Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: apa intre usi si prag  (Citit de 15336 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
Re: apa intre usi si prag
« Răspuns #2 : Octombrie 04, 2014, 09:34:09 p.m. »
Eu patesc asa cand masina e parcata in panta / rampa. La tine e parcata pe spatiu drept?
Presupun ca in interior nu a intrat apa, nu?
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline ciobi

• Doar inscris
  • Locaţia: romanai
  • Mesaje postate: 1
  • Doar Inscris
  • Auto: skoda octavia 3
apa intre usi si prag
« Răspuns #1 : Octombrie 04, 2014, 08:25:35 a.m. »
am achizitionat un autovehicul skoda octavia 3 in luna iulie 2013. la primele ploi care au fost in luna octombrie am constatat ca atunci cand dimineata deschideam usa soferului, de pe prag curgea aproximativ jumatate de litru de apa. acelasi lucru se intampla si la usa din dreapta. deci toata acea apa a stat intreaga noaptea si daca nu deschideam usa presupun ca statea si mai mult timp.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()