Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: PROBLEME ELECTRICE!  (Citit de 7735 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tadys_ro

• Junior
  • *
  • Locaţia: braila
  • Mesaje postate: 39
  • Doar Inscris
  • Auto: Fabia 2 1.4TDI
Re: PROBLEME ELECTRICE!
« Răspuns #11 : Ianuarie 15, 2014, 01:04:16 p.m. »
Pe pozitie am impresia ca nu se aprinde martorul. La mine s-a aprins cand am pus pe semnalizari,ceata si marsarer LED-uri. A 3A OARA CAND SE INTRERUPE CABLUL LA ABS. SPATE. De fiecare data din locuri diferite. Se intrerupe litza din ele. provizoriu am inlocuit cablurile cu cablu de boxe :)) vad ca nu se mai aprinde martorul in bord :)). Separat nu se gaseste cablul. Am dat comanda la dezmembrari de el si il voi monta maine.

Offline SkodaO2

• Junior
  • *
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #10 : Ianuarie 14, 2014, 12:06:43 a.m. »
Din 2010 de cand am cumparat masina,nu am schimbat becul.O sa il schimb maine.Multumesc de ajutor!
Fabia II Star Facelift       Octavia II Trendline
1.2 HTP/70 CP/2010      1.6 MPI/102 CP/2008

Offline cristi87

• Junior
  • *
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 54
  • -
  • Auto: octavia 2 1.9tdi bjb
« Răspuns #9 : Ianuarie 13, 2014, 04:24:01 p.m. »
eu am patit asta.. am pus alt tip de bec si cand s-a ars nu il vedea calculatorul.. trebuie sa cumperi exact ce ai avut.

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #8 : Ianuarie 13, 2014, 04:17:12 p.m. »
Fabia nu cred ca are martori pentru becurile care se ard.
Eu as incepe cu becul.
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline SkodaO2

• Junior
  • *
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #7 : Ianuarie 13, 2014, 03:30:40 p.m. »
Salutare.Am observat astazi,ca pozitia pe fata stanga la Fabia nu se mai aprinde.In bord nu s-a aprins martorul de bord cum ca becul ar fi ars.Poate fi alta cauza pentru care becul nu se aprinde?Multumesc
Fabia II Star Facelift       Octavia II Trendline
1.2 HTP/70 CP/2010      1.6 MPI/102 CP/2008

Offline tadys_ro

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #6 : Septembrie 30, 2013, 08:13:24 p.m. »
App de leduri... mi-am montat pe toata masina becuri cu mai multe leduri smd parca... o frumusete prima zi. A 2a zi ziceai ca e pom de iarna. Se arsesera o parte si clipeau... faceau ca o instalatie de pom. Le-am montat pe cele vechi si dai cearta cu aia la magazin...(pastrasem bonul si mi-au dat banii).
Mi-au zis de la service ca a fost uleiul f prost (magnatec) si eu am dat in ea cat a putut...(sportiv tare) si axa came+tacheti sparti+cuzineti. Am bagat o data si benzina in ea....(10 litri si 35motorina) fugea de manca pamantul...In primavara distributie facuta ma voi usura de vreo2000 lei...
Adevarul ca nici nu prea o intretin... la 4.3% afara si la 5%in oras si motorina de unde prind... isi face banii

Offline Ion78

• Junior
  • *
  • Locaţia: Constantza
  • Mesaje postate: 85
    • http://img263.imageshack.us/img263/3508/rvvstzawq19utcawmybgvk1.png
  • Auto: O2 FL, 1.4TSI DSG+
« Răspuns #5 : Septembrie 29, 2013, 10:22:08 a.m. »
@Poputa  Astfel de probleme am experimentat si eu la numai 2-3 luni dupa ce am instalat (in spatele blocului) un kit Xenon turcesc si becuri de pozitie pe SMD. (Ramaneau proiectoarele de ceata aprinse chiar daca scoteam cheia din contact, se plimba scaunul cu mine in timpul mersului, radioul avea toane etc). Toate astea s-au linistit ca prin minune dupa ce am schimbat centrala de lumini ce se prajise dupa interventia cu kit-ul de mai sus. Electronica bordului e foarte sensibila si orice interventie/modificare a dotarilor standard poate da erori sau bloca diferite module/calculatoare, aparent fara nici o logica/conexiune intre ele. (Ex. airbagul din volan nu pleaca daca cantura de siguranta nu este fixata - la o analiza nu foarte amanuntita gasim o explicatie)
O2 Facelift 1.4 TSI, DSG, Business

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #4 : Septembrie 28, 2013, 09:39:33 p.m. »
La tine pare ca intretinerea necorespunzatoare a dus la majoritatea problemelor. Motorul 1.4 TDI este unul vechi si fiabil.
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline tadys_ro

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #3 : Septembrie 28, 2013, 06:16:36 p.m. »
Daca nu ti-a luat foc masina...
1.Deasupra pedalelor e ceva din scartaitoare. Dai aia jos Si dai de maneta sa stropesti luneta(sa speli luneta) si te uiti daca iti curge apa de parbriz pe blocul de sigurante. (Posibil sa ai spart furtunul care duce in spate).
2 verifici sigurantele
3 dai o fuga la electrician (nu de garaj)ca vei lua foc.
La mine se scurgea lichid pe blocul de sigurante, inchidere... o frumusete.
Cablaraia e facuta la turci mi s-au rupt firele la usi de 3 ori firul la termocuplu, firele de la abs spate ambele s-au intrerupt, furtunul de alimentare cu motorina s-a spart, axa came ,tacheti,cuzineti schimbat, rulment spatr(s-a taiat banda magnetica) fabia 1.4tdi 2008 100mii km.(nu bag mana in foc k sunt reali) si prin usi a inceput sa se vada puncte mici de rugina. Mai merg k fac multi km si ii bag motorina de unde prind. Nu o recomand.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #2 : Iulie 28, 2012, 09:59:20 a.m. »
Cauzele sunt diferite pt problemele semnalate.
La 2 contactul de la usa este defect sau beeper-ul ars.
La 4 cel mai probabil switch-ul pedalei de frana este in curs de defectare.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Poputa

• Doar inscris
  • Locaţia: romania
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: Fabia , 1.4 TDI
PROBLEME ELECTRICE!
« Răspuns #1 : Iulie 28, 2012, 03:02:11 a.m. »
1. Porbagajul numai pot sa il deschid doar de pe butonul cheii, rar merge dupa ce deblochez usile , are momente si momente

2.Numai imi `piuie` daca las farurile aprinse tot asa momente si momente

3. La senzorii de parcare merg si nu merg ii am pe cei originali, pana acum mergeau nu aveam treaba totul normal de la o vreme cand dau cu spatele se aude un `piuit` mai lung si mai tare si senzorii nu functioneaza sau cand dau cu spatele su aude sunetul normal apoi dupa 2 -3 secunde din nou `piuitul` acela mai tare dar senzorii functioneaza.

4. Imi raman stopurile de frana aprinse (toate 3) nu tot timpul, si imi consuma bateria deja am patit de vre-o 3 ori asa, daca calc frana din nou este ok , am vazut acum vre-o 2 ani ca au ramas odata aprinse am calcat frana a fost ok nu mi-am batut capul prea tare, dar acum vad ca a revenit problema asta si ma si lasa fara curent pt ca daca e soare si parchez numa la stopuri nu ma gandesc sa vad daca au ramas blocate sau nu. 

Daca puteti sa imi dati un sfat pt probl mele sau daca a mai patit cineva ceva asemanator sa imi zica remediul.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()