Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Pachet drumuri grele  (Citit de 200988 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dcrst75

• Junior
  • *
  • Locaţia: Tr.Severin
  • Mesaje postate: 91
  • Auto: Tour 1.4 benzina 75CP
Re: Pachet drumuri grele
« Răspuns #118 : Martie 27, 2009, 11:51:36 a.m. »
desi vad ca nu s-a mai postat de mult aici, haideti va rog sa "reinviem" acest topic. Ei luand masina la promotia de acum pt masinile din stoc, nu am putut sa optez pt PDG, astfel ca desi imi doresc mult acest pachet mi se pare foarte mult ca pret. Mi s-a spus de la dealer ca pachetul cu montare este de 1500 lei.
Ma puteti sfatui si la variante de mijloc sau compromisuri?
Sincer merg cu masina stresat si cu strans din fese si prin oras, ca poate agat o piatra potrivita care mi-o va arunga in baie.
Am citit la forumuri de ma dor ochii si am vazut foarte multe pareri. Mai jos ati spus ca are mai putin de 10Kg, altii spuneam ca nu poate fi ridicat de un om. EU avand masina de doar 75CP daca mai pun si kitul tot (scut+inaltatoare+suruburi),o sa mai fiu in stare sa plec de pe loc?  /:)
Octavia Tour 1.4 benzina 75CP 2008

Offline aristrocasi

• Doar inscris
  • Locaţia: ORADEA
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #117 : Martie 05, 2009, 10:59:01 p.m. »
Sunt din Oradea . Am sa merg maine pana la service sa vad ce scut au ei , doar ca am gasit pe urmatorul site www.enginehouse.eu scut pentru masina ... plus ca a fost recomandat de un prieten mecanic , am sa sun sa ma interesez ce include piulite , amortizoare de cauciuc .
Daca nu gasesc ce-mi place am sa merg sa-mi dau comanda la niste baieti care confectioneaza bullbaruri la comanda , am inteles ca fac si scuturi ... vad eu daca ma inteleg cu ei la pret
Sincer problema e ca masina cum atinge ceva zapada , gheata sau pamant pe la baie , motor si iesire tevii de esapament se aprinde prostia aia de chech engine  in bord ... deja e a doua oara si iar trebuie sa merg la Skoda sa-l opreasca .... am prieteni cu Passat si Fiesta care merg cu ele aprinse de mii de km ca nu are nimica doar ca ma enrveaza la culme cand il vad aprins
 Acum is pus serios pe gand sa-mi iau un scut tare si nu plasticul ala de 2 bani care oricum se va rupe
  Inca un lucru masina are 180 cai stock + 40 veniti din tuning la motor si nu suport sa merg cu 100 in afara numa de grija masinii ca asa imi luam Logan si mergeam si tare si linistit

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #116 : Martie 05, 2009, 11:53:06 a.m. »
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline valentynmoise

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #115 : Martie 05, 2009, 11:22:34 a.m. »
Multumesc Master :)
M-am linistit putin.
Spune-mi si mie te rog,unde gasesc site-ul celor de la service-ul AutoStil sau daca poti sa-mi spui si mie adresa lor de site.

Multumesc anticipat.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #114 : Martie 05, 2009, 01:33:13 a.m. »
Garda la sol la RS 1 este de 12cm maxim, daca pui scut metalic o vei mai cobori putin. De obicei PDG-ul vine si cu inaltatoare + kit instalare. Din ce oras esti ?
Nu are legatura scutul motor cu incalzirea acestuia, mai degraba fostul proprietar a luat in plin ceva sub puntea fata si a ramas fara cel OEM, care era de plastic...apropo.
De asemenea, scutul motor nu-ti afecteaza stabilitatea pt ca are 5kg...daca l-ai gasit pe un site romanesc ce-l importa din Rusia...mai bine nu-l lua de acolo, pt ca prinderile spate tb sa fie facute direct pe punte si prin intermediul unor piese de cauciuc, pt amortizare. Acel scut nu le are !
Un scut metalic bun pt Octavia 1 gasesti la partenerul SKC din aria dedicata, pe nume AUTOSTIL.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline aristrocasi

