Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Colantare skoda  (Citit de 15477 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.6 FSI, 115 CP
Re: Colantare skoda
« Răspuns #21 : Iunie 22, 2013, 11:43:21 p.m. »
Lasa ca si eu am avut Casco in primul an, 3200 lei ... in al doilea an imi cereau 3600 lei, fara sa fi apelat cu ceva la ei.  Am ajuns sa ne rugam de jigodii sa ne repare masinile asa cum trebuie, indiferent de paguba (nu zic de 1-2 ciupituri pe capota ...), pe banii nostri. La dimensiunile puse de Liviu deja dau dovada de mai mult decat nesimtire ... de la niste ciupituri pe ca[ota ajuns sa spuna ca nici un parbriz spart nu face obiectul schimbarii, ca nici o usa infundata nu este prea infundata pt schimbat ... si tot asa ... D-aia au ajuns sa aiba salarii de 80-100K de euro pe luna managerii din asigurari, ca sunt saraci lipiti.
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Cont sters
« Răspuns #20 : Iunie 22, 2013, 10:33:22 p.m. »
Si nu tot matale platesti bre, anul urmator? CASCO il folosesti cand ai o paguba de macar o mie de euro, nu pentru o vopsire de capota, ca pe urma stati si va minunati de ce cresc primele de asigurare de la an la an...

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.6 FSI, 115 CP
« Răspuns #19 : Iunie 22, 2013, 10:19:53 p.m. »
nu am putut trata cu cei de la Asigurari revopsire.
Daca ei sunt atata de nesimtiti, in cazul asta iei un ciocan d-ala de scos cuie, de tamplarie, si ii tragi serios cateva gauri, ca sa nu mai aiba nici ce repara ... si ti-o vor schimba, fie ca vor, fie ca nu vor ...
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline blez

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 102
  • B 911 HRC
  • Auto: Skoda Superb 3 - 2.0 TSI
« Răspuns #18 : Iunie 22, 2013, 09:32:24 p.m. »
Am presupus. Nu am fost niciodata la Casco pana acum pentru probleme asa minore...dar fiind masina luata prin Unicredit si Casco la Alliantz...toate fiind ale lui Tiriac ma gadeam ca tin la masina care poate fi a lor daca nu platesc ratele.

B 911 HRC - Skoda Superb 3 - 2.0 TSI / 280 Hp / 4x4 / DSG
"Money can't buy happiness? Look at the fucking smile on my face. Ear to ear baby"

Offline Memphis CZC

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 284
  • Doar Inscris de ceva timp
  • Auto: Octavia RS 2.0 TFSI
« Răspuns #17 : Iunie 22, 2013, 09:31:50 p.m. »
eu acu 6 ani aveam 2 chei trase pe portiere (urasc sa dau bani la tiganii de prin bucuresti), cateva pietre sarite pe capota si bara atinsa in parcare (probabil de o blonda) si cei de la alliantz mi-au dat vopsire totala. Acu nu stiu cum mai stau lucrurile ...

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #16 : Iunie 22, 2013, 09:24:37 p.m. »
Eu nu stiu cum spuneti ca puteti obtine vopsire capota sau alt element de caroserie, pentru cateva ciobituri cauzate de pietricele, ca la Sibiu nu stiu pe nimeni si nu am putut trata cu cei de la Asigurari revopsire. Mie mi-a sarit in doua locuri lacul pe capota motor cca. 12x12 mm, respectiv, 15x10 mm si au spus ca nu face obiectul. Chiar nu vreau sa-mi provoc dauna cu buna stire pentru a beneficia de CASCO.
Cred ca trebuie sa fi in "acvariu " cu cei de la asigurare.
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline blez

• Membru de baza
  • **
  • B 911 HRC
« Răspuns #15 : Iunie 22, 2013, 09:14:58 p.m. »
130 lei a costat capota.

