Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Probleme iluminare interior  (Citit de 7273 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3193
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
Re: Probleme iluminare interior
« Răspuns #10 : Martie 22, 2014, 08:29:24 a.m. »
Am sa o rezolv saptamana care vine, cu cineva care a fost electrician la skoda, pret intre 70-100 lei cu tot cu piesa, dupa cum mi-a spus( nu am inteles la telefon care e diferenta de fluctueaza pretul :015: ) dar decat sa rup eu ceva pe acolo e superacceptabil.

Offline kubix

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 67
  • Doar Inscris
  • Auto: O2 1.9 77kw BXE
« Răspuns #9 : Martie 22, 2014, 06:41:43 a.m. »
Fa-o tu singurel! Ce este cel mai complicat la toata povestea asta, este sa dai jos broasca! Cauta pe forumuri tot legat de swich-ul asta si vei gasi poze si cateva explicatii....piesa costa in jur de 11 ron sau ceva apropiat...nu mai tin minte exact!Bafta multa!Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
« Ultima Modificare: Martie 22, 2014, 06:52:21 a.m. de M i c u t z u »

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #8 : Martie 20, 2014, 09:01:06 a.m. »
Da, intre timp am aflat si eu, dar e departe Bucurestiul. Nu am cum sa merg deocamdata pana acolo, iar special pentru asta mai bine cumpar broasca noua.
Deocamdata o las asa, dar am sa incerc pe plan local, trebuie sa fie cineva si prin Piatra care face aceste lucru.
« Ultima Modificare: Martie 20, 2014, 09:03:12 a.m. de bogdanpiatra »

Offline kubix

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 67
  • Doar Inscris
  • Auto: O2 1.9 77kw BXE
« Răspuns #7 : Martie 20, 2014, 12:12:51 a.m. »
Nu da banii pe broasca noua...este in jur de 5-600 ron + manopera! Eu am schimbat pe spate si dupa am cautat si mi-am schimbat singur switch-ul cu pricina pt usa fata!
Recomand sa iei legatura cu al bundy si ti-l repara el...undeva la 100 ron daca tin bine minte!

Spor!

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #6 : Martie 19, 2014, 09:43:40 p.m. »
Problema mea cu portiera am deslusit-o! Comportamentul normal la modelul fara maxidot e urmatorul: deschizi din telecomanda si se aprind plafonierele si cand deschizi (doar) usa  soferului se aprinde si partial bordul(kilometraj, kilometraj partial). La deschiderea celorlalte usi sau portbagaj bordul nu se aprinde dar se aprinde indicatorul usa deschisa(care la mine e unic pentru toate portierele), portbagaj sau capota, dupa caz.
ei, la mine cand deschid usa soferului nu se mai aprinde bordul si nici plafoniera(am constatat azi asteptand mai mult, cand intri imediat in masina plafoniera e aprinsa de la deschiderea telecomenzii). frecand in seara asta putin broasca de la portiera are tendinte de a-si reveni. E un clempus de plastic care nu mai revine la loc, si nu deschide circuitul. Daca las portiera sa se inchida usor doar la prima treapta functioneaza. daca o inchid pana la capat, indiferent cat de tare sau de incet nu functioneaza.
[E posibil ca din cauza prafului si a altor unsori aplicate pe acolo acel clempus(care probabil are un arc) sa nu mai revina la loc.
e posibil ca acolo sa fie o defectiune ce nu poate fi reparata.
Impedimentul deocamdata nu e major, dar in aceste conditii calculatorul nu sesizeaza portiera deschisa si pot risca sa pun cheile pe bord, sa inchid portiera si imediat sa se blocheze. ma rog nu prea fac eu din acestea dar ceasul rau, pisica neagra.

cum in conditiile in care nu isi mai revine , are cineva idee daca se poate desface si repara? ce cod are broasca acesta de usa si cam cat costa? da stiu, ar fi trebuit la coduri piese , dar las aici ca e mai explicita piesa respectiva!
Multumesc!
« Ultima Modificare: Martie 19, 2014, 09:45:22 p.m. de bogdanpiatra »

Offline lucian.1950

• Expert
  • Mesaje postate: 548
  • Auto: OCTAVIA 2 - 1.9TDI
« Răspuns #5 : Martie 19, 2014, 05:07:39 p.m. »
nu stiu cu ce si cum ai scris, dar postul tau e de zona crepusculara...

