Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Octavia 1.6MPI Trend gri satin  (Citit de 14290 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tatybamse

• Doar inscris
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 16
Raspuns: Octavia 1.6MPI Trend gri satin
« Răspuns #39 : Iunie 12, 2008, 11:50:59 a.m. »
Salut din nou..si dupa o pauza de o luna si ceva revin pe forum...Octavia a venit am ridicat-o in joia mare(nainte de pasti) si vineri am si mers in vacanta de pasti cu skodita. Ca orice om care a trecut de la dacie 1400 la SKODA am avut unele mici dificultati mai ales cu schimbatul vitezei( dreapta a 3-a o " confundam" cu a 5-a) dar de la inceput mi-a placut cum se misca ce stabilitate aveam ce usor se conduce nici un zgomot..totul asha cum ma asteptam. Dupa vacanta de pasti am fost ff ocupat culminan ca in 9 mai sa fac un drum dus intors cluj-otopeni-retur in 14 ore cu opriri si asteptare in aeroport dar masian s-a comportat excelent si chiar nu a fost deloc obositor drumu..Si ca in final in 11 mai cand stateam linistit sa acord prioritate un ungur din campia panona( adica din Hungaria...si) sa ma loveasca lateral dreapta spate si la doar 2099 km skodita sa sufere prima interventie chirurgicala.am dus-o la Compexit m-au programat pe 18 mai am dus masina in 18 si ieri DUPA 3 SAPT SI 2 ZILE sa o pot ridica..drept lucrarea pare ff bine facuta nici nu am ce comenta( sper sa fie si de durata) dar oricum 3 saptamani sa o tzina mi s-a parut anormal. Deci momentan sincer inca nu mai am un entuziasm sa va descriu ce si cum cu masina..pt ca iar tre sa imi ia ceva vreme sa ma obisnuiesc cu ea..dar sper ca in 3-4 zile sa pun si primele poze si atunci sa fiu mai vesel.
P.S. senzatia de masina noua a facut toti banii....Salutari
Taty_Bamse

Offline zafycom

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 188
    • www.refil.ro
« Răspuns #38 : Mai 04, 2008, 09:30:05 p.m. »
Gata fratilor a trecut asteptarea care mi-am prelugit-o si eu cu 2 saptamani asteptand programul rabla si ieri la orele 15:00 gata multumit de cursul descrescator al monedei euro am ridicat masina de la compexit. Primi 2 km parca nu eram eu...pt ca se conducea ff usor dar mi-era ca nici nu stiam masina si nu se compara cu dacia mea de 10 ani. Acuma deja parca e a mea de ceva vreme si facand un drum cluj-napoca-dej-cluj-napoca am inceput sa-mi fac primele impresii. Masina e super ok am pdg dar e super stabila, silentioasa si mirosul ala de masina noua merita vb voastra efectiv toti banii.
Am o mica nelamurire: aerul condtionat este oprit total dar pe gurile de la aerul conditionat inca mai intra in masina er rece pe toata durata drumului dej-cluj ca doar atunci am sesizat..?Este normal sau nu?? Restul parerilor si pozele in cateva zile ca maine merg in vacanta de pasti de 10 zile si sper sa am vreme sa ma deprind cu masina si sa am pareri si obiective..nu car alea nu ar fi tot la superlativ..daca ma puteti linisti acuma seara cu aerul care intra si cand aerul conditionat e off ms mult...Apropo: PASTE FERICIT!!! >:D<

Sa ai parte de ea, pune si tu la semnatura ce este si cum este :D.
Daca vrei sa nu mai intre aer in habitaclu dai pe recirculare.
Octavia Tour 1,6MPI 102CP cu adaptor antena cu amplificare.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #37 : Aprilie 25, 2008, 10:30:16 p.m. »
S-o stapanesti sanatos, omule ! Intr-un final, o ai ! Sa te bucuri cu ea si sa revii cu impresii si poze ! Paste Fericit !
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline tatybamse