Am casco pe toata durata credit-ului cu rata fixa. As fi putut sa revopsesc fara probleme. Insa fiind masina de firma alerg foarte mult cu ea (a se vedea cei 21.000km din februarie pana acum). Daca tin masina in service 2-3 zile pt vopsit sunt mort !!
"Money can't buy happiness? Look at the fucking smile on my face. Ear to ear baby"

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #14 : Iunie 22, 2013, 05:55:28 p.m. »
Alternativa la colantare este solutia elastifianta care se pune in vopsea la (re)vopsire si care asigura o oarecare protectie la proiectilele mici...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Limit

• Gold member
  • Locaţia: Slatina
  • Mesaje postate: 959
  • I like to drive
  • Auto: O2FL, 2.0TDI 175cp
« Răspuns #13 : Iunie 22, 2013, 04:35:11 p.m. »
Sunt in aceeasi situatie ca si tine vis-a-vis de torturile pe care le primeste capota.
Mai nou am observat ca se urca si pisicele pe ea.
Cat a costat colantarea capotei?
M-ar interesa si pe mine.
Dimsport soft 175 cp

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Cont sters
« Răspuns #12 : Iunie 22, 2013, 04:24:57 p.m. »
Cat te costa pentru toata masina? E o alternativa interesanta in locul vopsitului, dar meseriasul care o aplica trebuie sa aiba multa rabdare si sa lucreze cu migala, ca altfel iese tiganie gen taxiuri colantate, unde daca te uiti mai cu atentie e imposibil sa nu descoperi vreo zona lucrata aiurea.

Offline blez

• Membru de baza
  • **
  • B 911 HRC
« Răspuns #11 : Iunie 22, 2013, 01:57:15 p.m. »
Ma saturasem ca de la viteza si de la drumurile minunate din Romania sa mi se sableze capota (de la nisip) si sa-mi sara pietre pe capota sa-mi sara vopseaua (~6-10 puncte in 5luni de cand am scos masina din showroom) am decis sa pun folie pe capota.

A iesit ceva de genul: [size=78%]http://i43.tinypic.com/11j94p2.jpg[/size]

Sunt dezamagit insa ca tipul care a pus folia a zis ca nu se merita sa pun folie pe bandourile de plastic din interior (cele de pe usa si de pe bord). Au prea multe gaurele si nu se va lipii folia cum trebuie existand riscul sa se desprinda. El imi poate lua banii dar nu vrea sa-l injur dupa. Mai caut solutii idei. Sunt determinat sa fac masina neagra complet...urmand pe urma sa fac cumva plafonul negru complet.

Offline drapar

• Gold member
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
« Răspuns #10 : Mai 19, 2011, 09:29:53 p.m. »
Cand am pus colant negru pe stalpii Fabiei am apelat la autoaccesorii.ro (in Buc.): autoaccesorii.ro/sticker_category.php?parent=80
« Ultima Modificare: Mai 19, 2011, 11:05:08 p.m. de FDR »
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Cont sters
« Răspuns #9 : Mai 19, 2011, 08:38:51 p.m. »
Stie cineva in Constanta o firma care lucreaza profesionist si cu material de calitate? Am comandat masina de culoare alba (nu-mi place, dar ca sa fac pe plac familiei X( ) si as vrea sa montez folie fumurie pe faruri, proiectoare si stopuri, ca sa fie ceva contrast. Nu as vrea sa ma deplasez pana la Bucuresti doar pentru atat...

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #8 : Mai 19, 2011, 08:10:07 p.m. »
Nu in capitala, ca nu ajung usor acolo :D

DCM are niste preturi...PREA MARI, sa-mi fie cu iertare !

Foliile le gasesti la 35 lei/set (le vinde o firma din Pitesti) si ajung pt montaj blocuri optice fata/spate.
De ce sa dau 150 lei faruri+proiectoare si alti 50 lei minim pt montaj la DCM ? :-?
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #7 : Mai 19, 2011, 06:59:18 p.m. »
unde le-ai pus doru? in bucuresti?
eu am gasit la astia http:// www. dcmdesign.ro/ colantari.php
Life is a lesson. Live and learn.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()