Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Granit Restyle Auto Iasi  (Citit de 10400 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
Re: Granit Restyle Auto Iasi
« Răspuns #3 : Decembrie 22, 2011, 10:08:08 p.m. »
Am fost la ei până la urmă dar nu îi recomand, tipul de la ITP e mai chițibușar decât permite legea. Cu Skoda am trecut fără probleme, deși a comentat că n-am trusă și stingător valabile, dar cu Loganul mi-a găsit și ce n-au găsit alții în service. Inițial m-a picat, aici a fost greșeala mea că n-am făcut revizia înainte, dar din două diagnosticări (cea de la ei și cea de la Bras) la ei trebuia să schimb jumate de mașină.
Sunt de acord să nu te treacă dacă nu ești în regulă, dar din bieletele de direcție care trebuiau neapărat schimbate după ei cei de la Bras au găsit-o doar pe una care ar mai fi mers iar cealaltă era ok. Parcă e prea mare diferența între opinii. Mai mult, la revizie am schimbat și o flanșă de amortizor, nu știu cum de a trecut asta de ITP.
Am schimbat tot ce au găsit cei de la Bras ca fiind cu început de uzură chiar dacă ei spuneau că nu e neapărat ca să fiu eu împăcat și totuși tot n-a fost ok pe deplin, tot a avut ăla ceva de comentat.
Așa că eu zic că-i de evitat. Prețul cred că e printre cele mai mari din oraș, 95 lei.
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline adi.borhan

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 151
  • Auto: octavia II 1.6 MPI
Re: Granit Restyle Auto Iasi
« Răspuns #2 : Septembrie 09, 2011, 02:50:31 p.m. »
nu stiu daca e relevant  sau daca te ajuta. Un prieten de-al meu a fost acolo sa faca unghiurile si echilibare si i-au luat 60-70 lei, in conditiile in care prin iasi schimbi si anvelopele in banii astia. Dar au motivat ca ei au aparatura, au "tehnologie 4D". Surpriza a fost ca mergand omul spre cug, in fata la Centrul Expozitional i-a plecat roata fata dreapta la plimbare. Nah tehnologie.

Am trecut si eu pe acolo si am vazut cum arata, e facut calumea si ca atare e si destul de scump, 60 lei ora de manopera. ITP nu stiu cat ajunge.
Eu am facut ITP la Racemi, vizavi de bazar, si mi-a luat 1 mil, si nici nu m-a intors, desi meritam ca nu am schimat trusa medicala de cand am cumparat masina. Cica are termen de valabilitate de 2 ani.
Apropo, s-a chinuit mecanicul vreo jumatate de ora sa gaseasca seria de sasiu. era pe sub motor pe undeva. asta ca o chestie distractiva, au ascuns-o bine astia de la Skoda. :))

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
Granit Restyle Auto Iasi
« Răspuns #1 : Septembrie 09, 2011, 02:20:27 p.m. »
Curând trebuie să fac ITP-ul și aș merge la ei, fiind în drumul meu. A fost cineva la ei? Nu că la ITP s-ar face mare lucru, dar prefer să nu dau de idioți cum am pățit anul trecut când am fost la service-ul de la salvare.
In the zone where normal things don't happen...very often.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de bogdanpiatra
[Iunie 20, 2026, 06:30:58 a.m.]

Turcaletul de vizitator
[Iunie 19, 2026, 12:51:17 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente