Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: OPEN SERVICE - Iasi  (Citit de 67369 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Cont sters
Re: OPEN SERVICE - Iasi
« Răspuns #80 : Octombrie 28, 2011, 05:38:53 p.m. »
La revizie cu siguranta ma voi duce in alt oras si nu la ei.
Vezi cum iti alegi orasul, ca la Constanta am patit exact la fel.  =))

Offline adytzul_ac

• Expert
  • Locaţia: IASI
  • Mesaje postate: 459
  • Auto: Octavia 1, 1.6i, BFQ
« Răspuns #79 : Octombrie 28, 2011, 03:45:26 p.m. »
PS: nu are nimeni o clapeta de acceleratie pt O2, 1.6 MPI,BSE? :">

Poate te ajuta baietii de la Open cu o clapeta pentru teste, de pe alta masina,poate chiar de pe a ta  :D .....
Do The Right Thing Right The First Time.

Offline Iulian M

• Gold member
  • Mesaje postate: 2771
« Răspuns #78 : Octombrie 28, 2011, 03:43:56 p.m. »
Eu nu am asa o mare experienta cu OpenService Iasi dar va scriu cam ce si cum s-a intamplat cat timp am interactionat eu cu ei:

Cu mine s-au comportat ok pana in momentul in care mi-a venit masina... Si-au respectat termenul , ba chiar a venit cu 1 saptamana mai repede.

Din moment ce am ridicat masina, nu mai exist ca si client pentru ei. M-am rugat 2 saptamani pana ce mi-au venit presurile; inca ( din luna mai 2011 ) nu au venit aparatorile de noroi de la rotile din fata ..... am mai pus vreo 2 intrebari ce doream eu sa mai achizitionez si nu am primit nici un raspuns ( de parca n-ar fi avut de castigat ca doar tot ce am intrebat intentionam sa cumpar )

La revizie cu siguranta ma voi duce in alt oras si nu la ei.

Nu imi vine sa cred ce aud ca iau piese de pe masina clientului si le schimba cu altele !!! Chiar nu se pot comporta in mod normal? Le doresc doar faliment rapid pentru ceea ce fac

Am avut o multumire saptamana trecuta cand am fost sunat de o duduie sa ma intrebe cat de multumit am fost de serviciile dealerului Skoda si de masina  >:) >:) >:)

Offline adi.borhan

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 151
  • Auto: octavia II 1.6 MPI
« Răspuns #77 : Octombrie 28, 2011, 11:11:08 a.m. »
In clipa de fata cea mai stresanta problema pt mine este serviceul Open Service din Iasi.
Sa explic: in noiembrie 2009 am facut accident, masina sifonandu-se cam tare desi aveam doar 15 km/h. Era in garantie, asa ca am dus-o la reprezentata cu promisiunea ferma a lui Dan Iacob, fiul patronului ca o rezolva in timp rezonabil. Am luat-o in februarie.  :^o  Si in timpul asta au furat baietii piese, tot ce au avut nevoie. De cand am luat masina mi se aprindeau de 2-3 ori/ saptamana, EPC, ABS si martorul motor si masina se mergea in 2 cilindri. Nu pot accelera peste 2000 rot ca-mi da in nas si tremura ca nebuna. dupa verificarile facute de ei au concluzionat de fiecare data ca e benzina prosta. >:p
Saptamana trecuta am aflat defectul: clapeta de accleratie defecta. Cost: 1995 roni.
Eu am dus masina cu clapeta in regula si am scoso cu ea stricata. Concluzia e ca mi-au furato.
Acum am angajat un avocat si am trimis scrisoare oficiala, cu stampila firmei (masina e pe firma) la Skoda in Cehia sa-mi trimita toate codurile de pe piesele originale. dupa aia urmeaza verificarea si darea in judecata cu cerintele in bani ca daune morale pentru ca mi-a fost pusa viata in pericol de multe ori cand la 100 km/h  incepea sa tremure si sa zmunceasca ca apucata. Ca inca o dovada , am vazut cu ochii mei cum imi lua oglinda de pe masina si a dus-o sa o puna la alta zicand ca face o proba, si cotiera de portiera soferului.
Multumesc si ma scuzati ca am scris cam mult, dar pt cei din iasi e bine sa stie cum e treaba cu open service.

PS: nu are nimeni o clapeta de acceleratie pt O2, 1.6 MPI,BSE? :">

Offline adi.borhan

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 151
  • Auto: octavia II 1.6 MPI
« Răspuns #76 : Iunie 13, 2011, 05:13:46 p.m. »
eu am tinut 3 luni masina la ei pentru reparatie si la urma capota mi-au pus-o haita, vopsita incorect si cu zgarietura pe ea si mi-au luat din piese...seful ala de service desfacea oglinda si eu ma uitam la el si cand l-am intrebat ce face a balbait ca nuuu,,,..ca vrea sa faca o proba la nustiu ce; mi-au luat cotiera de pe usa soferului si mi-au pus una raschetata cu surubelnita care sigur era din 1900 toamna;
acum recent, am aflat problema cu care ma chinui de cand am luat masina din service adica 1 an jumate: mi-au luat un cablu care intra in motor si mi-au pus altul naspa care nu face click cum trebuie.
de acum merg numai la razvan de la moldotrans/seat...baiat de nota 10.

