Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: DELCAR Brasov  (Citit de 30548 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aronbv

• Gold member
  • Locaţia: Brasov, Romania
  • Mesaje postate: 1134
  • Simply clever... BV-90-CTI
    • Traduceri-Forditasok-Translations
  • Auto: Octavia 2 1.6MPI BSE
Re: DELCAR Brasov
« Răspuns #7 : Iulie 30, 2009, 04:48:54 p.m. »
Încerc să-mi revin din euforia că am din nou maşină  iuhuu şi să comentez serviciile de la Delcar.
Am avut partea dreaptă toată pictată cu cheia de o mână criminală, pragul îndoit (ups, that was me), uşa faţă stânga înfundată de cineva în parcare care nu avea loc să treacă, bara spate zgâriată.

După constatări la Generali m-am dus la Delcar să fac programare pentru service. A venit consultantul s-a uitat la maşină, mi-a recomandat să mă duc înapoi la asigurări să-mi treacă uşiţa de la rezervor la înclocuit, pentru că e crăpată şi este foarte posibil să se rupă când se vopseşte. Zis şi făcut. Programată maşina, mi s-a spus că fiind sezon de concedii şi serviceul destul de aglomerat va dura undeva la 10 zile.

Cu greu am rezistat, au trecut zilele... si azi, la 10 dimineaţa (9 zile) m-au sunat că e gata, pot să mă duc după ea. Cristi mi-a şoptit deja aseară că e gata, încă o dată mulţumiri pentru montajul tempomatului.
M-am dus, era acolo frumoasă, vopsită, au dispărut toate vânătâile, ce mai... era Delfinul meu scump în formă, gata să muşte din asfalt :D

Sunt foarte mulţumit, tinichigii şi vopsitori tot respectul pentru ce aţi făcut!

Pentru Cristi şi domnul Liviu Stan, mulţumiri încă o dată!

« Ultima Modificare: Iulie 30, 2009, 05:24:16 p.m. de aronbv »
Eat shit. A billion flies can't be wrong!

Offline Ursu

• Junior
  • *
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 25
  • Auto: 1.8T 20V 150CP
« Răspuns #6 : Iunie 02, 2009, 11:07:41 p.m. »
am avut si eu probl cu pupaza mea... vara trecuta...
dupa sonda lambda schimbata, vreo 7 testere... si acelasi raspuns (schimba banzinaria)

am zis ca... trebuie sa merg la reprezentanta...

fiind din brasov... am dat un telefon, mi s-a facut programare in data de x la ora x...
m-am prezentat la Delcar Brasov... si dupa o diagnoza completa... aflu ca am 2 furtunase intepate...
se face comanda, se inlocuiesc... pretul final fiind de 150 lei (50 lei furtunasul*2=100 lei si 50 lei mana de lucru)
dupa acest lucru nu am mai avut probl cu acel martor de bord...

nota 10 Delcar Brasov, tot respectul pentru ei

sa auzim de bine
Devotat celor ce iubesc marca...
...calau pt cei care isi bat joc de ea.

SOT 1.8T-20V

Offline cgadalean

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.4 16v 74kw
« Răspuns #5 : Iunie 02, 2009, 09:33:47 p.m. »
Pentru a face rau nu ai nevoie de mai nimic... pentru a face un bine ai nevoie de foarte multe lucruri printre care se numara si bunavointa... sau stim cu totii de cati muschi faciali ai nevoi pentru a schita un zambet si de cati sunt nevoie pentru a lovi pe cineva... Ai avut nenorocul sa te numeri printre acei care au avut parte de neplaceri intr-o reprezentanta, insa marca in sine nu a gresit cu nimic, de vina suntem noi oamenii pentru ca nu stim sa ne respectam unii pe altii, si daca e sa fim incapatanati ... poi suntem campioni!!! Speram ca pe viitor sa nu mai ai parte de alte neplaceri de acest fel.
Skoda Fabia Elegance combi 1.4 16v 74kw 2002
Oricine are dreptul sa fie prost, pacat ca unii abuzeaza de acest drept...

Offline berbecutio

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1
  • Auto: 1.9 TDI 105 CP
« Răspuns #4 : Iunie 02, 2009, 09:04:14 p.m. »
Delcar Brasov?!?!?!