• Doar inscris
« Răspuns #36 : Aprilie 25, 2008, 10:03:44 p.m. »
Gata fratilor a trecut asteptarea care mi-am prelugit-o si eu cu 2 saptamani asteptand programul rabla si ieri la orele 15:00 gata multumit de cursul descrescator al monedei euro am ridicat masina de la compexit. Primi 2 km parca nu eram eu...pt ca se conducea ff usor dar mi-era ca nici nu stiam masina si nu se compara cu dacia mea de 10 ani. Acuma deja parca e a mea de ceva vreme si facand un drum cluj-napoca-dej-cluj-napoca am inceput sa-mi fac primele impresii. Masina e super ok am pdg dar e super stabila, silentioasa si mirosul ala de masina noua merita vb voastra efectiv toti banii.
Am o mica nelamurire: aerul condtionat este oprit total dar pe gurile de la aerul conditionat inca mai intra in masina er rece pe toata durata drumului dej-cluj ca doar atunci am sesizat..?Este normal sau nu?? Restul parerilor si pozele in cateva zile ca maine merg in vacanta de pasti de 10 zile si sper sa am vreme sa ma deprind cu masina si sa am pareri si obiective..nu car alea nu ar fi tot la superlativ..daca ma puteti linisti acuma seara cu aerul care intra si cand aerul conditionat e off ms mult...Apropo: PASTE FERICIT!!! >:D<
Taty_Bamse

Offline Kata4

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 75
R?spuns: Octavia 1.6MPI Trend gri satin
« Răspuns #35 : Martie 07, 2008, 11:18:12 a.m. »
Pai nu cred ca a fost ABS-ul ... ca ala "caraie" mai tare si mai violent in pedala si parca nu clipoceste indicatorul din bord cand intra ABS-ul. Sau ma insel ?!?!?

In plus ... am mai avut masini cu ABS ... dar fara ESP ... si parca se comportau altfel in situatii similare.
Octavia 2 1,6MPI Trend, alb candy, PDG, ESP, Tempomat, MaxiDot, stergator luneta, jante 15" Dezent,

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #34 : Martie 06, 2008, 06:53:58 p.m. »
Dar a tras si de volan, plus aderenta diferita pe sina de tramvai, se poate sa fi fost si ESPul.
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #33 : Martie 06, 2008, 06:28:05 p.m. »
Daca ai franat, a intrat ABS-ul...

Offline Kata4

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #32 : Martie 06, 2008, 05:13:54 p.m. »
Dragilor, astazi va pot spune ca am folosit din plis ESP-ul. Si chiar m-a scos din kk. Mergeam pe Bd-ul Cuza, pe linia de tramvai, caci pe singura banda pe sens sunt parcate masini, si la o straduta laterala, un dobitoc a iesit maret fara sa se asigure. Am tras destul de brusc de volan, dupa care scurta redresare cumulata cu franare. Ceva viteaza aveam, nu foarte mare, dar eram calare pe linia de tramvai. Skodita a "stat de drum" impecabil. A clipocit putin becul din bord si am simtit in pedala de frana o usoara trepidatie, dar nu la fel de violenta ca asta iarna pe gheata.
M-am felicitat pentru adaugarea ESP-ului la optionale. Merita fiecare cent !!!
Octavia 2 1,6MPI Trend, alb candy, PDG, ESP, Tempomat, MaxiDot, stergator luneta, jante 15" Dezent,

Offline tatybamse

• Doar inscris
« Răspuns #31 : Martie 06, 2008, 02:12:13 p.m. »
Asta este..poate la urmatoarea Skoda o sa fie culmea enervarii din partea mea!!!dar nu vreau sa promit lucru asta!!! :082:.Cat despre culoare..gri satin..asha a vrut sotia...
Taty_Bamse

