Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: un sfat va rog...  (Citit de 4424 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
Re: un sfat va rog...
« Răspuns #5 : Noiembrie 10, 2011, 10:32:51 p.m. »
Va multumesc pentru raspunsuri .

Offline Andrei1980

• Gold member
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 1792
  • Auto: Toyota Corolla 2.0 hibrida 140
« Răspuns #4 : Noiembrie 10, 2011, 09:57:51 p.m. »
Sunt bune aceste folii daca iti parchezi masina int-run loc unde nu bate vantul. Unde stau eu mai tot timpul bate un vant destul de puternic. Am avut si eu o folie din aceasta si oricum o puneam, a doua zi era trasa afara si toata zapada intrata pe sub ea. Un vecin mi-a zis ca nu am luat cea mai buna folie si imi arata el ce si cum. El are un Megane. Si-a pus, nici nu trebuie sa va zic  ca nici macar nu au trecut 30 de minute si deja era si al lui slabit de vant si se lafaia acolo pe o parte desprins. De o vreme nici el nu o mai pune ca degeaba se agita cu pusul, rezultatul intotdeauna era acelasi... Ce sa facem stau pe un deal la marginea Clujului un pic mai sus si este un loc unde 99% o fi iarna o fi vara bate un vant(curent)cateodata chiar foarte tare.
Toyota Corolla TS - 2.0 196, Exclusive, MY2024
Ex: Seat Leon ST, Skoda Octavia 2FL 1.4 TSI

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #3 : Noiembrie 10, 2011, 09:49:56 p.m. »
Daca ninge sau ploua si ingheata peste zi cat esti la ore, vei regreta lipsa ei.
Eu o folosesc cu succes de 2 ani, insa mi-am comandat si o husa pt cand nu am garajul aproape...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #2 : Noiembrie 10, 2011, 09:25:45 p.m. »
La pretul asta, chiar daca iti este folositoare o singura data si tot si-a scos banii.
Land Rover Discovery 3

Offline Alejinxique

• Gold member
  • Locaţia: Oradea/Cluj
  • Mesaje postate: 1501
  • Auto: BIA si AOKI
un sfat va rog...
« Răspuns #1 : Noiembrie 10, 2011, 09:19:27 p.m. »
Buna! Am vazut la Praktiker folie care se pune pe parbriz iarna. Stiu ca inca nu ninge. Dar ma gandeam ca poate ar fi bine sa o am acolo in portbagaj din timp. Merita sa imi cumpar? Costa 15-16lei. Eu circul cu masina de acasa la liceu si inapoi. Masina sta in garaj si pe strada doar cat sunt la scoala. Am ore de curs pana la 1 sau 2.  Ajuta la ceva sau arunc banii "pe geam"?  :-/

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()