au spus ca ma asteapta sa mai incerce sa remedieze

Offline D.I.I.

• Expert
  • Locaţia: BraZil
  • Mesaje postate: 469
  • Auto: 1.9PDI (140)
« Răspuns #8 : Martie 15, 2008, 07:24:39 p.m. »
Si eu imi fac reviziile si orice alte interventii la Elcar Gid. Jos palaria pentru modul cum trateaza clientul si nu numai. <))
O2 Elegance - Tuning by Autostyl & Milotec, Zexstar LedTuning, DimSport, OZ Racing, 2DIN DVD/GPS/Mp3

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #7 : Martie 15, 2008, 06:42:29 p.m. »
pana la urma ti-a disparut si accelerarea la mers in gol    :( ?

Offline BLiTZ

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 404
  • Newbie! :D
  • Auto: 911
« Răspuns #6 : Februarie 03, 2008, 08:44:45 p.m. »
De asta am zis ca nu m-am asteptat la minuni, dar se vedea ca s-au straduit.
Asta e munca lui Vlad Rusnacenco, fostul director de service de acolo. Am toata stima pentru el, din pacate a plecat de la Elcar Gid. Oricum, sper ca lucrurile sa ramana asa cum le-a aranjat el multa vreme!
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață (sau stopurile de ceata)! ©Ioana

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #5 : Ianuarie 29, 2008, 01:28:02 p.m. »
nu stiu cum a fost inainte de zici 's-au schimbat lucrurile'. Vineri am ajuns pt prima data in viata mea in Buzau si la Elcar.
S-au chinuit o zi intreaga (8-17.20) cu masina mea, bagata in service cum am ajuns, lucrat la ea tot timpul mai putin pauza de masa (lucru perfect normal), veneau sa-mi spuna: e aia, e ailalta, haideti la o proba de drum.
De asta am zis ca nu m-am asteptat la minuni, dar se vedea ca s-au straduit.

Offline bogdanbran2002

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: fabia2 1.4, 86 cp
« Răspuns #4 : Ianuarie 29, 2008, 01:22:10 p.m. »
chiar s-au schimbat lucrurile? sa sune din service? foarte tare :-o
skoda fabia 2 elegance 1.4, 16v, 86 cp, an 2008, BXW
B 02 BRZ

Offline Crina

• Gold member
« Răspuns #3 : Ianuarie 29, 2008, 01:17:35 p.m. »
azi am fost sunata sa ma intrebe cum se comporta masina (din service nu de la relatii cu clientii), le-am spus ce-am scris si mai sus si m-au invitat din nou sa incerce sa remedieze problemele ramase. impresionant

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #2 : Ianuarie 28, 2008, 09:30:26 p.m. »
 :040: :040: :040: bravo celor de acolo.
Crina, sper din tot sufletul sa se rezolve toate  :082:

Offline Crina

• Gold member
Elcar Gid Buzau
« Răspuns #1 : Ianuarie 28, 2008, 09:03:59 p.m. »
Deschid acest topic deoarece in disperarea mea cu Tour-ul nou si plin de probleme, dupa ce am trecut prin service-uri in Bucuresti si nu s-a intamplat mare lucru, am ajuns si la ei.
Il recomand cu caldura, datorita modului in care stiu sa se poarte cu clientul.

Lista de probleme a fost f lunga (frane, scartaieli, geometrie, cotiera, cutia de viteze si accelerare aiurea la relanti+consum f mare). De fiecare data m-au invitat in proba de drum, au descoperit si alte lucruri de care nu stiam, au remediat tot ce au putut.
Din pacate a ramas accelerarea la relanti (a dat o eroare de alternator, am primit azi mesaj sa mai verific sau sa le spun sa verifice la urmatoarea vizita) si viteza 1. A fost primul service in care s-a recunoscut ca ceva nu e in regula cu cutia de viteze pt ca de multe ori nu vrea sa intre in vit 1. Dar din pacate n-au reusit s-o regleze ok (au reglat admirabil in schimb marsalierul si vit 2-un pas inainte...).

Dar sa va zic o faza SF: eram de la 8 dimineata acolo, si pe la 16 si ceva deja nu mai puteam (stres, oboseala) si ma uitam in gol spre service. Si vine cineva din service ma ia inauntru si-si cere scuze ca au oprit lucrul la masina mea fiindca vas-ul e la alta masina, dar termina repede. Sa cad jos nu alta. L-am zis ca nu e nici o problema si ca nu ma grabesc.
Oricum, nu ma asteptam la minuni, dar s-au purtat fantastic si pt asta 2 mil de bile albe!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()