Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Skoda Citigo  (Citit de 20978 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Skoda Citigo
« Răspuns #6 : August 06, 2012, 08:25:18 p.m. »
Sa te bucuri de ea, este o masina fun ! Este una galbena la dealerul Skoda din Oradea, voi incerca s-o conduc, pana atunci spune-mi, ce culoare ai ales ?
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline predguard

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 5
  • Emisii CO2: 105g/km
  • Auto: Citigo 1L 60CP Man.
« Răspuns #5 : August 06, 2012, 08:22:46 p.m. »
Multumesc pentru urari! Pana sa va transmit primele impresii mai e mult de asteptat....
Varianta aleasa e Citigo Ambition MPI / 5 usi cu Tractiune Fata, Benzina / 1.0l / 44kW/ 60CP, Manuala - 5 viteze, Alb Candy
si dotarile suplimentare:
- Climatic - Instalatie de aer conditionat & Computer de bord;
- Oglinzi exterioare electrice si incalzite;
- Pachet drumuri grele & ESP;
- Proiectoare de ceata;
- SunSet (geamuri laterale spate si luneta in nuanta inchisa).
Daca varianta de echipare Elegance ar fi avut si motorizare de 60CP as fi ales-o pe aia :) mai ales ca motorul e identic pe toate versiunile iar cei 15CP in plus s-ar simti doar la turatiile maxime.
Nu mi-am luat insa Move&Fun (PID) pt. ca este prea scump ~300eur (si nici nu apare in configurator) asa ca probabil o sa-mi iau un device gps mai tarziu.
« Ultima Modificare: August 06, 2012, 08:28:24 p.m. de predguard »

Offline DaKoS

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 93
  • Skoda
  • Auto: 1.4 TSI
« Răspuns #4 : August 06, 2012, 07:47:15 p.m. »
Aha... deci ti-ai luat ”The new communication tool” :)
Sa ne spui si noua cum e cu comunicarea asta

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #3 : August 06, 2012, 07:26:24 p.m. »
Detalii :) Cat a costat? Cat a fost discount? E automata? Ce varianta de echipare e? Ce optionale ti-ai pus?

Offline murillo

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Auto: O2 2.0 TDI
« Răspuns #2 : August 06, 2012, 07:17:52 p.m. »
Man, esti primul posesor de Citigo de pe forum si, probabil, tu ne vei impartasi primele impresii non-drivetest. Sa te bucuri cat mai multi kilometrii de ea! Felicitari si la mai mare ( :P ) !
Octavia 2 Combi 2.0 TDI BMM 140 HP DPF DSG Elegance

Offline predguard

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 5
  • Emisii CO2: 105g/km
  • Auto: Citigo 1L 60CP Man.
Skoda Citigo
« Răspuns #1 : August 06, 2012, 07:12:36 p.m. »
Mi-am comandat saptamana trecuta o Skoda Citigo 60CP. Lansarea modelului Citigo in Romania a fost la sfarsitul lunii iunie si inca nu sunt foarte multe informatii pe site-urile romanesti... am gasit mai degraba video review la Volkswagen Up care e aceasi masina dar cu o caroserie si finisaje schimbate (de asemeni si Seat Mii face parte din aceasta tripleta insa nu stiu cand va fi lansat in RO).
As vrea sa aflu si parerea altor (viitori) posesori de Citigo/Up/Mii legata de optionalele alese, performante, consumul real, stil, etc. :)
Inca nu mi-a fost transmisa data la care intra in productie, deci nu stiu data de livrare... cel mai probabil 6-8 saptamani. Aveti idee daca pagina trackmyskoda.co.uk ofera date valide? De ex. pt. numarul meu de comanda primesc doar raspunsul: Thank you for your enquiry - Your order is currently awaiting a manufacturing build date. Exista alta pagina/site unde sunt informatii reale/actualizate?
Multumesc.
« Ultima Modificare: August 06, 2012, 07:54:55 p.m. de predguard »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()