Offline bogdanpiatra

• Gold member
« Răspuns #4 : Martie 19, 2014, 11:28:58 a.m. »
Intrebare : masina este inchisa, o deschizi cu telecomanda, fara sa deschizi portiera, se aprind plafonierele, dar bordul(kilometraj, etc) se aprinde? Dar cand deschizi portiera la sofer?
[/size] [/color]
[/size]Din cate tin eu minte cand deschideam din telecomanda se aprindeau plafonierele si cand deschideam usa soferului se aprindea si bordul, partial. Daca deschideam portiera spate bordul nu se aprindea.[/color]
[/size]bun, asta tin minte.[/color]
[/size] [/color]
[/size]Vineri noaptea am plecat cu masina si am actionat butonul de blocare usi. ajuns intr-o parcare, asteptand pe cineva am deschis masina din manerul soferului tragand de doua ori. Nu mi s-au mai aprins portierele. Deschizand din butonul respectiv tot nu s-au aprins plafonierele. Am deschis de cateva ori din cheie si tot nu se aprindeau. Intr-un final s-au aprins, dar de atunci am observat ca atunci cand deschid usa soferului bordul nu se mai aprinde. In schimb am observat ca se aprinde bordul cand deschid portiera spate.[/color]
[/size]Ce s-o fi intamplat? Nu face pe undeva vreun contact? O fi praf pe la incuietorile de portiere si face vreo masa aiurea? trebuie s-a reinvat ceva, sa decuplez bateria, etc? sau ma paste vreun calculator de confort? [/color]
[/size]De inchis se inchide normal si ledul rosu din portiera sofer clipeste.[/color]

Offline alx2012

• Doar inscris
  • Locaţia: buzau
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: logan 1.6 8v
« Răspuns #3 : Iulie 09, 2012, 09:24:31 a.m. »
problema este in modulul de inchidere centralizata un pin de la releu este dezlipit

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Aprilie 26, 2012, 10:42:46 a.m. »
Ar putea fi chiar blocul comanda lumini defect, insa uite ce spun cei de la Ross-Tech:

00953 - Interior Light Time Limit

00953 - Interior Light Time Limit: Unknown Switch Condition

Possible Causes

Wiring/Connectors to Interior Light(s) faulty
Interior Light(s) and/or Light Bulbs faulty
Door Rotary Switch(es) stiff/faulty

Possible Solutions

Check Wiring/Connectors to Interior Light(s)
Check/Replace Interior Light(s) and/or Light Bulbs
Check Door Rotary Switch(es)
Check Measuring Value Blocks (MVB)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline cristi_i2

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Doar Inscris
  • Auto: octavia tour 1.6
Probleme iluminare interior
« Răspuns #1 : Aprilie 26, 2012, 05:04:45 a.m. »
Salut, am o octavia 1 si am probleme cu iluminarea la interior adica se stinge aiurea sau se diminueaza la jumatate, ideea este ca daca dau 2-3 pumni sub comutatorul de lumini se aprinde si iar se stinge sau ramane aprinsa o vreme, am incercat cu alt comutator si face la fel, am incercat cu alt reglaj de intensitate a luminii la interior si face la fel

Am desfacut tot deacolo am scos comutatoarele si lumina face la fel am cautat prin interiorul bordului vreun fir sau releu ceva si nimic ideea e ca am foarte multe chestii peacolo cum ar fi alarma, car-kit, inca un modul de car-kit pentru mute sau ceva de genul si dupa ce leam dezactivat pe toate face la fel, am miscat toate releele toate firele.... nimic,

Problema e ca doar acolo da ii dau cativa pumni isi revine in alta parte nare nici un efect, pe vag imi da 00953 - Interior Light Time limit
            25-10 - Unknown Switch Condition - Intermittent

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de Iulian M
[Aprilie 06, 2026, 12:50:32 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de james kilowatt
[Aprilie 17, 2026, 05:21:12 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 01:07:59 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]