Sa va zic de la inceput. Skoda Octavia II..5000 km la bord...am dat cu ea pe un drum laturalnic din BZ intr-o groapa plina de apa care avea un mal de beton in mijloc = > masina praf: baie, radiatoare, airbaguri sarite in bot (al meu), parbriz..spart de mine cu capul, desi aveam centura..etc. Duc masina pe platforma la Delcar vineri, vine luni reprezentantul Allianz, face constatarea...Delcar ma asigura ca in max. 7 zile lucratoare am masina. Dupa 10 zile ma suna sa-mi zica de o noua (re) constatare...mai dureaza inca o saptamana. In sfarsit..dupa mai bine de 3 sapt. vin sa iau masina...totul parea ok. La prima revizie mi se spune ca mai aveam un kil de ulei in baie (de ce nu s-a aprins nimik in bord??) si ca e ulei pe scut. De aici incepe de fapt povestea: din august pana in decembrie masina a pierdut ulei non-stop (fac cam 5000 km/luna) pana s-au hotarat - la insistentele mele sa verifice totusi si simeringul de palier (era cam complicat sa faci reconstatare dupa 5 luni, nu?), care cu tot cu manopera face vreo 10 milioane. Subliniez: mecanicii de la Delcar la fiecare vizita a mea din cele 10 in 5 luni imi spuneau ca nu stiu de unde poa sa fie.
Am luat masina si am plecat cu ciobanii aia urland dupa mine sa le dau banii. Am fost asigurat inainte ca totul e ok. In drum spre B intru intr-o depasire mai "fortzoasa" pe centura Ploiestiului si incepe sa patineze ambreiajul..era sa mor acolo..venea un Cargobull din fata. Ii sun a doua zi si-mi spun ca da..ei au vazut ca volanta si discul sunt pline de ulei.
Ma stapanesc in a trage eu concluziile. Va las pe voi. Eu pot doar sa nu mai trec pe-acolo niciodata si sa-mi conving seful de achizitii la urmatoarea flota sa nu mai alegem acest tip de masina din cauza serviciilor mizerabile si a incompetentei celor din service.
As continua cu exemplele celorlalti colegi ai mei, detinatori ai acelasuiasi tip de masina, care au avut probleme similare. Dar le las lor placerea asta, daca ajung pe aici.

Offline raul_tdi

• Junior
  • *
  • Locaţia: Brasov
  • Mesaje postate: 77
  • Auto: vw touareg
« Răspuns #3 : Aprilie 20, 2009, 01:33:13 p.m. »
am fost in service la delcar sa intreb de intretinerea masinii pe care am luat-o de o saptamana ; fostul proprietar a pierdut cartea de service, a fost surprinzator de amabil consultantul cu care am vorbit desi mai avea inca 4 clienti care il asteptau mi-a spus exact ce s-a facut la masina la ei ... tot istoricul , ce a fost reparat la caroserie , cand a fost ultima oara la ei in service si cand ar trebui s-o duc la urmatoarea revizie .... deci eu am plecat multumit de acolo. am mai avut ceva nemultumiri acum vreo 4-5 ani cand am avut o octavia din 2003 tot 1.9 tdi legat de vopsitorie : mi-a vopsit bara fata si mi-a gazat capota si aripa stanga .... s-a rezolvat pe loc in cam 15 minute .... deci tot ok 
ex O2 1.9 TDI /07   
 VW Touareg 2.5 TDI /09

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
R?spuns: DELCAR Brasov
« Răspuns #2 : Februarie 08, 2008, 09:35:02 p.m. »
Pentru mine a fost de ajuns sa ajunga pe mainile lui Cristi si m am linistit.Ca o fi reparat o Petre sau altcineva important este ca sunt fff multumit. :082:

Offline CRISTI

• Gold member
  • Locaţia: Sighisoara
  • Mesaje postate: 1017
  • it's not just about the horsepower..
DELCAR Brasov
« Răspuns #1 : Februarie 01, 2008, 10:03:58 p.m. »
Am fost de 2 ori deja in service la Delcar, o data pentru o verificare a starii generale a masinii inainte de plecarea in Austria si ulterior pentru revizia la 37 de mii de km. Nota 10 din partea mea pentru service! Un merit aparte pentru mine il are Cristi (Blitz). Daca ajungeti in service..faceti cumva sa ajunga masina voastra pe mainile lui Petre! Mii de multumiri baieti!! :032:
Audi A4 2006
Octavia II 2008

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

* Mesaje recente

Re: please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Re: please help de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 03:20:35 p.m.]

please help de castelan
[Aprilie 20, 2026, 02:13:48 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]