Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Diferenta dintre Skoda1 si Skoda2  (Citit de 9329 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mnp

• Gold member
  • Locaţia: sibiu
  • Mesaje postate: 613
  • Octavia fabricata Vineri 13
  • Auto: OII FL 1.6 TDI
Re: Diferenta dintre Skoda1 si Skoda2
« Răspuns #5 : Iulie 25, 2011, 10:04:46 p.m. »
Daca ai bani mergi pe O2 !
Este peste O1 la toate capitolele.
(acum sper sa nu-mi sariti in cap toti posesorii de O1 )
Am in familie ambele dar inclin spre O2.

Offline n.cristian

• Expert
  • Locaţia: HD/CJ
  • Mesaje postate: 1069
  • Lenea n-a ucis pe nimeni.
  • Auto: 1.6 MPI, BFQ
« Răspuns #4 : Iulie 25, 2011, 05:39:05 p.m. »
Din perspectiva mea, e o problemă ce ține strict de buget- ai bani de O2, ia-o; dacă nu, O1. În ceea ce privește dotările, e o chestiune ce ține de preferințele și de necesitățile fiecăruia, iar ca fiabilitate, O1 este recunoscută ca fiind un mic tanc, dar nici O2 nu stă deloc rău la acest capitol. Eu aș schimba Octavia mea oricând pentru o surată mai tânără, mai rafinată și nu în ultimul rând, mai puternică, cu toate că imediat face 3 ani de când e în posesia mea și a mers tot timpul excelent, deși am tras de multe ori de ea (mers tare, nu alte porcării)  :-$
Octavia 1 2004, 1.6MPI (BFQ) 102 Forest Gumpi, Black Magic
Do women shake the petrol pump after filling up, or is it just a man thing?

Offline landser

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 269
  • Skoda Superb 1,9TDI AWX 131 CP BJ2007
« Răspuns #3 : Iulie 25, 2011, 12:18:47 p.m. »
din punctu' meu de vedere ca fost posesor de octavia 1 tdi elegance ,posesor de superb si fabia ,prietena are un tour 1,(toate diesel)pot spune ca de departe cea mai robusta si fiabila si care tine cu casa ramane octavia 1.Octavia 2 nah..ce sa zic e mai noua ca si conceptie(dublu climatronic ,multilink pe spate)e ok dar nu se compara cu O1.Parera mea ca sunt de evitat motoarele pe benzina de 1,4 si 1,6(submotorizate) dar e de luat cel de 1,8.
Sincer daca as avea un buget de 6500 euro e de luat octavia 1 2007-2008 diesel max 100000km(mai mult este peste pretul pietei)sau cele din 2003 ultimul an pana sa apara o2 maxim 5000euro(5500 daca e 4x4) la care materilalele si dotarile sun ok si nu au legatura cu cele fabricate dupa 2004(fiabilitatea e valabila la toate  doar calitatea plasicelor si dotarile difera dupa 2004)
Chestia cu km pe an mi se pare nesemnificativa si nu e de luat in seama!Personal la cati km fac pe an ar fi trebuit sa mi iau o praitoare de fabia in 3 pistoane! =))
Skoda Superb 1,9TDI AWX 131CP BJ2007/Skoda Octavia 1,9TDI AXR 101CP BJ2008

Offline Givacom

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 892
  • VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
  • Auto: Passat B8 1.6 TDI
« Răspuns #2 : Iulie 25, 2011, 11:07:34 a.m. »
Salut,

1. Depinde de cati bani ai!
2. Depinde daca te referi la masina noua sau second hand!
3. Depinde de cate optiuni/extraoptiuni legate de confort/securitate/design iei in calcul!
4. Depinde de cati km faci per an  - ca sa alegi intre diesel sau benzina

Ca si exemplu:
- daca vrei ceva fiabil/robust/intretinere ieftina cu cateva optiuni(AC / geamuri electrice / PDG) => mergi pe Skoda O1 / 1.9 TDI - 5000->7000 EUR masina sh
- daca vrei ceva mai multe chestii de confort/securitate/design (climatronic/ESP / DSG ..etc) => mergi pe Skoda O2 / 1.9 TDI - 2.0 TDI - 7000-11000 EUR sh

Bineinteles ca si BENZINA  - e un lucru de luat in seama! Depinde doar te tine ce iti doresti!

Referitor la masina noua - aici lucrurile sunt mai directe.
Eu zic ca totul depinde de bugetul alocat si de asteptarile create. Adica de la 10000 - 20000 EUR poti cumpara Octavia

Succese!

« Ultima Modificare: Iulie 25, 2011, 11:09:38 a.m. de Givacom »
VW Passat - 1.6 TDI 120 CP (2018)
ex - SKODA Octavia2 FL 1.6 TDI CR (2011)

Offline AlinSkoda

• Doar inscris
  • Locaţia: Motru
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: Skoda1-2
Diferenta dintre Skoda1 si Skoda2
« Răspuns #1 : Iulie 25, 2011, 09:57:13 a.m. »
Salut .
Vreau sa`mi iau o skoda 1 sau 2. Am auzit multe cum are fi, Skoda1 este mai buna ca skoda2, si anume Mai rezistenta sau tot felul. Vreau sa stiu parea voastra sau diferenta dintre Skod1 Si Skoda2.

Va Multumesc !

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()