Offline relu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Rm Valcea
  • Mesaje postate: 483
« Răspuns #30 : Martie 05, 2008, 04:45:10 p.m. »
Aha , deci te poti enerva si tu Dorule? Just kidding :D
Greierasii sunt specifici anotimpului cald si traiesc de obicei in locuri intunecate. Seara ies in evidenta datorita cantecelor de dragoste menite sa impresioneze sexul frumos.
Asa si cu cei din masina, tot in locuri intunecate, si tot noaptea ii auzim mai des, nu de alta dar ziua ne facem ca nu-i vedem :78:
Revenind din offtopic, culoarea gri satin este cea mai potrivita pentru praful si conditiile din Romanica. In ceea ce priveste motorul de 1.6 si eu l-as fi ales daca aveam macar cu 200km mai multa autostrada. Poate peste 5 ani.
Skoda Octavia 2,  Trend, 2007, 1.4MPI, BUD
rosu corrida

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #29 : Martie 05, 2008, 03:50:05 p.m. »
Rares, multumesc pt aprecieri. Te-am ajutat cu placere, nu m-ai enervat exasperant de tare  :))

Offline Daniel

• Moderator General
  • Mesaje postate: 2789
  • Garfield I'm not always right, but I'm never wrong
  • Auto: Tivoli Grand, 1.5 GDIT 163 CP
« Răspuns #28 : Martie 05, 2008, 03:29:35 p.m. »
Greierasii nu sunt specifici Skodei. Se intalnesc la toate masinile, pentru ca inseamna scartaituri cand trepideaza piesele din plastic, de regula bordul. Cand se freaca intre ele produc un zgomot subtirel, dar enervant.

Era si un banc cu o scrisoare de reclamatire catre Renault a unuia exasperat de "existenta greierasilor" si producatorul raspunde ca nu a gasit in lista de piese nici un "baga-mi-as p*** de greieashi". :D
Skoda Fabia Sedan Elite, 1.4 MPI, benzina, 16 V, 101 CP
Fosta Skoda Octavia 2 Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP

Offline tatybamse

• Doar inscris
« Răspuns #27 : Martie 05, 2008, 02:28:29 p.m. »
APROPO la inceput cand am deschis acest topic am specificat ca Doru m-a ajutat sa fac o configuratie a masinii si nu cred ca i-am multumit..deci MERSI DORU mare domn si sper ca nu am fost prea insistent( sa nu zic enrevant :D). totodata citind forumu asta am vazut ca skodele pot avea greierasi..zice cineva si mie ce sunt aia? :d tks again tuturor si in special lui doru
Taty_Bamse

Offline dragangeorge

• Junior
  • *
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 77
  • kapy
« Răspuns #26 : Martie 02, 2008, 05:55:22 p.m. »
te felicit pentru alegerea facuta , din 2 mari motive 1 . SKODA si 2 . prietenii care o sa-i gasesti aici pe forum , despre masina ce sa zic si eu am aceiasi motorizare si cam aceleasi optionale mai putin esp..masina are tinuta de drum buna ..directia precisa ...iar partea sportiva ....sa zicem ca e pana la mediu asta in cazul ca treci de la o masina cu motor mai mare .....in rest totul e ok...asteptare usoara iti doresc ...
octavia 1.6 MPI 102 CP

Offline dentistul

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 176
  • aveti grija de dintisorii vostri sau vin dupa voi
    • pagina cabinetului
  • Auto: 1.6 mpi o2 trend
« Răspuns #25 : Martie 02, 2008, 01:43:29 a.m. »
te salut ca si un frate al tau...vezi configuratia mea.....
felicitari..asteptare usoara si sa o stapinesti fara evenimente
stergator nici eu nu am....dar pina acum m-am descurcat
f bine cu esp...o sa vezi cind ai nevoie cit de util este
Skoda Octavia 2 Trend 1.6 mpi
ESP gri satin proiectoare
 [URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

* Mesaje recente

Re: please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Re: please help de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 03:20:35 p.m.]

please help de castelan
[Aprilie 20, 2026, 02:13:48 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]