Offline irinel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: iasi
  • Mesaje postate: 116
  • Auto: octavia 1.2 TSI
« Răspuns #75 : Iunie 13, 2011, 10:50:57 a.m. »
Recomand Skoda din Neamt

Offline Demmon

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 12
  • Doar Inscris
  • Auto: Octavia 1, 1.9, 90cp
« Răspuns #74 : Iunie 13, 2011, 08:32:56 a.m. »
Salut,

alte service-uri in care s-ar putea merge, in afara de Open Service, in Iasi, nu  mai e nici unul?
Am octavia 1 2004 si vreau sa-i pun la punct electrica (lumini exterior/interior, senzori etc) si din ce am citit .. nu vreau brad de craciun facut din ea, caci deocamdata mi-e draga :)

Offline adytzul_ac

• Expert
« Răspuns #73 : Mai 19, 2011, 12:19:14 p.m. »
Am comandat la Open acum 4 zile niste cleme de metal pentru panoul de plastic al hayonului. Le-am trimis si un email cu o captura de ecran din ETKA pe care am incercuit cu rosu piesa care ma interesa. Era un reper cu codul 1U0 868...
Ieri ma suna de la service sa ma duc sa ridic clemele mult asteptate. Cand ajung acolo, primesc in mana alte cleme, de plastic, cu alta geometrie, alta constructie, alt reper de fapt: 1H0 867...
Cu tupeu la mine, mi se spune ca de fapt eu asta am comandat  =)) . Prosteala pe fata!

L-am rugat pe tipul de la piese sa deschida emailul trimis de mine si poza din el. Il deschide si incepem sa ne uitam cand la poza cu reperul corect....cand la clemele din plastic. Era si seful lui in birou si se uita si el. Diferenta era evidenta: au comandat altceva  :067:

Exceptand faza cu "Domn'e, v-am adus ce ati comandat!", situatia are si un aspect "futurologic" in ea, si anume: eu aveam nevoie si de acele cleme de plastic care au fost comandate gresit si voiam sa fac comanda saptamana viitoare.

Morala: aveti grija ce va doriti, ca aici chiar le primiti!
[mergedate]1305440600[/mergedate]
Azi mi-au venit si clemele "corecte" :P...

Povestirea s-a incheiat.

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
« Răspuns #72 : Noiembrie 11, 2010, 11:33:56 a.m. »
Nu comentariile ci faptul că mulţi nu se informează. 
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline Stef13

• Moderator General
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 3237
« Răspuns #71 : Noiembrie 11, 2010, 12:16:39 a.m. »
.. poate pentru ca-s (inca) prea putine comentarii

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
« Răspuns #70 : Noiembrie 08, 2010, 07:29:52 p.m. »
Pentru că au (încă) clienți.
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline irinel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: iasi
  • Mesaje postate: 116
  • Auto: octavia 1.2 TSI
« Răspuns #69 : Noiembrie 08, 2010, 07:10:01 p.m. »
Nici pe mine nu m-au impresionat la capitolul reactie fata de client. Nu stiu de ce se intampla asa ceva la noi in tara... Suntem tare in urma fata de tarile europene unde esti tratat regeste client fiind. Oricum sper sa nu am probleme si astfel nu voi depinde de ei.
. Oricum chiar daca comentam pe forum noi ei nu vor face nimic.

Offline justyn19k

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 107
  • Transpiratie + sacrificiu = SUCCES
  • Auto: Octavia Facelift TDI
« Răspuns #68 : Noiembrie 07, 2010, 04:13:55 p.m. »
pai luneta mi-a fost sparta de o pilita destul de mare...iar la o2 facelift si am impresia ca si la o2 au in luneta un amplificator de semnal pt radio...cel putin mie asa mi-au zis.
Skoda Octavia 1.6 TDI Business

Offline adytzul_ac

• Expert
« Răspuns #67 : Noiembrie 07, 2010, 11:56:51 a.m. »
...asa ca sfatul meu e sa stati cu ei tot timpul ca daca nu aveti mult si bine de asteptat.
Bine ca la mine am mai avut o masina si m-am folosit de aia in tot timpul asta. 0m0

Timpul de reactie a tipilor de aici este mult sub orice alt dealer din Moldova. Eu am asteptat 1 furtun de admisie pt aer 2 saptamani peste termenul estimat de ei.

Offline dulamaa9

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 594
  • Auto: Skoda O2 1.9TDI 2007
« Răspuns #66 : Noiembrie 07, 2010, 09:52:55 a.m. »
cum de ti-au spart luneta? care e legatura intre amplificatorul radio si scimbatul lunetei?
Life is a lesson. Live and learn.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM
[Aprilie 15, 2026, 06:11:30 p.m.]

Verificare auto pentru concediu de vizitator
[Aprilie 15, 2026, 10:13:54 a.m.]

Schimb set complet Jante+anvelope 19'' Kodiaq cu set complet Jante 18'' similare de B y t e m a n
[Aprilie 08, 2026, 05:36:58 p.m.]

* Mesaje recente

Re: please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Re: please help de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 03:20:35 p.m.]

please help de castelan
[Aprilie 20, 2026, 02:13:48 p.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Re: Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Aprilie 17, 2026, 05:34:00 p.m.]