• Doar inscris
  • Locaţia: ORADEA
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #113 : Martie 05, 2009, 01:17:45 a.m. »
pentru o octavia 1 rs ar merita sa-mi pun scut din tabla de otel de 2-3 mm k ca am gasit un site ... ma gandesc k  ca nu difera sasiul la o octavia simpla fata de una rs pentru punctele de prindere . Doresc sa-mi cumpar scut k ca masina anterioara m-a salvat des din situatii neplacute .... doar k ca ar fi 2 chestii
1) posesorul anterior a zis k ca a fost dat jos scutul de plastic sa nu se supraincalzeasca motorul , sincer nu vad ce legatura are asta k ca doar aerul nu intra la motor pe jos
2)  daca imi pun scut de tabla imi va afecta stabilitatea masinii
NU imi voi inalta masina in nici un caz si nici PDG de la Skoda nu-mi trebuie

Scrierea cu limbaj de chat sau mIRC (k, sh, tz, y) este interzisa; daca vreti sa fiti inteles exact, folositi diacritice. Abaterea repetata va fi sanctionata corespunzator.
« Ultima Modificare: Martie 05, 2009, 01:31:42 a.m. de St3ff »

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #112 : Martie 05, 2009, 12:34:17 a.m. »
La Octavia 1 / Tour nu exista decat inaltatoare pt puntea fata. Pe vremuri (pana in 2004) existau 2 tipuri de inaltatoare, unele mai mici si unele mai mari.
Din ce vad din poza, masina ta arata exact cum trebuie, deci mergi linistit.

Offline valentynmoise

• Doar inscris
« Răspuns #111 : Martie 04, 2009, 11:43:19 p.m. »

Asa arata acum.Este prea lasata de spate :(

Am pus decat pe fata pentru ca in ETKA nu arata ca se pun si pe spate.Tu stii sigur ca se pun si pe spate?
« Ultima Modificare: Martie 04, 2009, 11:58:36 p.m. de valentynmoise »

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #110 : Martie 04, 2009, 06:52:59 p.m. »
Pai tu n-ai pus decat pe fata???
bicicleta

Offline valentynmoise

• Doar inscris
« Răspuns #109 : Martie 04, 2009, 06:37:54 p.m. »
Salutare tuturor.
Am si eu o Octavia1 fara PDG.De curand i-am pus inaltatoarele de 2cm.Sunt foarte multumit de ele.Problema cea mai mare este ca acum este mai lasata de spate.Stie cineva care ar fi remediul.Se pot pune si pe spate inaltatoarele care le-am pus si pe fata? Exista arcuri putin mai lungi decat cele care echipeaza masina acum?
Am tot cautat pe la magazinele de piese dar nimeni nu stie ce sa-mi spuna.Daca ma puteti ajuta si pe mine in problema asta v-as fi tare recunoscator.

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #108 : Noiembrie 12, 2008, 08:19:05 p.m. »
Pe mine PDG m-a salvat de multe ori, in special pe drumul european :042: Tr. Severin-Timisoara.
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #107 : Octombrie 13, 2008, 04:53:38 p.m. »
Daca ai si franat , atunci mai tare ai atins .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 106
  • Octavia Tour Combi 1.8T 20V 150CP 2001
  • Auto: Octavia Tour
« Răspuns #106 : Octombrie 13, 2008, 12:32:34 p.m. »
AM si eu PDG si sunt super multumit de el.Mai lovesc si eu cu burta cand merg la tara cu masina si ma doare inima rau cand aud ,dar macar stiu ca am scut si nu da in baie sau altceva.Este foarte joasa de fata asta e rau  :(.
Si sa va mai spun ceva,mergem odata la tara aveam cam 180-190 si am avut o portiune de drum mai valurit si daca va vine sa credeti am atins cu scutu in fata .... :|.Nu mai stiam de mine ma speriasem oarecum ,de atunci am lasat`o mai moale cu viteza.

Offline Dr. Feng Shui

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #105 : Septembrie 23, 2008, 10:45:06 a.m. »
vand pdg'ul gata sunt sigur.........cine vrea pdg.....nici nu stiu cu cat merege unul????..............am auzit atatea lucruri proaste #:-S........sunt hotarat........nu vreau ca masina mea sa consume mai mult..........nu vreau ca masina mea sa fie inaltata.......nu merg pe drumuri grele.............nu vreau ca masina mea sa fie mai instabila decat una fara pdg.........prost sunt ca am luat cu pdg............. inainte credeam ca e misto pdg acum nu mai cred :042:.........adica nu imi trebuie .......deci gata dau pdg'ul jos........

Incearca sa faci un drum pana la pestera Scarisoara si te vei lamuri singur daca pastrezi sau nu pdg-ul.
Octavia Tour 1.9 Tdi 2006

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #104 : Septembrie 23, 2008, 01:47:37 a.m. »
Si amortizoarele fata? Este recomandat sa fie schimbate toate amortizoarele odata !

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()