Salutare !
Ma numesc Alex, si va cer si eu ajutorul cu o problema la martorul sonda lambda. Anul acesta in aprilie am cumparat o Skoda Fabia Combi, 1.4 16V, 55Kw din 2001. Totul bine si frumos la inceput, asta fiind cam 4 luni. In iulie am luat un caine in plin in timp ce ma indreptam spre Iasi, acesta spargandu-mi radiatorul, rupandu-mi scutul, si afectat un pic spoilerul. Am bagat masina in service, am reparat-o, parea ca noua. Problema a aparut dupa aceea, la cateva zile dupa ce am scos masina mi-a aparut martorul in bord. Nu i-am dat importanta, asa ca in luna august in timp ce veneam de la Iasi masina se comporta foarte ciudat, martorul clipind intruna iar masina nu mai avea forta. O bag din nou in service, unde mi se spune ca problema ar fi garnitura de chiuloasa. Pe acolo mi se strecura uleiul ducand la umplerea bujiilor cu ulei. A trebuit sa schimb tot setul de bujii + kit-ul de distributie + garnitura de chiuloasa. Am scos masina, mergea fara probleme. Dupa 3 saptamani, mi se intampla exact acelasi lucru, nu mai avea forta, trepida de parca-mi facea masaj cand stateam pe loc, asa ca o bag din nou in alt service de data aceasta, cu gandul ca poate-s mai buni. Dupa o inspectie si diagnoza mi se gaseste o problema la fisa de la pistonul 3. Schimb si setul de fise + ceea ce mi-au mai facut aia de la service o multime de-a bani. Nici nu a trecut o saptamana ca din nou aceeasi problema, martorul sta aprins din nou in bord, doar ca de data aceasta circul cu ea normal.
Nu stiu ce sa mai fac, va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sugestii, idei. M-am saturat sa bag o multime de-a bani si tot sa persiste senzorul asta.