Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: probleme asr abs  (Citit de 9295 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline landser

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 269
  • Skoda Superb 1,9TDI AWX 131 CP BJ2007
Re: probleme asr abs
« Răspuns #5 : Octombrie 27, 2011, 11:32:00 p.m. »
nu te mai obosi sa cauti la magazin pt ca nu se merita!De la dezmembrari e cel mai indicat dar vezi sa nu ti dea alt tip(adica sa fie cu ESPsau alt tip sa fie doar cu ABS)adica sa ti dea exact ce ai tu pe masina!(i a codul piesei)
Skoda Superb 1,9TDI AWX 131CP BJ2007/Skoda Octavia 1,9TDI AXR 101CP BJ2008

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #4 : Octombrie 27, 2011, 11:19:20 p.m. »
Eu as zice sa ceri o oferta aici pe forum la http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=7582.90. Cu siguranta vei obtine o oferta mai buna decat cea de la dealer.
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline Marius_8403

• Doar inscris
  • Locaţia: PITESTI
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda fabia combi
« Răspuns #3 : Octombrie 27, 2011, 09:53:03 p.m. »
Salut ,
Am o Skoda Fabia Combi , 1.9TDI (2002). De ceva timp am martorii abs+asr aprinsii. Am pus masina pe tester si mi-a aparut ca s-a dus pompa de abs. Ma poate ajuta cine cu o informatie , unde pot gasii asa ceva mai ieftin ?
Am niste oferte , dar vreau sa vad sigur...pentru ca la pretul din service, mai bine imi cumpar maisna noua.
Daca ma poate ajuta careva astept un raspuns...

Offline xxleeus

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 306
    • Cameraman nunti botezuri
  • Auto: 1.8TSI-DSG
« Răspuns #2 : Iunie 09, 2011, 07:44:08 a.m. »
Eroarea iti indica o problema de natura electrica pe circuitul senzorului; de regula, este vorba despre o intrerupere a circuitului. Unde se poate produce aceasta intrerupere(?!), urmeaza sa depistezi, desi, intreruperile intermitente sunt cel mai greu de depistat. In circuit ai: senzor, mufa, cablaj...spor la depistarea problemei  :046:
Superb 1.8TSI + DSG    Diagnoza VCDS
Filmari evenimente.

Offline cristi_i2

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 25
  • Doar Inscris
  • Auto: octavia tour 1.6
probleme asr abs
« Răspuns #1 : Iunie 09, 2011, 02:11:13 a.m. »
sal, am o octavia combi 1.6 102 CP din 2001 145000KM, si am mari probleme cu ea sper sa imi dati niste sfaturi bune.
prima problema- acum 3 sapatamani sa aprins in bord martorul abs si asr (deci sau decuplat) asta s-a intamplat cand am intrat intr-o benzinarie, fara sa umblu la masina fara nimic, am facut o scanare cu vag-ul si imi apare urmatoarea eroare:

1 Fault Found
00283 - ABS Wheel Speed Sensor; Front Left  (G47)
            012 - Electrical Fault in Circuit

am dat roata jos am dat etrieru jos discu tot, nam reusit sa scot senzorul de acolo, problema este ca imi da aceasi eroare si daca scot mufa de la senzor..... aici mam pierdut rau de tot. nu stiu daca e senzorul sau este alceva, daca scot senzorul la aceasta roata nu se intampla nimic insa daca scot senzorul la alta roata palpaie frana de mana si piuie in acelasi timp....
dupa ce am curatat senzorul bine si lam sters dupa 1 zi sau stins si mergea abs dar dupa alte 2 zile sau reaprins si au stat aprinse circa 30 min dupa care sau stins si nau mai aparut
 aveti vreun sfat ? s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? trebuie schimbat ceva?
« Ultima Modificare: Iunie 09, 2011, 02:12:54 a.m. de cristi_i2 »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()