Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Procar Timisoara  (Citit de 57802 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pmhoria

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara (Timis)
  • Mesaje postate: 232
Re: Procar Timisoara
« Răspuns #3 : Martie 22, 2008, 10:01:07 a.m. »
Ceau Cristi,

Sa stii ca si eu am avut de-a face cu ei si xperienta a fost total opusa fata de a ta....
Eu am avut de schimbat bara spate si sub numar era tabla un pic indoita. Avand in vedere culoarea masinii mele (orange tangerine) eram convins ca nu va iesi ca si originalul, dar m-am inselat. Pe scurt amlasat la ei masina luni la ora 8 si mi-au zis sa vin dupa ea miercuri la pranz. La ora 12am luat masina de la ei din curte, impecabila, nu se cunoaste nimic. Apoi i-am intrebat cu se face cu divizul de plata, iar ei mi-au spus zambind ca nu trebuie sa mai fac nimic, ei se ocupa de acte de tot (asiban in cazul meu). Asa ca am luat cheia si am plecat f multumit de ei.
Acuma stiu ca e relativa treaba, dar na, in cazul meu totul a fost ok.
Bafta.
G5 1.6 MPI 102 Bhp
Ex.Skoda Fabia Charme 1.2 HTP 64 Caluti

Offline CristiTM

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 370
Procar Timisoara
« Răspuns #2 : Martie 22, 2008, 09:21:54 a.m. »
Am o experienta personala extrem de neplacuta cu Procar in special cu sectia de tinichigerie-vopsitorie. :047:
Avand sansa de a freca usor masina pe portiera spate dreapta am dus-o la vopsit la Procar ca doar  sint reprezentanta.Intreb cand sa o aduc in conditiile in care am nevoie de ea vineri dimineata(plecam la intalnirea de la Polovragi).
Mi se spune ca miercuri dimineata o las si sa o iau joi pe la ora 17 (cand terminau programul).
Aflu telefonic joi dimineata faptul ca nu va fi gata si dupa ce insist aratandu-le ca ei au facut programarea nu eu si ca le-am spus ca am nevoie de masina accepta sa vin pe la ora 17.
Asadar sistemul de programare varza.
La orele 16.00 (am ajuns mai repede) masina era dezechipata(stopuri, bandou bara spate, etc). Despre vopsit nu mai spun nimic. Parca era cu bidineaua.Explicatia: a facut vopseaua o reactie (nu mi s-a spus daca alergica sau nu :> )
Avand nevoie de masina le spun ca o iau asa si revin saptamana urmatoare pentru revopsire (nu inainte de a le obtine in 10 miute pe fax acceptul de plata de la asigurator ca altfel nu-ti dau masina- chiar si in conditiile in care nu si-au facut treaba).
Nu aveam timpul necesar sa ma cert cu ei asa ca am luat masina si am revenit saptamana urmatoare.
Masina a fost facuta insa datorita faptului ca ploua torential si era deja in curtea serviceului cand am luat-o, nu am avut timp sa observ prea bine cum este vopsita.
Evident ca a doua zi am vazut, drept pentru care miercurea urmatoare (nu am putut mai repede din cauza de timp), am ajuns cu zimbetul pe buze la ei pentru a treia oara.
Desi au fost cam batosi in birou, cand au iesit afara sa vada masina, nu au mai putut nega faptul ca in partea superioara vopseaua era matuita( neputand zice "asa fac toate" au spus doar ca iese la polish), pe laterala aveam 2-3 dungi care nu se simteau la trecerea mainii peste caroserie ci doar vizual apareau, putina vopsea scursa la imbinarea dintre protectia de cauciuc a busonului de alimentare, bandoul putin vopsit pe capat si ma opresc aici ......ca ma iau iarasi nervii.
In concluzie joi am ridicat masina si am ajuns la concluzia ca..................mai mult nu pot oricat s-ar stradui. Desi aparent este mai bine lucrata. are luciu etc. evident este o nuanta mai inchisa decat aceea de pe masina.
Probabil trebuie sa vopseasca intreaga masina pentru o zgaraietura duperficiala astfel incat sa le iasa si lor o vopsire uniforma.
Promit sa o studiez mai bine cand nu ploua( iarasi ploua la Timisoara :-w ) si in mod cert presimt ca voi descinde saptamana viitoare la ei "sa mai incercam ...".

Skoda Octavia I, 1.9 TDI

Offline CristiTM

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 370
Procar Timisoara
« Răspuns #1 : Martie 22, 2008, 08:57:42 a.m. »
Povestita de o cunostinta insa reala: omul se duce sa vada showroomul dorindu-si o Skoda pentru firma. Imbracta mai sport constata ca nu este bagat in seama pret ce cca 10 minute pana cand arunca un ochi la masini si ca nici macar nu ii spune cineva ca se va ocupa imediat de el.
Concluzie: traverseaza strada si acum are pe firma un Ford.
Este constient ca putea sa aleaga Skoda si ca probabil ar fi fost mai multumit insa..........
Skoda Octavia I, 1.9 TDI

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 16, 2026, 09:31:06 a.m.]

Calendar