Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Accident in care sunt prins la mijloc...  (Citit de 6389 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mariusicha

• Doar inscris
  • Locaţia: Cluj Napoca
  • Mesaje postate: 16
  • Is din Chiatra Niamtz uai!
  • Auto: Octavia 1.4 16V
Re: Accident in care sunt prins la mijloc...
« Răspuns #2 : Iunie 19, 2011, 08:19:29 p.m. »
O sa raspund tot eu, poate va mai fi cineva in situatia mea cu problema asta.

Dupa ce m-am documentat mai mult se pare ca intradevar asta e procedura in caz de accident cu vatamare. In cazul neinceperii urmaririi penale (adica victima nu a depus plangere pana la urma) abia dupa o perioada de cel putin 10 zile se poate elibera procesul verbal de constatare/accident.

In schimb, din ceea ce am inteles eu si probabil ce o sa si fac pana la urma, pagubitul se poate adresa la asigurator inainte de trecerea celor 10 zile pentru crearea dosarului de dauna cerandu-i asiguratorului sa inainteze o cerere la politia rutiera pentru a elibera o dovada in acest sens cu detalii privind accidentul, persoanele implicate si daunele.
_{O_O}_ SOT I 1.4 16V

Offline mariusicha

• Doar inscris
  • Locaţia: Cluj Napoca
  • Mesaje postate: 16
  • Is din Chiatra Niamtz uai!
  • Auto: Octavia 1.4 16V
Accident in care sunt prins la mijloc...
« Răspuns #1 : Iunie 17, 2011, 04:10:12 p.m. »
Salut,

Am nevoie de cateva sfaturi de la voi in legatura cu un accident petrecut ieri si in care am fost indirect implicat.

Cand am iesit de la servici mi-am gasit masina avariata (era parcata) de o masina care la randul ei a fost acrosata de alta intr-o intersectie.

In accident a fost si o victima cu vatamare usoara care a decis sa nu faca plangere penala (cel putin momentan).

Am fost ieri sa dau declaratii si sa scot autorizatie de reparatie etc. dar cand a venit vorba sa imi elibereze procesul verbal de constatare sa pot merge la asigurari cu el, agentul de circulatie a spus ca nu imi poate elibera pe loc documentul ci numai dupa 2 saptamani.

Vreau sa va intreb daca este corect din punctul de vedere legal aceasta afirmatie sau ar trebui sa cer express documentul sau daca exista alt fel in care sa pot face dovada de proces verbal pentru constatare daune de catre asigurator.

Am fost prins cum sa spun la mijloc intre cei 2 care au fost implicati direct in accident si din spusele agentului in acest caz dureaza 10 zile  (2 saptamani) pana se poate elibera.

Multumesc mult pentru orice sfat imi puteti da sa imi pot incepe dosarul de dauna cat mai repede.
« Ultima Modificare: Iunie 17, 2011, 04:13:36 p.m. de mariusicha »
_{O_O}_ SOT I 1.4 16V

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()