Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ce se poate schimba pe garantie si ce nu !  (Citit de 192623 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline didirus

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 2
Re: Ce se poate schimba pe garantie si ce nu !
« Răspuns #374 : Aprilie 02, 2009, 12:58:03 p.m. »
¡salutare!
am o skoda fabia 2007 iar anul acesta a iesit din garantie....crede-ma ca nici macar o piesa nu mi-au schimbat cei de la Porsche. toate le-am platit ( la supra pret) anul acesta m-am decis sa-i fac service-ul la cei de la Enduro Valcea...parerea mea e ca sunt mai seriosi

Fiecare membru are obligatia sa isi treaca in semnatura modelul, motorizarea si anul de fabricatie al masinii pe care o poseda.
« Ultima Modificare: Aprilie 02, 2009, 01:18:04 p.m. de St3ff »

Offline octavian2

• Junior
  • *
  • Locaţia: Gorj
  • Mesaje postate: 58
« Răspuns #373 : Aprilie 02, 2009, 10:23:48 a.m. »
Salut. Eu nici până în prezent nu mi-am mai rezolvat problemele! Am încercat să sun şi pe dl. director de la garanţii de la porsche după cum ma-ţi îndrumat însă nici o nădejde. Sună telefonul dar de răspuns, nimeni,niciodată. Am fost la service auteck craiova de două ori să-mi schimbe un tweter. Zgomotele în uşile faţă, consola centrală şi haion persistă. Mai nou oglinzile laterale pe lângă faptul că se dau peste cap după o noapte geroasă, iarna la deschidere, au început să scârţâie îngrozitor la pliere şi deschidere. Am ajuns la concluzia că am achiziţionat un deşeu de maşină foarte scump. Are aproape 5 luni, 5 mii de km şi deja mi-a scos fire de păr alb în cap. Şi bătrâna dacie din 89 pe care am avut-o cândva era mai silenţioasă :)) . Am să încerc şi la Vâlcea la Enduro deoarece am auzit că este un service mai micuţ dar cu personal mult mai calificat decât cei de la auteck. Este ultima variantă care mai stă în picioaree. Apropo, cei de la Auteck Craiova mi-au dat un răspuns foarte hilar la întrebarea "de ce se dau oglinzile laterale peste cap iarna?". Au spus că este normal să se dea peste cap iarna fiindcă îngheaţă iar când i-am întrebat dacă este normal să îngheţe au ridicat din umeri spunând că o să întrebe distribuitorul :047: urmând ulterior să fiu contactat să mi se dea un rezultat. A trecut mai bine de o lună şi nu am mai primit nici un răspuns. Am filmat şi momentul când se dădeau peste cap, filmuleţ pe care l-am dat pe mail spre a fi vizualizat ca să nu mai fiu privit ca pe o persoană scăpată de la spitalul9  @-) . Dacă mai aveţi şi alte propuneri le puteţi posta. :056: Poate-mi mai daţi ceva idei utile. Mulţumesc şi vă doresc drumuri bune. :082:
SKODA OCTAVIA 2
FACELIFT - BUSINESS
MOTOR 1,6 MPI FABRICAŢIE 2009

Offline Giovanni_23

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 382
  • Auto: Octavia 2 1.9 TDI
« Răspuns #372 : Martie 31, 2009, 01:06:55 a.m. »
   Mai are rost sa-l citesti??mie mi s-a spart furtunasul care duce apa la stergatorul spate!!!si nu mi l-au schimbat pe garantie....pt ca s-a spart din cauza mea!!!mi s-a spart in iulie in italia....iar eu m-am dus in decembrie la service la ei .....si ei au spus ca trebuia sa ma duc imediat ce am observat defectiunea....deci am pierdut garantia!!!e absurd frate!!!
Skoda Octavia 2 1.9 TDI *Elegance* °2007°

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #371 : Martie 31, 2009, 12:46:21 a.m. »
Cam asta este situatia.Cititi cum trebuie certificatul de garantie,ca nu are mai mult de 3 pagini. Cei 2 ani se refera mai mult la motor,cutie,calculatoare.  :039:

Offline Giovanni_23

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #370 : Martie 31, 2009, 12:05:26 a.m. »
   in primele 6 luni.....15 k km,!!da garantia de 2 ani la ce ma ajuta???politica lu nea caisa a firmelor!!intereseaza castigul...... :-w

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #369 : Martie 30, 2009, 11:51:06 p.m. »
  Atunci este vorba de piese defecte!!!Si ar trebui sa fie schimbate pe garantie!!! :047:

Daca piesa pica in primele 6 luni de cand iei masina sau 15k km daca nu ma insel,atunci se schimba,daca nu, trebuie sa scoti banii din buzunarel. :047:

Offline Stuey

• Doar inscris
  • Locaţia: Busteni
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #368 : Martie 30, 2009, 11:47:41 p.m. »
Multumesc tuturor pentru raspunsuri ! O sa vad ce pot face.Cat despre cerculete..nu prea faceam eu...dar imi placeau foarte mult curbele alea de pe timis :))
My baby: Skoda Octavia 1.6 102cp...stare actuala : stock

Offline Giovanni_23

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #367 : Martie 30, 2009, 11:35:47 p.m. »
  Atunci este vorba de piese defecte!!!Si ar trebui sa fie schimbate pe garantie!!! :047:

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #366 : Martie 30, 2009, 11:33:27 p.m. »
Sunt posesori de skoda carora nici dupa 150k km nu le au picat vreun rulment. :039:

Offline Giovanni_23

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #365 : Martie 30, 2009, 11:30:00 p.m. »
   Am auzit si eu la mai multi posesori de skoda ca le-au °cazut° rulmentii!!!Deci asta ar fi o problema generala skoda!!!???cati km ar trebui sa reziste un rulment,la o folosire normala a masinii!!??

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #364 : Martie 30, 2009, 11:06:52 p.m. »
Stuey,la fel si mie mi a picat rulmentul fata stanga si tot la 30 000km  :042:
Cu stupoare in suflet am aflat ca nu face obiectul garantiei iar unu nou costa cca 600 ron plus manopera 150 ron,asta pt Octi2.  :-<
Deci asculta sfatul lui Doru si mergi la Autostil,poate ai noroc si te costa mai putin.  ;)

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #363 : Martie 30, 2009, 10:54:00 p.m. »
rulmentul s-a stricat de 'bun' ce este.ca si discurile de frana,etc.iti vor spune toti ca face parte din sistemul de rulare si nu intra in garantie decat pana la 10.000km.cam asa se pune problema in service.cand cumperi masina nu iti spune nimic.cand te duci cu probleme de garantie,iti spun ei ca nu are garantie decat 10.000km.halal 2 ani garantie :047: :047: :047:

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #362 : Martie 30, 2009, 07:09:10 p.m. »
Inclin sa cred ca nu face obiectul garantiei.
La Autostil te va costa probabil jumatate din pretul de la reprezentanta, dar cred ca nu ai incotro deocamdata (sau ai  ;) ).
Ai putea sa iei viraje mai omenesti. Sau sa nu faci cerclete precum LEK duminica la intalniri !  :))
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Stuey

• Doar inscris
  • Locaţia: Busteni
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #361 : Martie 30, 2009, 07:00:47 p.m. »
Am si eu o problema.Trebuie sa schimb rulmentul de la roata stanga fata si sunt curios daca intra in garantie sau nu.Daca nu intra in garantie cam cat ar costa inlocuirea acestuia cu tot cu manopera.
P.s: Masina este o Skoda Octavia 1 si am 30.000 km cu ea.
P.p.s: Din ce cauza se uzeaza rulmentii? Sa stiu pe viitor sa nu mai fac :))
                                        Multumesc !
My baby: Skoda Octavia 1.6 102cp...stare actuala : stock

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #360 : Martie 28, 2009, 01:11:52 p.m. »
Sau iti pui pe volan un maner din ala rotund, ca la combina, erau chiar trendy prin '90 si ceva. :D
Scuze de off! :046:
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()